Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μονο εγω κατουρ*σα στο πηγαδι δηλαδη και δε σταυρωνω αντικειμενα ουτε με το νεο loot ? :mad:

Αχ πόσο σε νιώθω λέμε!!!

Δημοσ.

Ενταξει αν ησασταν τουμπανακια πριν το patch μην περιμενετε να γινετε υπερ τουμπανα σε 2-3 μερες :P

Εγω που ειχα ενα μετριο Barbarian παντως βρηκα 3 upgrades σε τορμεντ 2 που παιζω.

Δημοσ.

Τί τουμπανάκια. Ούτε lvl 25 δεν ήμουν πριν το patch...

Και όλη την ώρα ακούω τον xtrmsnpr να φωνάζει ότι του πέφτουν legendary κι εγώ τον μπούλο!

• Like 2
Δημοσ.

εμενα μου βγαζει τοσο κορυφαια αντικειμενα που ενω με το νεο loot το πρωτο που θα βγαζει ειναι το main stat

οποτε σε εμενα το βαρβαρο θα βγαζει strength και οχι ασχετα π.χ dexterity  - αντιθετως μου εξαφανισε τελειως το main stat !!!

γελαω η κλαιω? :-)

Δημοσ.

Αν έχεις χαρακτήρες καλά φτιαγμένους απο το ΑΗ μην περιμένεις να τ'αλλάξεις συντόμα τα αντικείμενα σου. Ουσιαστικά εσύ περιμένεις το expansion για να ξεκινήσεις τα Upgrades.

Τώρα για το τι διάρκεια θα έχει το παιχνίδι στα 70.. Θα το δούμε. Στην τωρινή του κατάσταση προβλέπω κάποιος που παίζει όλα τα class για να τους ντύσει όλους καλά θα του πάρει μερικούς μήνες (αν δε το λιώνει το παιχνίδι).

Είμαι σχεδόν σίγουρος πάντως ότι αργότερα θα βάλουν στο παιχνίδι seasons (ladders) όπως το Diablo 2 για φρέσκο ξεκίνημα ανά 6-9 μήνες πιθανότητα. Είχαν μιλήσει και οι ίδιοι οι developers άλλωστε για ladders και παλαιότερα.  Δεν γίνεται διαφορετικά, αλλιώς φτάνεις σ'ένα σημείο που θα κάνεις πολύ καιρό για να βρεις Upgrades.

Δημοσ.

Πέραν του ότι θα γαμάς τους εχθρούς και θα εξαφανίζονται όταν σε βλέπουν :P επίσης θα κοιτάς τον χαρακτήρα σου και θα κωλοχαίρεσαι και θα λες μα πόσο γαμάτος είμαι.

• Like 1
Δημοσ.

πες οτι ντυνω καλα τους παικτες μου εεε και? τι κερδιζω..?

Αμα τους ντυσεις καλα τοτε δε θα κρυωνουν τον επομενο χειμωνα γιατι θα εχουν καταλληλα ρουχα... :-D

* Καλα εκανα και ξεπουλησα στο ΑΗ οτι μπορεσα... καλα τα ελεγα

• Like 2
Δημοσ.

πες οτι ντυνω καλα τους παικτες μου εεε και? τι κερδιζω..?

Οι 10 καλύτεροι στον κόσμο, στο τέλος του 2014 κερδίζουν διαμονή και ξενάγηση στα κεντρικά της blizzard, οι 3 πρώτοι 1000 ευρώ το μήνα για 3 χρόνια (αρκεί να παίζουν diablo) και ο πρώτος επιπλέον μόνιμη δουλειά στην blizzard ......

• Like 2
Δημοσ.

Yπάρχει σε κάποιο σαϊτ το παιχνίδι φθηνοδουλειά;

Μέσω σκρουτζ ξεκινά απ'τα 29ε και φθάνει στα 35 στο πλαίσιο.

Λέω να το αγοράσω μιας και το πισι έχει σκουριάσει...

Δημοσ.

δεν βάζω λίνκς για τους γνωστούς λόγους, τα μαγαζιά που έχω εγώ βγαίνουν στο kinguin. λίγο πιο φθηνά ακόμα σε κάποια στο allkeyshop.

επίσης και σε εμένα έχουν πέσει ουκ ολίγα legendaries. leveling κάνω, 30κάμποσο είμαι, ξεχνάω

• Like 1
Δημοσ.

Οι 10 καλύτεροι στον κόσμο, στο τέλος του 2014 κερδίζουν διαμονή και ξενάγηση στα κεντρικά της blizzard, οι 3 πρώτοι 1000 ευρώ το μήνα για 3 χρόνια (αρκεί να παίζουν diablo) και ο πρώτος επιπλέον μόνιμη δουλειά στην blizzard ......

Επισης δινει το βραβειο της ανοιχτης παλαμης σε οσους αγορασαν με το μεγιστο των 250 ευρω τα καλυτερα αντικειμενα

οταν πρωτοβγηκε το παιχνιδι :X

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...