mphxths Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 πω τωρα διαπιστωνω οτι καποια στιγμη στην ζωη μου πρεπει να ειχα το tall's man finger ring..θυμαμαι που εβγαζα ενα τερατωδες κολασοσκυλο...πφφφφ ξενερωμα...
lalanis Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 @goz:Δε φταίει κάνας άλλος ρε διπολική σαλαμάνδρα... Που να σου πέσει το kukri και να ρολλάρει dexterity @mpix: Βασικά είναι για builds που δεν θες /έχεις 4 σετ Zuni.Εγώ πχ έχω το 4σετ με το pox και rorg. Κάποιος με 4σετ σε άλλο slot ή kukri ίσως αξίζει να το δοκιμάζει.
vag.patrick Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 εγω να πω ευχαριστω στον μπηχτη μιας και καναμε παρεουλα 2 run (αυτος ηταν πιο κωλος και πεσαν legs , εγω πηρα ....) και φυσικα το παιδι μου δωσε και τα φωτα του σε πολλα....το παν ειναι να μην βαριεσαι σε αυτο το παιχνιδι γιατι θελει πολυυυυυ λιωσιμο. οσον αφορα το τσατ το πριτιμω και γω χαλαρο , αλλα οταν κανουμε συζητηση η ερωτηση κλπ κλπ , καλο ειναι να απανταει και καποιος...(οχι οτι δεν γινεται) , οπως επισης η κλαν εγινε για να τα λεμε και ξερω γω.. θα πρεπε ομως κατα την αποψη μου να κανουμε και μερικα παρτακια να περναμε καλα. Εκτος και αν ο αλλος ειναι απαραδεκτος..π.χ εχθες εγω στα run προσπαθουσα να παρω μερος με 200Κ dmg ενω ο μπηχτης ειχε καποια μυρια dmg , αρα εκλανα μια μαντρα, δεν εξυνα τα @@ μου ομως για να παρω το xp & loot....
gozzar07 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 @goz:Δε φταίει κάνας άλλος ρε διπολική σαλαμάνδρα... Που να σου πέσει το kukri και να ρολλάρει dexterity <3 Μου έπεσε αυτό το glove 3φέκτα κιόλις. Μάλλον απο προηγούμενη κατάρα σου! Γιατί ένας WD που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει να το έχει αυτο τo bis άιτεμ.
mphxths Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 νταξ legs του κωλου τελειως..εκτος απο εκεινο που σου δωσα..που μπορουσε να φτιαχτει καπως.. παντως το community buff μου δινει πλεον την δυνατοτητα να λεω "αντεεε ακομα ενα leg και παω για υπνο " ... χθες σε καθε...ΚΑΘΕ run..μου επεφτε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενα leg...ψιλοσαπια μεν..αλλα κατι ειναι
lalanis Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Ήδη άρχισαν τη γκρίνια στο official να το κρατήσουν το buff μόνιμα ή να το κάνουν κυκλικά μαζί με άλλα buffs. Πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα γίνει...
Snolly Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Αμα γινει αυτο σε 1 μηνα θα ειναι ολοι τελεια ντυμενοι. Απλα δε θελω να φανταστω τα συνδρομα στερησης με το που φυγει το buff.
vag.patrick Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 αν προλαβω θα μπω καμια ωρα σημερα...αυτη η kadala ... conchita επρεπε να λεγεται η καργια...εφαγα 300shards και μ δωσε το 3ο....
paularas Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 με το παρόν gear http://eu.battle.net/d3/en/profile/zfour-2987/hero/35819665αξίζει να βάλω tall mans finger που το έχω και κάθεται ή όχι?
Metaksas Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 με το παρόν gear http://eu.battle.net/d3/en/profile/zfour-2987/hero/35819665αξίζει να βάλω tall mans finger που το έχω και κάθεται ή όχι? Δν εχεις το ring για τα σετ σε int?
paularas Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 εάν λέμε για το ίδιο (από bounties t1 το cashe) το έχω αλλά είναι 1 fecta (που θα γίνει 2 fecta με roll) όπως έχω και tmf. any clues μπας και γίνω lalanis & metaxas No2
Metaksas Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Αν το εχεις βαλε το μεχρι να σ πεσει κανενα soj. και νομιζω οτι επιρεαζεται και απο το elemental damage των dogs που θα βαλεις, το δικο μ πρεπει να ειναι το χειροτερο roll που εχει πεσει ποτε!!!
Aztec Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Ρε παιδιά torment 6 τι sheet damage πρέπει να έχεις για να πεις οτι παίζεις multiplayer; μπήκα και εγώ να δω πως ειναι ως βοηθητικός δηλαδη με μουτζα και inner sanctuary να τρώνε ένα +50 damage και μου επιτέθηκε ένας τύπος πολύ άσχημα . Εντάξει 840 sheet damage έχω τώρα αλλα δεν είμαι και για πέταμα .
Tmark Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Το sheet dmg δεν λέει τίποτα. Το effective dmg είναι που παίζει ρόλο. Με 840k είσαι για Torment 1-2 πάνω κάτω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις