ADHD Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Εχει κάνει η φίλη μου αίτημα να μπει στην Clan απο χθες το βράδυ αλλά είναι σε αναμονή ακόμα! Αν μπορεί κάποιος ας κάνει αποδοχή! Ολοι ετοιμαζόμαστε για απόψε... Ονομα?? Αν δεν εχει γινει ακομα να κανω accept. να γινει οπως στο wow , να υπαρχει ανταγωνισμος και εδω Για ladders καλα θα ηταν, αν μιλαμε για rng θα ειμαι τελευταιος σιγουρα, ΠΑΝΤΑ εχω το χειροτερο δυνατο σε οτι παιχνιδι και αν παιζω, ειναι σαν να παιζω με handicap, true story αυτο..
GaGaS_Thess Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 archie είναι η κοπελα που σου ελεγα χθες βραδυ όταν μπηκες
paularas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 θα κάνουμε yolo πράγματα δεν θέλουμε γυναίκες στις τελετές μας... ps1: sadasdas εσύ πάλι είδες female και έχεις βγάλει το hospitality απο μέσα σου 1
headbanger Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 FEMALE ? Δεν το πιστεύω. screenshot or GTFO.
ADHD Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 θα κάνουμε yolo πράγματα δεν θέλουμε γυναίκες στις τελετές μας... ps1: sadasdas εσύ πάλι είδες female και έχεις βγάλει το hospitality απο μέσα σου Κανε και και καμια τελετη για το rng μου αν ειναι.. lol θα μου βγει κανα ονομα. archie είναι η κοπελα που σου ελεγα χθες βραδυ όταν μπηκες Μπορω να την κανω και εγω accept απλα πειτε το btag.
GaGaS_Thess Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 δεν φενεται στην λιστα της clan για request κατι δεν πηγε καλα ή εκανε request σε άλλη clan ...
paularas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 ειδικά το 1ο θα χρειαστεί. καθήστε δείτε το και hyparisteite εάν θέλετε ps1: omgogmogmomgmogmgo βρείτε την κοπέλα omgomgogomg 1
ADHD Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 πως και δεν είπες το fb της : p Ε καλα ειπαμε μην το προχωρήσουμε και τοσο, να ζηταγα κανα κιν πρωτα για ξεκαρφωμα.. δεν φενεται στην λιστα της clan για request κατι δεν πηγε καλα ή εκανε request σε άλλη clan .. Αυτη τη στιγμη εχουμε 5 request αν θελετε τα κανω accept ολα απλα δεν γνωριζω κανενα για αυτο λεω εδω πειτε μου ποιος ειναι ποιος. Δεν ειναι δυσκολο αν μιλαμε για μελη του insomnia, αν ειναι φιλοι σας η οτιδηποτε απλα πειτε ο ταδε ειναι απο εμενα etc.
paularas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 με κάτω από 1m dmg και 6m από την άλλη την μαλακία το νεο armor / resistances δεν κάνεις ούτε torment 1 καλή φάση
sophiemj Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 sophiemj#2745 battletag, Insomniainferno έλεγε το clan έκανα αλλού ?
athinamj Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ονομα?? Αν δεν εχει γινει ακομα να κανω accept. Ονομα Sophiemj#2745
GaGaS_Thess Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Το ros θα μπει ονλαιν χωρις να χρειαστει logout οποτε καντε login κατα τις 9
athinamj Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Αν μπορέσουν να αντέξουν οι servers! Πολλοί θυμόμαστε το βράδυ της ενεργοποίησης του Diablo 3 και το γνωστό error! Ελπίζω απόψε να κυλίσουν όλα ομαλά και να απολαύσουμε το παιχνίδι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις