nikos papas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μπορω μεσω tv out να δω βιντεο απο τι κινητο στην τιβι μου?Γιατι καπου διαβασα οτι μονο εικονες μπορει να δει κανεις
flik Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Αυτό μάλλον εξαρτάται απο το κινητό. Δηλαδή επειδή έχω το Lg viewty, απο αυτό έχω ακούσει οτι μπορείς να δεις μόνο video. Σίγουρα πάντως όχι και εικόνες και βίντεο. Και άλλα κινητά μπορούν να προβάλουν και τα δυο
xaniamike Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 για να ρωτησω και εγω κατι αλλα μην με παρετε με τις πετρες: υπαρχει κινητο που στο tv-out να προβαλει μια 3G κληση;
nikos papas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Αυτό μάλλον εξαρτάται απο το κινητό. Δηλαδή επειδή έχω το Lg viewty, απο αυτό έχω ακούσει οτι μπορείς να δεις μόνο video. Σίγουρα πάντως όχι και εικόνες και βίντεο. Και άλλα κινητά μπορούν να προβάλουν και τα δυο Δηλαδη βρε flik δεν εχεις την περιεργια να βαλεις ενα καλωδιο να δεις τι ακριβως γινεται να δεις τελος παντων τις δυνατοτητες της συσκευης σου?
flik Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Σωστή σκέψη. Αλλά δεν περιελάμβανε καλώδιο η συσκευασία. Το έχει σαν επιπρόσθετο...
andr3as Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 To Tv-Out με πολύ απλά λόγια προβάλει την οθόνη του κινητού σου στην οθόνη της τηλεόρασης... και ΝΑΙ αυτό συμπεριλαμβάνει κλήσεις, βίντεο, παιχνίδια, κλπ....
Mr V Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 το tv out στα πιο πολλα κινητα εκτος απο μερικα καινουρια νοκια και pda προβαλει μονο photos αλλα αυτο δεν ειναι απολυτο παντος αξιζει αν το κινητο εχει καλη καμερα αλλιως οχι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.