Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει κανεις που να το πηρε απο e-shop?, η ειμαι ο μοναδικος!. ακομα δεν μου ηρθε το game...

:(

Πάρε τηλέφωνο και ρώτα τους.Αν σε νοιάζει το preorder βέβαια(τα φτερά τα ingame )αλλιώς κάντο ακύρωση (αν δεν έχεις πληρώσει )και πάρτο από αλλού.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλά τα wings είναι απαράδεκτα αλλά οκ. πάρτο απο bnet us.

Δημοσ.

Εμενα μου αρεσαν τα φτερα. Το κακο ειναι οτι σουπιανουν θεσγ στις τσαντες και μπορει καταλαθος να τα πουλησεις σε vendor

Δημοσ.

preorder = preorder + αγορές από 25 έως 31.03 ... 

όσο για τα φτερά φίλτατε, σκέψου και μας που έχουμε 3 set φτερά + τα κολόσκυλα...

• Like 1
Δημοσ.

big voodoo + gargaduan + piranhas (με το rune για stun)...= gg

τα πιρανχας μαζευουν τους παντες σε ενα σημειο stunned...και αρχιζει να κοβει σφαλιαρες ο gargaduan buff-αρισμενος απο το voodoo doll... 

σε τορμεντ1 ...εφευγαν elite/champion groups με εναν θανατο ΤΟ ΠΟΛΥ.

Δημοσ.

preorder = preorder + αγορές από 25 έως 31.03 ... 

όσο για τα φτερά φίλτατε, σκέψου και μας που έχουμε 3 set φτερά + τα κολόσκυλα...

δεν το ήξερα για την αγορά μετά της 25.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εμενα μου αρεσαν τα φτερα. Το κακο ειναι οτι σουπιανουν θεσγ στις τσαντες και μπορει καταλαθος να τα πουλησεις σε vendor

Είναι soulbound , δεν πωλούνται!

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλά αντικείμενα. Μπορεί να μην βλέπω συχνά legendary αλλά και τα χρυσά μια χαρά είναι. +με κραφτάρισμα έχω φτιάξει 2-3 καλά που φόρεσα ήδη στην monk μου. ^_^ καλό κάψιμο παιδιά!

Δημοσ.

εγω τα εβγαλα τα φτερα, περα απο σταθερότητα και σιγουριά στο εσώρουχο δε προσφερουν κατι αλλο. ασε που σε πυκνα fights δε βλεπεις καλα τι παιζεται επειδη ειναι μεσα στη μεση.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είναι soulbound , δεν πωλούνται!

Τι να πουληθούν, εγώ τα έβαλα σε ένα new toon και τον έκανα delete. 5 είχα μαζέψει στο stash

Δημοσ.

ωραια τα φτερα και ο μπλε κοπριτης αλλα το skin που έχει η deluxe στο helmet του WD είναι ολα τα λεφτα!!!

Τα καλύτερα Wings τα έχω από την Collectors Edition του SC2. Απλά καταπληκτικά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...