paularas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 γράφουμε 35235 άτομα για το exp και για το lvl up ο άλλος κουβέντα, γράφει κοπέλα στο forum ο asdasdfasdfasd " να κανονίσουμε κανένα power level αν είναι" ΙΟΥΔΑ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟΜΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΛΕΒΕΛ 500 ΤΑ 2 ΜΑΣ (μαζί με τον γκάγκα και τα δάκρυα του λαλάνη που ο wd του δεν κόβει ντάματζ ) 3
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μεσα και εγω οξω οι σαλιαριδες !!!!!! Περα απο υην πλακα να αφηδω τον dh να πιασω τον μαγο λετε;;;; Οσο αφορα ros θα ακολουθησω την τακτικη του vanilla. 1 run μονος ακτ 5 και μετα γκρουπ. Λιγοτερο απο μια βδομαδα λεμε!!!! Αν το cdkey μπει δευτερα θα θεωρειται preorder με τα bonus ? η μπα; Επισης ζφουρ το βραδυ θα ψησετε κανενα hc η χλωμο;;;
ADHD Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Βασικα σε εσας που μπορείτε να με κανετε carry πήγαινε.. 1
paularas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 <p>Βασικα σε εσας που μπορείτε να με κανετε carry πήγαινε.. </p> + caps ΝΤΕΜΕΚ gaga αν θες ας παιξουμε και ρωσσικη ρουλετα με τοσο lag Sent from my iPhone using Insomnia
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 λεφτα εχεις για νέο πληκτρολογιο ; ή σου περισσευει κανενα ; γιατι εγω δεν εχω για αγορα νεου!!!
paularas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Εγω εγινα και λιγο godzilla Sent from my iPhone using Insomnia
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 τι να κανουμε ωρε πρασινε ; το hc με το χθεσινο lag μονο αποτελέσματα τυπου σπαω τα παντα μπορει να φερει.....Τι εγινε από που το προπαρειγγειλες ;
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μπαινω να θερισω λιγο..... green ? αντε μπες ακομα εχει 6 ημερες για να σου στειλουν την CE
greeneye Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Eστειλα e-mail διαμαρτυριας για τα λεφτα που ζητανε για το ros. Εξηγησα οτι ειμαι καλος πελατης της εταιρειας και οτι εχω παρα πολλα παιχνιδια τους.Επισημα με το account mou. Ολα αυτα πριν 4-5 μερες. Στην αρχη μου ηρθε ενα αυτοματο μηνυμα οτι θα δουν και θα απαντησουν κατι τετοιο. Σημερα στις 15:30 μου ηρθε η επισημη απαντηση. Μου απάντησαν ότι θα μου δωσουν τη μέρα που θα βγει το ros με e-mail εναν κωδικο για πληρες ros ο οποιος θα ισχυσει χρονικα για 3 μηνες. Αν σε αυτο το διαστημα πεισθω οτι αξιζει θα μπορω με 28 ευρω να το συνεχισω κανονικα μετα τους 3 μηνες πληρωνοντας μεσω ενος link που θα μου στειλουν τοτε. Αν οχι τοτε ο χαρακτηρας μου και γενικα οτι ειχα θα επανελθουν στην κατασταση που ειχα ΠΡΙΝ ξεκινησω το ros. Ακομα και το gold! Σκεφτομαι να δεχτω!
remalis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Brace yourselves. Huge amount of posts is coming!
headbanger Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Πόσο θα γούσταρα να έλιωνα μαζί σας. γαμώ την απόσταση γαμώ.
Federacion Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Eστειλα e-mail διαμαρτυριας για τα λεφτα που ζητανε για το ros. Εξηγησα οτι ειμαι καλος πελατης της εταιρειας και οτι εχω παρα πολλα παιχνιδια τους.Επισημα με το account mou. Ολα αυτα πριν 4-5 μερες. Στην αρχη μου ηρθε ενα αυτοματο μηνυμα οτι θα δουν και θα απαντησουν κατι τετοιο. Σημερα στις 15:30 μου ηρθε η επισημη απαντηση. Μου απάντησαν ότι θα μου δωσουν τη μέρα που θα βγει το ros με e-mail εναν κωδικο για πληρες ros ο οποιος θα ισχυσει χρονικα για 3 μηνες. Αν σε αυτο το διαστημα πεισθω οτι αξιζει θα μπορω με 28 ευρω να το συνεχισω κανονικα μετα τους 3 μηνες πληρωνοντας μεσω ενος link που θα μου στειλουν τοτε. Αν οχι τοτε ο χαρακτηρας μου και γενικα οτι ειχα θα επανελθουν στην κατασταση που ειχα ΠΡΙΝ ξεκινησω το ros. Ακομα και το gold! Σκεφτομαι να δεχτω! Αδικία πάντως γιατί σε 3 μήνες θα έχουν πέσει οι τιμές :-) :-) :-) :-)
paularas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 πιστεύω ότι είναι πρόλογος όλο αυτό για να καλύψεις την ce που έχεις προ παραγγείλει και θα πας να την πάρεις ντυμένος cosplay βάρβαρος με ασπίδα 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις