Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

cool, δεν είμαι ο μόνος :P

Greeneye, πες αλεύρι...

61157d1394804733-diablo-3-ros.jpg

ευχομαι να βγει και επομενο expansion και απο 3-4 Κ ζημια απο σπαθια,τσεκουρια κτλ να κανουν 30 Κ και να συνεχιστει η κοροιδια... Μαζι με εμας δηλαδη να κανει level up και η Βλιζαρντ σε ολα για να συνεχισουμε να παιζουμε!

Αντι να κανει αυτες τις παπαριες νομιζω θα ηταν προτιμοτερα να μηδενισει ολα τα account και να αρχισουμε ολοι απο το 0.

Ποιο εντιμο θα ηταν!

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

τι περίμενες, τα required lvl 70 να βγάζουν τα ίδια νούμερα με τα required lvl 60 ή ελαφρώς πιο πάνω? LOL

σωστά υπέθεσα ότι δεν είχες εμπειρία από expansions που αυξάνουν το lvl cap...

Δημοσ.

Που να ειχατε αλλαξει 5 φορες items οπως εγω στο wow και τις 2 μαλιστα world 50 και world 1 που τα πηρα με πολυ αιμα... Μην qqrizete και imo χαρειτε το

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Οι μονοι που ισως εχουν λογω γκρινιας ειναι οσοι εδωσαν πολλα λεφτα για αντικειμενα σε € αν και ολοι ηξεραν απο την πρωτη στιγμη οτι θα βγει expansion και ολα θα αλλαξουν. Εξελιξη λεγεται. Αλλιως θα παιζαμε ακομα πακμαν και τετρις σε full hd και 3d αλλα τις ιδιες πιστες με το 1980

Και σουμιλαει ανθρωπος που παιζει παιχνιδια απο το 1985 και τον spectrum zx

Δημοσ.

Insomnia clan eu server παντα κανε eequest

εφθασα τον βαρβαρο μου 56 lvl , εχετε υποψιν σας κανενα καλο aoe survivability build να φαρμαρω πιο γρηγορα mobs?

με τις αλλαγες gear που εκανα κατι παιχτηκε με το health regenaration και πεφτω πολυ ευκολα πλεον οταν ειμαι solo :fear:

επισης εχετε κανενα guild να ερθω ?

πως με βλεπετε? http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zee-2124/hero/36352317

Δημοσ.

Βοηθήστε τον άνθρωπο να κάνει lvl up ρε αλήτες...Παρτάκηδες...

Greenye ο βάρβαρος σου πως πέφτει έτσι ρε φίλε; Τερματοφύλακας είναι;

• Like 2
Δημοσ.

Βοηθήστε τον άνθρωπο να κάνει lvl up ρε αλήτες...Παρτάκηδες...

Greenye ο βάρβαρος σου πως πέφτει έτσι ρε φίλε; Τερματοφύλακας είναι;

αφου με γαμ*σανε με το 10% που βαλανε life steal, εκει στηριζομουνα και στο rend για ζωη! Αχρηστη η ζωνη, παω για ολικη αλλαγη.

Κατσε να ξεπουλησω πρωτα και μερικα στο ΑΗ οσο προλαβαινω, ας πεφτει μεχρι τοτε :-)

Δημοσ.

σωστος... πουληστε οτι προλαβαινετε και κυριως gold σε ευρω... το gold ειναι πολυ ψηλα > 4 ευρω τα 50 Μ !

οποιος εχει 500 Μ αμεσως βγαζει 40 ευρω και αγοραζει το reapers σε χρυση εκδοση :P

Δημοσ.

Άλλος ένας που μπαίνει στα παιχνίδια έτσι: Dade (lvl 47 παρακαλώ join σε T6). Και μάλιστα βρίζει όταν τον αναφέρω στο clan.

Ελπίζω απλά να ήταν τυχαίο...

post-39891-0-29258000-1394966640_thumb.jpg

Επισκέπτης
Δημοσ.

τελικα ακολουθησα το guide εδω http://wowhead.com/news=228785/diablo-iii-welcome-back-guide και για coop εχω το group build .

εκανα καποιες αλλαγες σε gear επισης

φαρμαρω torment 1 πλεον με τον 21 paragon βαρβαρο μου.

πως με βλεπετε?  :-)

http://eu.battle.net/d3/de/profile/Zee-2124/hero/36352317

Δημοσ.

περιμένω να γυρίσει από afk λίγο να του κάνω μερικές προσωπικές ερωτήσεις

Ευχαριστώ για την άμεση ενέργεια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...