zynif Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 πες οτι ντυνω καλα τους παικτες μου εεε και? τι κερδιζω..? Μακραινεις το ηλεκτρονικό πουλί σου (e-penis αγγλιστί) Κάποια στιγμή βγαίνει καινούργιο expansion οπότε τα ρούχα είναι για πέταμα 2
spirit)earth)aflame Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 να ευχαριστήσω και από εδώ τα παιδιά στην clan για το party, από lvl36 -> 43 σε ελάχιστο χρόνο Οοπρώτη φορά έπαιζα με κόσμο, 100φορές ανώτερο παιχνίδι.
zeke Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Είμαι σχεδόν σίγουρος πάντως ότι αργότερα θα βάλουν στο παιχνίδι seasons (ladders) όπως το Diablo 2 για φρέσκο ξεκίνημα ανά 6-9 μήνες πιθανότητα. Είχαν μιλήσει και οι ίδιοι οι developers άλλωστε για ladders και παλαιότερα. Δεν γίνεται διαφορετικά, αλλιώς φτάνεις σ'ένα σημείο που θα κάνεις πολύ καιρό για να βρεις Upgrades. Αααχχχ...να το ξαναπώ μήπως δεν το είδες Hard Resets (από το μηδέν χωρίς gear) δεν θα υπαρξουν ποτε στο παιδικο d3! έαν εννοείς reset/ladder τα paragon...αυτό είναι κοροιδία απλά. expansion τώρα και επόμενο σε κάνα 2 χρόνια πάλι. την ξέρουμε την συνταγή τους
greeneye Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 και αλλο expansion λες? γιατι για να βγαλουν ακομα ενα χαρακτηρα και ενα ΑΚΤ και να μας τσιμπανε τα 40αρια?
Tmark Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Ενδιαφέρον video με όλες τις αλλαγές στην έκδοση 2.0.1 και στο expansion, για όσους δεν τις έχουν δεί. http://www.youtube.com/watch?v=CW3o0sFldoc#t=61
fixxxer29 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Αααχχχ...να το ξαναπώ μήπως δεν το είδες Hard Resets (από το μηδέν χωρίς gear) δεν θα υπαρξουν ποτε στο παιδικο d3! έαν εννοείς reset/ladder τα paragon...αυτό είναι κοροιδία απλά. expansion τώρα και επόμενο σε κάνα 2 χρόνια πάλι. την ξέρουμε την συνταγή τους Επιμένω σε αυτό που είπα για τα ladders. Όχι δε λέω μονάχα τα paragon. Σε patchακι θα μπουν αργότερα στο reaper of souls μετά από κανα εξάμηνο με χρόνο όταν όλος ο κόσμος θα έχει ντυθεί και δε θα βρίσκει πλέον upgrades.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Αντε με το community buff να ανέβουν οι παραπονεμένοι μου λίγο.
paularas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 άρα ξεκινάμε farm με τα μπούνια... χάρη ετοιμάσου για act 3 farm 1
lalanis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Κι εγώ είχα καλό wd (καλά όχι τόσο τοπ όσο του Gozzar), αλλά από την Παρασκευή έχω αλλάξει 3-4 αντικείμενα στο χαρακτήρα. Το θέμα είναι να μην κολλάς με το dps και να βλέπεις utility... 1
Snolly Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 ωραια φαση το κλαν χθες πεφτανε τα καφετιά σαν παλαβά. επίσης υπάρχει ζωντανια δε ειναι αυτη η ερημη σαπιλα και μοναξια που ηταν πριν. εχω σαπισει, το απολαμβανω πολυ γιατι μπορω να ντυθω μονος μου, πριν επαιζα επαιζα για να ριξει στις 3 ωρες ενα καφε ασχετο που θα ρολλαρε σκατενια. η φαση δηλαδη ηταν μακαρι παναγια μου να πεσει κατι που πουλιεται μπας και μπορεσω με τα λεφτα αυτα να παρω κατι αλλο. τωρα παιζεις για να πεσει κατι καλο για σενα. απο λουτ 2 και μετα εχω παει απο level 21 σε 69 και δε νομιζω να φοραω καποιο απο τα παλια αντικειμενα. εχω αποριες με το balance μεταξυ DPS & Life για τον DH μου. Τωρα εχω 180Κ dmg και 100K life. Παλευω σχετικα ανετα μονος T2 με καλους συμπαικτες τσουλησαμε και Τ3 και Τ4. Εχουν βγει ανανεωμενα builds για DH patch 2.0;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Όλα καλά ρε συ, συμφωνώ και για clan και για το loot 2.0 που για μένα που δεν έπαιζα AH είναι φοβερό. αλλά.. Δεν είναι καφέ ρε, πορτοκαλί είναι τα legendary
Snolly Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Όλα καλά ρε συ, συμφωνώ και για clan και για το loot 2.0 που για μένα που δεν έπαιζα AH είναι φοβερό. αλλά.. Δεν είναι καφέ ρε, πορτοκαλί είναι τα legendary βαθυ πορτοκαλι. 3
lalanis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Επίσης είναι ωραίο που σου δείχνει το loot της clan. Ώστε όταν πέφτει κάτι, να λες: "Α τον π@@@@η τον .... Τι έριξε;;;;!" 3
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 το μόνο "κακό" που βρήκα στο κόλπο αυτό είναι οτι στα settings του chat, μπορείς να κλείσεις τα update για achievements κτλ, να μειωθεί το clutter που μαζεύει. Αλλά! δεν σώζει τις αλλαγές όταν πας off. κάθε φορά πρέπει να το ξαναπειράξεις. Τουλάχιστον έτσι μου έκανε εμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις