Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γράφουμε 35235 άτομα για το exp και για το lvl up ο άλλος κουβέντα, γράφει κοπέλα στο forum ο asdasdfasdfasd " να κανονίσουμε κανένα power level αν είναι" 

ΙΟΥΔΑ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟΜΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΛΕΒΕΛ 500 ΤΑ 2 ΜΑΣ (μαζί με τον γκάγκα και τα δάκρυα του λαλάνη που ο wd του δεν κόβει ντάματζ )

• Like 3
Δημοσ.

Μεσα και εγω οξω οι σαλιαριδες !!!!!! Περα απο υην πλακα να αφηδω τον dh να πιασω τον μαγο λετε;;;; Οσο αφορα ros θα ακολουθησω την τακτικη του vanilla. 1 run μονος ακτ 5 και μετα γκρουπ. Λιγοτερο απο μια βδομαδα λεμε!!!! Αν το cdkey μπει δευτερα θα θεωρειται preorder με τα bonus ? η μπα; Επισης ζφουρ το βραδυ θα ψησετε κανενα hc η χλωμο;;;

Δημοσ.

<p>Βασικα σε εσας που μπορείτε να με κανετε carry πήγαινε.. :P</p>

+ caps ΝΤΕΜΕΚ

gaga αν θες ας παιξουμε και ρωσσικη ρουλετα με τοσο lag

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

τι να κανουμε ωρε πρασινε ; το hc με το χθεσινο lag μονο αποτελέσματα τυπου σπαω τα παντα μπορει να φερει.....Τι εγινε από που το προπαρειγγειλες ;

Δημοσ.

Eστειλα e-mail διαμαρτυριας για τα λεφτα που ζητανε για το ros. Εξηγησα οτι ειμαι καλος πελατης της εταιρειας και οτι εχω παρα πολλα παιχνιδια τους.Επισημα με το account mou. Ολα αυτα πριν 4-5 μερες. Στην αρχη μου ηρθε ενα αυτοματο μηνυμα οτι θα δουν και θα απαντησουν κατι τετοιο. Σημερα στις 15:30 μου ηρθε η επισημη απαντηση.

Μου απάντησαν ότι θα μου δωσουν τη μέρα που θα βγει το ros με e-mail εναν κωδικο για πληρες ros ο οποιος θα ισχυσει χρονικα για 3 μηνες. Αν σε αυτο το διαστημα πεισθω οτι αξιζει θα μπορω με 28 ευρω να το συνεχισω κανονικα μετα τους 3 μηνες πληρωνοντας μεσω ενος link που θα μου στειλουν τοτε. Αν οχι τοτε ο χαρακτηρας μου και γενικα οτι ειχα θα επανελθουν στην κατασταση που ειχα ΠΡΙΝ ξεκινησω το ros. Ακομα και το gold!

Σκεφτομαι να δεχτω!

Δημοσ.

Eστειλα e-mail διαμαρτυριας για τα λεφτα που ζητανε για το ros. Εξηγησα οτι ειμαι καλος πελατης της εταιρειας και οτι εχω παρα πολλα παιχνιδια τους.Επισημα με το account mou. Ολα αυτα πριν 4-5 μερες. Στην αρχη μου ηρθε ενα αυτοματο μηνυμα οτι θα δουν και θα απαντησουν κατι τετοιο. Σημερα στις 15:30 μου ηρθε η επισημη απαντηση.

Μου απάντησαν ότι θα μου δωσουν τη μέρα που θα βγει το ros με e-mail εναν κωδικο για πληρες ros ο οποιος θα ισχυσει χρονικα για 3 μηνες. Αν σε αυτο το διαστημα πεισθω οτι αξιζει θα μπορω με 28 ευρω να το συνεχισω κανονικα μετα τους 3 μηνες πληρωνοντας μεσω ενος link που θα μου στειλουν τοτε. Αν οχι τοτε ο χαρακτηρας μου και γενικα οτι ειχα θα επανελθουν στην κατασταση που ειχα ΠΡΙΝ ξεκινησω το ros. Ακομα και το gold!

Σκεφτομαι να δεχτω!

Αδικία πάντως γιατί σε 3 μήνες θα έχουν πέσει οι τιμές

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) 

Δημοσ.

πιστεύω ότι είναι πρόλογος όλο αυτό για να καλύψεις την ce που έχεις προ παραγγείλει και θα πας να την πάρεις ντυμένος cosplay βάρβαρος με ασπίδα

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...