Προς το περιεχόμενο

RAPIDSHARE ACOUNT

BIGJOHN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΧΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ RAPIDSHARE 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.ΕΝΩ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ IP KANEI DOWNLOAD ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.ΑΛΛΆΞΑ PASSWORD KAI META ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΜΗΠΩΣ ΜΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ PASSWORD KAI ΠΩΣ.

1.ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΩ?ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΣΩΣ .

2.ΑΝ ΚΑΝΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ.

Δημοσ.

Έλεγχε που και που τί ip έχεις και αν σου το ξαναβγάλει κοίτα αν έχει αλλάξει η ip σου και σύγκρινε να δεις μήπως η ip που σου λέει ότι κατεβάζει είναι η προηγούμενη δική σου.

Δημοσ.

Αυτο ακριβως εκανε εδω και 2 μερες στον κολλητο μου και με επαιρνε τηλ και με ρωταγε τι φταιει...και εχουμε και οι 2 εδω και χρονια premium account. Δεν μπορω να φανταστω τι φταιει αν και το πρωτο πραγμα που του ειπα κι εγω ειναι για την IP του δηλαδη να κανει ενα reset το router να αλλαξει...

Δημοσ.
Αυτο ακριβως εκανε εδω και 2 μερες στον κολλητο μου και με επαιρνε τηλ και με ρωταγε τι φταιει...και εχουμε και οι 2 εδω και χρονια premium account. Δεν μπορω να φανταστω τι φταιει αν και το πρωτο πραγμα που του ειπα κι εγω ειναι για την IP του δηλαδη να κανει ενα reset το router να αλλαξει...

Ενταξει και εγω οταν εκανα reset ηταν O.k.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...