Προς το περιεχόμενο

Siemens CL-110 και disconnections

opts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

2 (cl100 / cl100i) έχω δοκιμάσει και τα 2 υπάρχουν περιπτώσεις (τις περισσότερες) που δεν κάνουν auto-reconnect όταν πέσουν σε disconnect

Ενώ αμα πας απο το web interface και κάνεις connect μπαίνουν κανονικά

Σκεφτόμουν μήπως μπορέσω να φτιάξω καμιά macro να πάει να το κάνει αυτόματα....

Δημοσ.
Τα disconnect δεν με πειράζουν τόσο όσο το μη auto-reconnect

Δε σε πειράζει? Και όταν (αν) κατεβάζεις από private tracker και κάνοντας disconnect το router αλλάζεις και ip τι γίνεται? Όταν αλλάζεις ip δεν μπορείς να συνεχίσεις να κατεβάζεις εκτός και αν ξανακάνεις login στο site του tracker με τη νέα ip.

Σε εμένα πάντως το Cl110 έκανε reconnect μόνο του (όταν είχα προβλήματά).

Δημοσ.

Ειχα και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα.

Μολις αλλαξα το siemens με το thomson που δινει η forthnet δεν ειχα παλι dc.

Δεν ξερω βεβαια αν ειναι συμπτωση, παντως εκει που επεφτε 2-3 φορες την μερα τωρα ειναι ανοικτο εδω και 6 μερες nonstop

Δημοσ.
Δε σε πειράζει? Και όταν (αν) κατεβάζεις από private tracker και κάνοντας disconnect το router αλλάζεις και ip τι γίνεται? Όταν αλλάζεις ip δεν μπορείς να συνεχίσεις να κατεβάζεις εκτός και αν ξανακάνεις login στο site του tracker με τη νέα ip.

Σε εμένα πάντως το Cl110 έκανε reconnect μόνο του (όταν είχα προβλήματά).

Δεν με πειράζει τόσο είπα όχι ότι δεν πειράζει καθόλου

Η περίπτωση που λες ισχύει αλλά αν το torrent δεν είναι private το θέμα είναι αν γίνει disconnect να κάνει reconnect

Τέλος πάντων φτιάχνω μια macro να κάνει ping και αμα δεν βρίσκει τίποτα να ανοίγει το interface του router και να κάνει manual reconnect. Θα το δοκιμάσω και θα δω αν δουλεύει

Δημοσ.

μην το βαλεις σε ενα ping που θα γινει failed διοτι καποια στιγμη θα κανει request timeout χωρις να υπαρχει προβλημα συνδεσης.β.για τον φιλο πιο πανω speedtouch rulez οπως ειπαμε:)αν δεν μεινει σταθερη με speedtouch δεν θα μεινει με τιποτα :P

Δημοσ.

Για να το κάνω σκέτο adsl μέχρι τα 8 που είπε o gtsamour απλά κάνω untick την επιλογή adsl2+ και τέλος ή θέλει κάτι επιπλεόν ?

Δημοσ.

Δε νομίζω να ισχύει αυτό φίλε μου.

Οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) private trackers δουλεύουν με σύστημα passkey στο torrent που κατεβάζεις. Που σημαίνει ότι κάθε αρχείο έχει τον δικό σου κωδικό. Έτσι αν αλλάξεις ΙΡ δεν επηρεάζεται τίποτα επειδή το key μένει ίδιο. Ως εκ τούτου μπορείς να ανεβάζεις-κατεβάζεις από όπου θέλεις (πχ seedbox) χωρίς να έχεις πρόβλημα με ΙΡ.

Στα αρνητικά του συστήματος αυτού είναι ότι αν κάποιος αντιγράψει το .torrent από τον υπολογιστή σου μπορεί να το κατεβάσει και τα στατιστικά θα χρεωθούν στον λογαριασμό σου.

Δημοσ.

Σε γνωστό και πολύ καλό Ελληνικό tracker πρέπει να έχεις κάνει login με την IP από την οποία κατεβάζεις το torrent. Αν αλλάξει η IP (disconnect-reconnect) πάπαλα μέχρι να ξανακάνεις login.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το γύρισα σε απλό adsl και είναι πιο σταθερό (Line Mode G.DMT)

Σήμερα έκανε disconnect και πάλι.

Εχετε δει κανα utility να κάνει reboot τον router ή reconnect ?

Ασχετο με το θέμα αλλά μιας και δεν βλέπω καμιά γνώμη δε βλέπετε και το http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=298785 αν έχετε κάποια πρόταση ?

Δημοσ.

Το γύρισα σε απλό adsl και είναι πιο σταθερό (Line Mode G.DMT)

Σήμερα έκανε disconnect και πάλι.

Εχετε δει κανα utility να κάνει reboot τον router ή reconnect ?

Ασχετο με το θέμα αλλά μιας και δεν βλέπω καμιά γνώμη δε βλέπετε και το http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=298785 αν έχετε κάποια πρόταση ?

Δημοσ.

κανονικα το siemens θα πρεπε να κανει reconnect αυτοματα.αλλα εχω ακουσει οτι μετα απο καποιο σημειο ισως να μην κανει.το ακουσα απο αυτους που χρησιμοποιουν rapid share και το βαζουν να κανει connect disconect.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...