Cygnus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Διαβάζω ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει και 4η συνέχεια της τριλογίας Bourne. http://www.imdb.com/title/tt1194173/ Γνωρίζετε τίποτα; Αναρωτιέμαι τι έχει μείνει από την ιστορία να μας δείξουν...
PavelX Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 και 4η συνέχεια της τριλογίας Bourne. Τα 'σπασε. Απ' όσο ξέρω είναι 5 βιβλία. Not sure.
soturin Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 τα βιβλία βέβαια έχουν χρονιές κυκλοφορίας 1980, 1986, 1990,.... 2004, 2007, 2008 με τα τρία πρώτα να έχουν γίνει ταινίες και την πρώτη ταινία με Damon να βγαίνει το 2002, if you catch my drift οι τρεις πρώτες είναι σκέτη τρέλα, ελπίζω να είναι σε αντίστοιχο επίπεδο η τέταρτη
Cygnus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Τα 'σπασε. Κατάλαβες τι θέλω να πω... Μακάρι να είναι στο επίπεδο των 3 πρώτων γιατί αλλιώς θα πέσει μεγάλη απογοήτευση..
GIANNISPATRA Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 οι τρεις πρωτες συμφωνώ και εγώ ήταν κορυφή . ! Άντε να μας φτιάξουν ακόμα με την 4η .!!
vastravoud Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Πάντως παιδιά πέραν του τίτλου και των ονομάτων οι ταινίες δεν έχουν καμμία, μα καμμία σχέση με τα βιβλία. Εξαιρετικά καλοφτιαγμένες και οι ταινίες, απλώς θα ήταν ακόμα καλύτερες νομίζω αν κράταγαν μια "γενική" σχέση με το βιβλίο. Το όλο σενάριο του 2ου βιβλίου με τον ψεύτικο Bourne, την απαγωγή και το συγκλονιστικό κυνηγητό στην Ανατολή(όπου ο Bourne μ@μ@ει το σύμπαν) είναι τρομερό! Εν τω μεταξύ κάποιος θα μπορούσε να προσέξει ότι η πατέντα που έκαναν στην 2η ταινία με το αποτύπωμα του Bourne έχει συμβεί στο 1ο βιβλίο
nikos21aek Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μόνο το τελευταίο 40άλεπτο της ταινίας θύμισε bourne αλλά και αυτό αρκετό ήταν. Δεν τη συγκρίνω με τα προηγούμενα πάντως τα οποία είχαν συνεχόμενη δράση από το πρώτο λεπτό αλλά πολύ καλή περιπέτεια και αυτή.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 dafuq did i just see?
nickmanak Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Ειδα προσφατα την ταινια και θα ελεγα οτι με μαγνητισε και περασε το 2ωρο χωρις καμμια πληξη. Μονο φαουλ το τελος το οποιο ηταν τελειως μουφα. Απλα τελειωσε η ταινια χωρις να εξηγηθει τπτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα