GaGaS_Thess Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 μια χαρα ... 100 % bonus xp μεχρι Δευτερα βραδυ λογικα οποτε παμε να προλάβουμε τον barbarian να τον κανουμε 60 χιχι ....
ADHD Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Τα ειδα τα wings, προτιμώ τα angelic της CE να πω την αληθεια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 ώρα να ανεβάσω barb και wd δλδ, nice...
GaGaS_Thess Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Θα κανουμε lvl up το βραδυ ; Ψηνεται κανεις κατα τις 10 ;
headbanger Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 μετά την δουλειά σήμερα; μεσάνυχτα τοπική για εσάς.
paularas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 παιδιά επειδή έπαιξε ένα μεγάλο fail, για κάποιον λόγο απενεργοποιήθηκε το "looking for members/ να μπορείτε να βρείτε την clan όσοι δεν είστε members" . γι αυτό δεν μπορούσατε πολλοί να την βρείτε, με το που δει κάποιον τον archie / χρήστο ας τον πει να το ενεργοποιήσει να μπει και ο headbanger μέσα και όσοι θέλουν από εσάς χωρίς να τρώει σκάλωμα το invite. ευχαριστώ εκ των προτέρων ps1: πωωω failllll με τα invitess ps2: όταν έλεγα εγώ ότι ετοιμάζω τον χωρισμό με κοροϊδεύατε... τελικά θα είναι πιο efective από ότι φαίνεται /evil
ChrisAce Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Το είχα βγάλει εγώ το looking for members απο τότε που είχε μπεί μέσα ένας γερμανός.. Το ξανάβαλα αλλά τώρα όποιος θέλει να βάλει κάποιον μέσα ας το λέει γιατί με τα nicks που κάνουν request invite δεν θα ξέρουμε κανέναν.
headbanger Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 kalhas#2612 ρίξε μια προσθήκη φίλου. θα μπω μετά το γραφείο (μεσάνυκτα τοπική)
GaGaS_Thess Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 100 % bonus xp ΒΟΥΤΑΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
headbanger Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Σε 2 ωρίτσες. Αντε γιατί έχω κάτι ντουνέκια σήμερα για μπάτσες κάργα
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 εύγε,όχι εύγε για την τέλεια συμπεριφορά! ΠΟΙΟΣ σας λέει ότι τα ανοιχτά πάρτι είναι για να μπένετε αποσκάλεστοι;Και πάλι στην μούγκα,και πάλι να φεύγετε χωρίς λόγο; Αποχώρησα από την clan,καλή συνέχεια..Αφού θέλετε έτσ,μαγκιά σας...δεν έχω μάθει να παίζω έτσι.. Μυαλό δεν μπένει,τελείως γελοία κατάσταση..
headbanger Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 greek drama? μόνο το καλύτερο. ρε μαν. τσιλ πιλ . αν δεν θες. κλείστο και ρίξε invites. δεν ξέρω τι έγινε, αλλά δεν βρίσκω "κακό" να μπαίνει κάποιος από την κλαν μου απροσκάλεστος.
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 greek drama? μόνο το καλύτερο. ρε μαν. τσιλ πιλ . αν δεν θες. κλείστο και ρίξε invites. δεν ξέρω τι έγινε, αλλά δεν βρίσκω "κακό" να μπαίνει κάποιος από την κλαν μου απροσκάλεστος. οχι καθόλου.. μη τα ξαναλέμε..υποτίθεται ότι είχε λυθεί το θέμα.κλειδωμένο υποτίθεται ότι είναι,αλλά μάλλον τα attributes από το clan το αλλάζουν.. αλλά whatever,οι έλληνες είναι γνωστό ότι είναι από τους χειρότερους που μπορούν να σου τύχουν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις