Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είναι online μετά το release δεν σημαίνει ότι αγόρασε το RoS. Μπορεις να παίξεις και χωρίς αυτό το vanilla content.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eστειλα e-mail διαμαρτυριας για τα λεφτα που ζητανε για το ros. Εξηγησα οτι ειμαι καλος πελατης της εταιρειας και οτι εχω παρα πολλα παιχνιδια τους.Επισημα με το account mou. Ολα αυτα πριν 4-5 μερες. Στην αρχη μου ηρθε ενα αυτοματο μηνυμα οτι θα δουν και θα απαντησουν κατι τετοιο. Σημερα στις 15:30 μου ηρθε η επισημη απαντηση.

Μου απάντησαν ότι θα μου δωσουν τη μέρα που θα βγει το ros με e-mail εναν κωδικο για πληρες ros ο οποιος θα ισχυσει χρονικα για 3 μηνες. Αν σε αυτο το διαστημα πεισθω οτι αξιζει θα μπορω με 28 ευρω να το συνεχισω κανονικα μετα τους 3 μηνες πληρωνοντας μεσω ενος link που θα μου στειλουν τοτε. Αν οχι τοτε ο χαρακτηρας μου και γενικα οτι ειχα θα επανελθουν στην κατασταση που ειχα ΠΡΙΝ ξεκινησω το ros. Ακομα και το gold!

Σκεφτομαι να δεχτω!

και μπηκε ενα ρακουν στο πλαισιο εκλεψε μια κοπια RoS και μου την εφερε.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ανεβασα φωτο του e-mail δεν το ειδες? :fear:

all aboard the fail train όμως...

μόνο και μόνο για να μην παραδεχτείς την κωλοτούμπα...

Δημοσ.

ειπα μεχρι να βγει το reaper που θα με χασετε τελειως να χαβαλεδιασουμε λιγο, και επειδη ενας φιλος ζητησε e-mail

ειπα να φτιαξω ενα να γελασουμε! Ενοειται οτι δε δινω account πουθενα... πρασινοματης ειμαι οχι βλ*κας!!!

Εχε χαρη που δεν ομιλω καλα την Αγγλικην και δεν ειχα και χρονο και εφτιαξα κατι νυσταγμενος στα γρηγορα!

οσο για το αν το αγορασα η αν το αγορασω ανεξαρτητως τιμης επειδη μετα καποιοι θα το παιζουν μετα χρηστον προφητες γενικως οριστε γραψτε εδω τη γνωμη σας!!! με ναι και οχι! ναι οτι το εχω ηδη παραγγειλει κτλ - οχι οτι δεν το εχω ηδη και ΔΕ θα το εχω για αρκετο διαστημα η και για παντα!

lalanis     

marketparts

ktl. (διπλα γραψτε ναι η οχι)

Δημοσ.

Για σας παιδιά ήθελα ρωτήσω, έχετε φτιάξει clan εδώ στο forum ; 

θα ήθελα να μπω και εγώ αν είναι δυνατόν  :-D

Δημοσ.

ειπα μεχρι να βγει το reaper που θα με χασετε τελειως να χαβαλεδιασουμε λιγο, και επειδη ενας φιλος ζητησε e-mail

ειπα να φτιαξω ενα να γελασουμε! Ενοειται οτι δε δινω account πουθενα... πρασινοματης ειμαι οχι βλ*κας!!!

Εχε χαρη που δεν ομιλω καλα την Αγγλικην και δεν ειχα και χρονο και εφτιαξα κατι νυσταγμενος στα γρηγορα!

οσο για το αν το αγορασα η αν το αγορασω ανεξαρτητως τιμης επειδη μετα καποιοι θα το παιζουν μετα χρηστον προφητες γενικως οριστε γραψτε εδω τη γνωμη σας!!! με ναι και οχι! ναι οτι το εχω ηδη παραγγειλει κτλ - οχι οτι δεν το εχω ηδη και ΔΕ θα το εχω για αρκετο διαστημα η και για παντα!

lalanis     

marketparts        burp

ktl. (διπλα γραψτε ναι η οχι)

eec.jpg

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...