paularas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Για σας παιδιά ήθελα ρωτήσω, έχετε φτιάξει clan εδώ στο forum ; θα ήθελα να μπω και εγώ αν είναι δυνατόν πάνε στου lab μιας και βλέποντας την συνεισφορά σου στο forum για παπατράκα σε κόβω με 3 post που 3/3 ζητάς κάτι 1) Παιδιά , άμα έχει κάνα κλειδί κανείς και δεν το χρειάζεται να με στείλει. ευχαριστώ προκ 2) Eνδιαφερομαι για τα dead space 3 και Magicka + DLC καλές γιορτές 3) Για σας παιδιά ήθελα ρωτήσω, έχετε φτιάξει clan εδώ στο forum ; θα ήθελα να μπω και εγώ αν είναι δυνατόν
alexanip Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Σπάνια μπαίνω στο forum. Σημμετείχα σε ένα διαγωνισμό και ένα κλειδί πιο το πρόβλημα ; απλά ήθελα να γνωριστώ και να παίξω diablo με τα παιδιά εδώ στο forum Kανένα πρόβλημα άμα δεν με θέλετε μέσα στο clan.
paularas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 3 beg posts + 1 whine post. εάν θες έλα, έχουμε δροσιά στην clan ps1: επειδή είχαμε ήδη ένα περιστατικό στην clan με ένα παιδί που του ανέλυσα τις ερωτικές περιπτύξεις που είχαμε με μέλος της οικογένειας του, και επειδή είπαμε η clan να είναι περισσότερο σαν οικογένεια (δλδ όσοι είμαστε εδώ + κολλητοί + φίλοι) καταλαβαίνεις ότι με 3 posts και χωρίς να έχεις πει κουβέντα εδώ είναι λογικό να στα γράφουμε και αυτά όταν επρόκειται να μπεις στο "σπίτι" που έχουμε κάνει σαν παρέα. και από το να χαλαστεί κάποιος από την ωραία παρέα που έχουμε κάνει, ας χαλάσω κάποιον που δεν ξέρω στην τελική
GaGaS_Thess Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δεν το εχεις παραγγειλει αλλα θα το κανεις μεχρι τελος του μηνα
Jikail Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Εγώ τον πιστεύω ότι δεν το έχει προ-παραγγείλει. Αλλά φαντάζεστε να κυκλοφορεί με φτερά στις 25 Μαρτίου...; 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 γιατι ?!?!?!? τα νευρα μου ... προσπαθω να σωσω έναν δισκο με φωτογραφιες μιας φιλης της γυναικας μου που είναι σε αθλια κατασταση με το ζορι τον διαβαζει και από χθες βραδυ στις 12 είναι ακομα στο 4 % ........οσο κανει αυτό το πραγμα δεν μπορω να παιξω φοβάμαι μην ζοριστεί πολύ και κρασαρει .... θα το επιρεασει λετε αν μπω;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Ελα ρε, φτερά είναι, κάνε την δουλειά σου και τα φοράς απο αύριο. με το preorder στην απλή edition όλοι το έχουμε. Παίζει να το έχει και η γάτα μου όταν γυρίσω σπίτι. Δουλειά. σκληρός! φωτογραφίες!.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 με το preorder ή απλά όσοι αγοράσουν το game μέχρι τις 31/3?
GaGaS_Thess Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 όχι ρε για τα φτερα. ... το πρόβλημα μου δεν είναι αυτό .. το πρόβλημα μου είναι ότι 1 ολοκληρη ημερα και ακομα είναι στο 4% ...... ΠΟΤΕ θα τελιωσει ; θελω να παιξω ... να το ρισκάρω ; γιατι θα βγει το RoS και ακομα δεν θα εχει τελιωσει με αυτους τους ρυθμους μαμω τον δισκο μου .. και ειπα να τον βαλω στο άλλο pc και μετα βαρεθηκα να σηκωθω #&*^!#&!
headbanger Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 κουφάλες θέλω και γω να παίζω με παρέα. έχω έναν παρατημένο βάρβαρο στο EU. έτσι και αλλιώς 150μσ έχω με Ευρώπη.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Παρακολούθησε το progress αν παραμείνει 4-5%, κάνε το swap με το άλλο pc και τέλος, γιατί σε βλέπω να χαζεύεις το progress πετώντας τάπες στο βαρέλι. pre-order έλεγαν αλλά το tweet λέει "So long as you register the Reaper of Souls key before the end of the month, yes". οπότε..
greeneye Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 κοντος ψαλμος αλληλουια! Αντε να ερθει το ROS, αμην και ποτε! * Εσυ που κανεις ανακτηση δισκου και ειναι στο 4% να εισαι βεβαιος οτι ΔΕΝ θα παει στο 100%... στο λεω με βεβαιοτητα 99%. Εχω σωσει και εγω δισκους και ξερω. Δοκιμασε αλλο προγραμμα. Εχει 5-6 προγραμματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις