Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω που εχω κανει προπαραγγελια σε Πλαισιο Γλυφαδας ξερετε αν θα μπορω να το παρω σημερα? Ειμαι δουλεια και δεν μπορω να παρω τηλ γαμωτο :(

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω που εχω κανει προπαραγγελια σε Πλαισιο Γλυφαδας ξερετε αν θα μπορω να το παρω σημερα? Ειμαι δουλεια και δεν μπορω να παρω τηλ γαμωτο :(

8 η ωρα μπορεις να πας να το παρεις , οπως και στα public

Δημοσ.

αυτο με τις 8 δεν το καταλαβενω...δηλαδη αν το παιρναμε πρωι θα γινοταν τπτ;αφου δεν παιζει το expansion πριν το launch.αυριο ειναι αργια κ οποιος δεν προλαβει σημερα απλα θα παει για τεταρτη ανευ λογου.

• Like 1
Δημοσ.

για αυτό το αγοράζεις σαν αβάθμιση από την μαμά εταιρεία και πάιζεις στο launch 100% .

λόγο διαφοράς ώρας, όσοι ξενυχτάτε να κάνουμε κάνα game:)

Δημοσ.

τοση αγωνια δεν ειχατε ουτε οταν εβγαινε το αρχικο diablo3 ! καταλαβαινω οτι βιαζεστε να παιξετε το Νεο ΑΚτ και να δειτε

και κανα 70αρι αντικειμενο αλλα σιγα τα αυγα ρε παιδια, αντε και φτιαξατε εναν γαματο χαρακτηρα, δεν εγινε και κατι, απλα θα σκοτωνετε σε torment τελευταιο επιπεδο και αργα (η και πολυ γρηγορα) θα βαρεθειτε... μακαρι να σας κρατησει παρα πολυ καιρο αλλα προσωπικα δεν το βλεπω για παρα πολλους απο εσας. Επιφυλασομαι για το adventure mode μηπως σωσει τιποτα.

• Super Moderators
Δημοσ.

εμενα ακομα ΤΙΠΟΤΑ....... το βλεπω να τρωμε φολα

να πεις ότι δεν στα λέγα, όλοι θα το πάρουν εκτός από σένα...

• Like 1
Δημοσ.

Το πηρα και γω πριν λιγο απο fast2play. Να ρωτησω κατι το key μπορουμε να το βαλουμε κ τωρα ή οταν βγει το expansion?

Δημοσ.

Μιας και είναι expansion και δεν είναι new game δεν πιστεύω να φάμε τον παπά που φάγαμε στην αρχή του game (όταν κάναμε διαγώνισμο ποιος κάνει τις περισσότερες προσπάθειες login το δευτερόλεπτο....)

Δημοσ.

τα φτερά έρχονται με μέιλ βλέπεις φακελλάκι κάτω αριστερά το ανοίγεις και παίρνεις καλούδια. Έκανα αίτηση αναμένω να μπω στο guild.

Δημοσ.

Ποιος ο λογος να ξεκινησει καποιος hardcore mode; Και τι ειναι το training ground; Πολεμας με αλλους; Ποιο το οφελος;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...