Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τόσο πολύ;

Εγώ που έχω μια 700αρα να τα σπρώξω;;;

τι περιμενεις?! σε χαλανε 40 ευρω?! gold και αντικειμενα θα παρουμε ενα σωρο παρακατω σιγα, παιχνιδι ειναι!

τα λεφτα ομως ειναι ΛΕΦΤΑ. Αγοραζεις αλλο 1 original game

Δημοσ.

Υπάρχουν κάποιοι όροι/προϋποθέσεις για το clan,έκτος βέβαια αυτό που αναφέρθηκε για τα group το οποίο είναι σεβαστό.

Επισκέπτης
Δημοσ.

το πιο πιθανό είναι να έκανε missclick γιατι φαίνεται οτι μπήκε online τότε. αλλά και πάλι το pm είναι δυνατό. /drama on

Δημοσ.

μπα έφυγε νύχτα (μέρα ήταν βασικά) από το clan. όσο για τον φίλο που ρώτησε τι χρειάζεται για να μπει, απλά διάθεση για παρέα και να θέλει να παίξει μαζί μας 

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να με βοηθήσει κανένας να 60αρήσω ένα Wiz και ένα Barb?

Φυσικά μπορώ να ανταποδώσω.

Me4sure#2723 είναι το battletag μου.

Δημοσ.

Εγω τουλαχιστον τωρα π κλεινει το ah προλαβα κ εκανα αποσβεση το vanila και κερδος 160 ευρω ως τωρα. :D αλλοι θα εχουν βγαλει χιλιαρικα... Θα κλαινε με μαυρο δακρυ τωρα...

Δημοσ.

Για καποιον που θελει να μπει στον κοσμο του d3... προτεινετε να παρω την digital version πακετο (60€) η μονο το αρχικο d3 με 20€...και οταν πεσουν οι τιμες και το expansion? Εχει κανενα νοημα η retail εκδοση αν δε σε ενδιαφερουν τα εκτυπωμενα μανουαλ,artwork κλπ?

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα να κάνεις αυτό που έκανα κι εγώ με την προαγορά του Reaper of Souls και γλύτωσα 12€. Δηλαδή να κάνεις ένα account στον Αμερικάνικο server, να αγοράσεις το digital version με 60$ = 43€ και να το κάνεις gift στο account σου στον Ευρωπαικό server.

Όλα γίνονται μέσω της πλατφόρμας του Battle.net οπότε δεν είναι κάτι παράνομο.Έτσι επίσης δεν μπλέκεις με third party sites που πουλάνε κλειδιά.

• Like 1
Δημοσ.

Οποτε θα πρεπει να κανω ενα νεο account στο Αμερικανικο Server (νεο εμαιλ) και αφου πληρωσω σε δολλαρια να κανω το gift στο ηδη υπαρχον account (επαιζα καμποσο καιρο την δωρεαν εκδοση...)

Δημοσ.

Βασικά εκεί που θα αγοράσεις το game για gift, θα σου πει να βάλεις το e-mail του account που θες να το κανεις δώρο. Θα σου στείλει ένα mail με το κλειδί και θα πας στο Ευρωπαικό account σου και add game key.

Δημοσ.

Συνεπως πρεπει να εχω 2 διαφορετικα accounts με 2 διαφορετικα εμαιλς (ενα για το US store) και ενα για το ευρωπαικο store για να κανω την μεταφορα...σωστα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...