Προς το περιεχόμενο

κωδικός υποψηφίου πανελληνίων 2005

Lomar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαίρεται, χρειάζομαι τον κωδικό υποψηφίου μου προκειμένου να ελέγξω αν δικαιούμαι τη συμμετοχή μου στο πρόγραμμα ekpedeftite του υπουργείου παιδείας.

το ζήτημα είναι πως τη καρτέλα μου απο τις πανελλήνιες χαλαρά την έχω πετάξει/χάσει κτλ.

τηλεφωνό στο υπουργείο παιδείας για να δω τι μπορεί να γίνει αλλά @@, μιλάνε συνέχεια στα τηλ: 210.344.2444, 210.344.2446 και στο 210.344.3103 καλεί κανονικά αλλά σε δευτερόλεπτα ακούω το fax. τα παραπάνω τηλ. μου τα έδωσε μια κοπέλα στο τηλ κέντρο του υπουργείου, το 210 344-2000, λέγοντας μου οτι δε μπορεί να με συνδέσει η ίδια επειδή μιλάνε...

ξέρει κανείς κάποιο τρόπο να βρω το κωδικό υποψηφίου μου;

thnks in advance!

Δημοσ.
Δεν δικαιούσαι συμμετοχή. Είναι για τους εισακτέους των ετών 2006 και 2007. Περισσότερα στο http://www.ekpaidefteite.gr .

Εκτός αυτού, από μία γρήγορη ματιά που έριξα τις προάλλες στα courses που προσφέρονται, θα σου είναι εντελώς άχρηστα δεδομένης της σχολής που σπουδάζεις. Μόνο σε κανέναν φοιτητή που σπουδάζει σε σχολή άσχετη με Η/Υ και φιλοδοξεί σε πρόσληψη στο Δημόσιο λέει, για να πάρει την πολυπόθητη πιστοποίηση γνώσης χειρισμού Η/Υ...

Δημοσ.

php και java λογικά θα είναι πιο εξειδικευμένα και λιγότερο ψευτοακαδημαϊκά στο ιεκ...

anyway και εγώ μόλις το διαπίστωσα, διαγράψτε το topic, δεν έχει πια λόγο ύπαρξης.

thnks για τις απαντήσεις :-)

Δημοσ.

Το επαναφέρω διότι από ότι βλέπω στη σελίδα τους πλέον ισχύει και τους εισακτέους του έτους 2005.

Δημοσ.

εγω πληροφορικη σπουδαζω και θα παρω το πακετο για autocad.

νομιζω αξιζει. μερικα πακετα στυλ java c++ ειναι οντως αχρηστα αν καποιος σπουδαζει πλληροφορικη. πολυ λιγα ειναι τα ασχετα ....

Δημοσ.

μπορει γιατι αυτο σημενει οτι πρεπει να εχεις τελειωσει μεχρι 15 νοεμβρη.αυτο που δε καταλαβα εγω ειναι ο ορος που λεει οτι την επιδοτηση την περνεις μονο αν παρεις και το πτυχιο,δηλαδη αν κοπεις στις εξετασεις θα πρεπει να πληρωσεις τα 600 ευρω που εχουν περιπου αυτα τα πτυχια?ειμαι στο τει αυτοματισμου και σκευτομουν ειτε για το autocad ειτε για το java/c++ ειτε για το τεχνικος δυκτιων.Γιατι πιστευετε οτι τα περι προγραμματισμου δεν αξιζουν?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ευχαριστώ για το ανάστημα του thread και για τις χρήσιμες πληροφορίες, με ψήσατε να το ψάξω, μόλις εχω νεα θα ενημερώσω μήπως και ενδιαφέρεται κ κανείς άλλος.

Δημοσ.

τελικά ισχύει και για τους απόφοιτους του 2005 (αυτούς που έδωσαν πανελλήνιες το 2005 και μπήκαν σε κάποιο αει/τει), σήμερα το επιβεβαίωσα και δηλώσα μαθήματα για php, mysql, flash και κάτι γενικούρες που πήγαιναν πακέτο με αυτα.

υπάρχει πιθανότητα να ισχύει και για αποφοίτους του 2004, ψάξτε το είναι καλή ευκαιρία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...