donmitsos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μπορει καποιος να μου πει ποσο SAR(επιπεδο ακτινοβολιας)εχει το κινητο τηλεφωνο CECT p168?
xolloth Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 δυστυχωs σε οσα sites που το πουλανε,παροτι εστειλα email ,δεν μου απαντησαν. το εχω παραγγειλει και εγω εδω και μια εδομαδα.
arkon Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Νομιζω οτι το SAR ειναι ψιλα γραμματα για την συγκεκριμενη "κινεζουρα"...:lol: ΜΑΚΡΙΑ....)
donmitsos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 επειδη και εγω πιστευω οτι δεν απαντουν για τον συγκεκριμενο λογο σκευτομαι σοβαρα να μην το αγορασω.Θα γινει εμενα το κεφαλι μου φουρνος για αυτο?
xolloth Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 καπου σε αλλο φορουμ ειχα διαβασει οτι κατι παιδια ειχαν κανει δοκιμεs στο Πανεπιστημιο για να μετρησουν το sar ,και τα αποτελεσματα ηταν αν θυμαμαι καλα,πολυ χαμηλα. δεν θυμαμαι που το διαβασα,αλλα καπου πρεπει να υπαρχουν μετρησειs για τα cect γιατι μην ξεχναμε οτι ειναι η δευτερη μεγαλυτερη εταιρια κινητων τηs Κιναs,αρα εκατομμυρια τετοια κινητα εχουν πουληθει και σιγουρα θα εχουν γινει μετρησειs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.