Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά sorry που χαλάω την συζήτηση αλλά έχω να παίξω diablo καιρό, ισχύει ότι τώρα με το νέο patch μπορώ να κάτσω 1-2 ωρίτσες

και να φαρμάρω εύκολα κάτι σετάκια για την wiz και τον crusader ή και γενικά; Γιατί χρειάζομαι πολλή φτιάξιμο σε αρκετούς παίχτες μου και δεν έχω χρόνο! 

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά sorry που χαλάω την συζήτηση αλλά έχω να παίξω diablo καιρό, ισχύει ότι τώρα με το νέο patch μπορώ να κάτσω 1-2 ωρίτσες

και να φαρμάρω εύκολα κάτι σετάκια για την wiz και τον crusader ή και γενικά; Γιατί χρειάζομαι πολλή φτιάξιμο σε αρκετούς παίχτες μου και δεν έχω χρόνο! 

άρχισε καλύτερα άλλο game

Δημοσ.

Βασικά με το που κάνεις log in και σου δίνουν δώρο όλα τα σετάκια για όλους τους χαρακτήρες :P

Απλά απ' ότι είδα, για να κάνεις craft τα legendaries που κάνεις στον blacksmith δε χρειάζονται τα special mats αλλά σετάκια class-specific δεν τα φαρμάρεις σε 1-2 ωρίτσες. 

Δημοσ.

Αυτό που περιγράφεις είναι το "Barbie goes shopping 2", όχι το diablo...
Δημοσ.

Ισχυει, το παιχνιδι πιο casual πεθαινεις ειναι σαν να στα χαριζουν πλεον χωρις πλακα.. Για αυτο ξενερωσα εγω με το παιχνιδι αλλα σιγουρα ειναι οτι πρεπει για το παιξεις οπως θελεις εσυ.

Ενταξει με 1 ωρα τη μερα θα σου παρει και παλι αρκετα αλλα ενα λιωσιμο να κανεις πχ το ΣΚ και να μην σταθεις και ατυχος και θα φτιαξεις οποιον char θελεις πανευκολα.

Δημοσ.

Ισχυει, το παιχνιδι πιο casual πεθαινεις ειναι σαν να στα χαριζουν πλεον χωρις πλακα.. Για αυτο ξενερωσα εγω με το παιχνιδι αλλα σιγουρα ειναι οτι πρεπει για το παιξεις οπως θελεις εσυ.

Ενταξει με 1 ωρα τη μερα θα σου παρει και παλι αρκετα αλλα ενα λιωσιμο να κανεις πχ το ΣΚ και να μην σταθεις και ατυχος και θα φτιαξεις οποιον char θελεις πανευκολα.

το παιχνιδι φτιαχτηκε κυριως για τους 25-35+ που παιξανε ως παιδια τα παλια diablo. αυτοι ειναι πλεον εργαζομενοι με υποχρεωσεις γι αυτο και το 3 εχει casual στοιχεια. μια χαρα μας βολεψε.

• Like 4
Δημοσ.

Το έν λόγο παιχνιδάκι μου το είχαν κάνει δώρο είχα παίξει αλλά έκανα φορματ τότε δεν το ξανά έβαλα!!!!αξίζει να το βάλω τώρα να το τερματισω και να παίξω multi!!!έχει κόσμο ή όχι,?,,,,????

Δημοσ.

τωρα τελευταια μου κανει κατι κοληματα το παιχνιδι μου βγαζει μαυρη οθονη  για κανα 2 sec και μετα επανερχεται

συμβαινει και σε κανεναν αλλο αυτο?

το  συστημα της υπογραφης μου εχω

απο θερμοκρασιες ειναι οκ η gpu

Δημοσ.

Το έν λόγο παιχνιδάκι μου το είχαν κάνει δώρο είχα παίξει αλλά έκανα φορματ τότε δεν το ξανά έβαλα!!!!αξίζει να το βάλω τώρα να το τερματισω και να παίξω multi!!!έχει κόσμο ή όχι,?,,,,????

ξέρεις ότι δεν τερματίζεται μια φορά μόνο ε; :D

έχει κόσμο,αλλά καλύτερα παίξε με κάποιον δικό σου ή τα παιδιά από δω μέσα.

τωρα τελευταια μου κανει κατι κοληματα το παιχνιδι μου βγαζει μαυρη οθονη  για κανα 2 sec και μετα επανερχεται

συμβαινει και σε κανεναν αλλο αυτο?

το  συστημα της υπογραφης μου εχω

απο θερμοκρασιες ειναι οκ η gpu

δοκίμασε να περάσεις πάλι drivers.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...