lalanis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Λοιπον πρωτα απο ολα χιλια θενξ για τη βοηθεια. Λαλανη δυστυχως δε μπορω να παιξω οπως μου ειπες. Το φετις αρμυ δε μπορω να το κοντρολλαρω, ειδικα οταν παιζω με αλλους. 9 στις 10 φορες ξεμενω απο αρμυ και εχω cooldown. Εβαλα το fetish psychophants και ησυχασα. Παιζει πολυ ωραια το big bad voodoo πλεον με το κουκρι, το εχω μονιμα. Επισης εβγαλα το spirit vessel, δεν παιζω HC και σπανια πεθαινω. Εννοειται ειμαι Ο αμπαλιδης απο WD ακομα ψαχνομαι, αλλα ετσι παιζω μονος Τ4 πανευκολα, οπως μου ειπες υπερπακετονομαι με τα cooldowns παρα το κουκρι (ε ρε και θα το σπαγα - δεν ειχα ιδεα τι και πως). Και παλι ευχαριστω. Fyi δεν κάνει cooldowns με το sycophants το κουκρί, μάλλον λόγω grave injustice μειώνεται.Αλλά whatever makes you happy...
nevermore Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 που τον θυμηθηκες τον καλλιντζακη ρε λαλανη ? Δείχνουμε ότι είμαστε και κάποιας ηλικίας
BlackScorpionX Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δείχνουμε ότι είμαστε και κάποιας ηλικίας Έτσι... γιατί άλλοι μεγάλωσαν με καλλιτζάκη και με diablo 1 και άλλοι με pokemon! (για να μην παρεξηγηθώ, όλα καλά, αλλά διαφορετικές παραστάσεις / ηλικίες peace!) 1
ChrisAce Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Fyi δεν κάνει cooldowns με το sycophants το κουκρί, μάλλον λόγω grave injustice μειώνεται. Αλλά whatever makes you happy... Και όμως εννοείτε πως μειώνετε το cd του voodoo όταν κάνουν dmg τα fetish απο το sycophants passive..θα σε μαλώσω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δοκιμάζετε μόνοι σας τα skills για να καταλήξετε σε κάποιο build παρά κοιτάτε τα διάφορα youtubes και φτιάχνετε ανάλογα builds. Είναι μεγάλο λάθος να μην δοκιμάζετε μόνοι σας όλους τους πιθανούς συνδιασμούς skills. Αυτό μου λέγανε και μένα γιατί είχα το kukri πόσο καιρό και δεν το χρησιμοποιούσα στον main WD αλλά σε alt δοκιμάζοντάς το σε διάφορα builds και με διαφορετικά items στο gear. Τεστάρετε όλους τους πιθανούς συνδιασμούς skills πριν καταλήξετε σε κάποιο build. Κάποιο build που ταιριάζει σε μένα για παράδειγμα μπορεί να μην ταιριάζει σε κάποιον άλλον και να βολεύετε με κάποια διαφορετικά skills.
Snolly Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Εγω θυμαμαι τον καιρο του Diablo 1 ειχα τον υπολογιστη στο σαλονι στο πατρικο μου και τοτε η μανα μου ειχε φερει εναν πλακά να αλλαξει πλακακια κουζινα σαλονι ο οποιος ηταν τερμα θρησκος. Ε σε καποια φαση βλεπει στο μενου τις πενταλφες και εκανε κυρηγμα στους δικους μου τι παιζει το παιδι κλπ. Την δε επομενη μερα εφερε αγιασμο... Και όμως εννοείτε πως μειώνετε το cd του voodoo όταν κάνουν dmg τα fetish απο το sycophants passive..θα σε μαλώσω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δοκιμάζετε μόνοι σας τα skills για να καταλήξετε σε κάποιο build παρά κοιτάτε τα διάφορα youtubes και φτιάχνετε ανάλογα builds. Είναι μεγάλο λάθος να μην δοκιμάζετε μόνοι σας όλους τους πιθανούς συνδιασμούς skills. Αυτό μου λέγανε και μένα γιατί είχα το kukri πόσο καιρό και δεν το χρησιμοποιούσα στον main WD αλλά σε alt δοκιμάζοντάς το σε διάφορα builds. Ακριβως, το voodoo κανει cooldown λογω κουκρι. Νομιζω το γραφω καθαρα
lalanis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 My bad λέει γενικά fetish.Πρέπει να το ρίξω για να το μάθω καλύτερα...
stratos_k Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Έχω έναν Crusader και έναν DH με 800k και 1200k damage αντίστοιχα. Μπορώ και παίζω Τ2 με παρέα χωρίς να ψοφάω συνέχεια. Στον crusader βάζω Rubi gems εκτός από το κράνος που βάζω αμέθυστο και το όπλο που βάζω emeralds για crit dmg. Στον DH, βάζω emeralds παντού για dexterity. Αν γυρίσω σε rubi θα έχω περισσότερο dmg? Θα μπορώ να πάω Τ3 και να παίζω Τ2 σόλο? Ή πρεπει να πηγαινω πιστά στο primary stat της κλάσης? Ξέρω μια δοκιμή θα με πείσει, απλά τώρα το σκέφτηκα και δεν μπορώ να το εφαρμόσω άμεσα για να το δοκιμάσω.
ChrisAce Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Στον DH, βάζω emeralds παντού για dexterity. Αν γυρίσω σε rubi θα έχω περισσότερο dmg? Θα μπορώ να πάω Τ3 και να παίζω Τ2 σόλο? Ή πρεπει να πηγαινω πιστά στο primary stat της κλάσης? Δεν έχει νόημα να βάλεις ruby γιατί θα χάσεις αρκετό dps. Σε DH μόνο emarald gems και στο gear και στο/α weapon/s. btw 500αρίσαμε στα paragons(502 για την ακρίβεια) και πήραμε και τα μεγάλα αστέρια στο πορτραίτο.
Metaksas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Και εγω θελω να γινω στρατηγος!!! Εννοειται το primary stat του class παντα, στο weapon παντα emerald,στο helmet εξαρταται το build που παιζεις, εγω πχ εχω diamond για cooldown reduction.
zeniath Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 CIndercoat for free από τυπάκι σε public επειδή του έπεσε το last Jade για το set του και κωλοχάρηκε woot woot woot +108% fire dmg ο Crusader μου και έχει 1 μέρα που τον έφτιαξα και τον πήγα 70 lvl
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 εγώ πάλι θέλω thorns build της προκοπής και ακόμα παγανιά για κανα invokers παραπάνω αλλα η kadalla δεν σηκώνει τηλέφωνο.
zeniath Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Woot woot έκατσε! O crusader είναι τυχερούλης τελικά 2
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Woot woot έκατσε! O crusader είναι τυχερούλης τελικά Αντίστοιχο Grandure μου χει ρίξει και μένα στον Crus trifecta πρώτο. αλλά είσαι και λίγο ποπός.
zeniath Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Γιατί έφυγε από pinned ρε παιδιά και ψαχνόμαστε? edit: τώρα είδα ότι έφυγαν όλα τα games από pinned nvm this comment then
Προτεινόμενες αναρτήσεις