Προς το περιεχόμενο

θορυβωδες UPS...υπαρχει λυση?

predator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω αυτο το UPS.

ενω ειμαι ικανοποιημενος απο την αποδοση του, δυστυχως κανει φοβερο θορυβο το fan του. να φανταστειτε πως κανει περισσοτερο θορυβο απο ολο μου το συστημα μαζι με τα case fans! με εχει τρελανει!

υπαρχει περιπτωση να αλλαχτει αυτο το fan με καποιο πιο αθορυβο? δεν εχω τολμησει να ανοιξω το κουτι για να μη χασω την εγγυηση, ειναι σχετικα καινουργιο ακομα, οποτε δεν ξερω τι παιζει εσωτερικα. ξερει κανεις αν ειναι δυνατο κατι τετοιο?

Δημοσ.

Στα περοσσότερα ups μπορείς να αλλάξεις τον ανεμηστήρα αλλά πρέπει να γίνει προσεκτικά για να μη αφήσεις σημάδια αλλίως δεν περνάει εγγύηση.

Δημοσ.

Επειδή ψάχνω και εγώ κανένα δυνατό UPS θα ήθελα να ρωτήσω πότε κάνει φασαρία; Όταν μπει σε λειτουργία λόγω κάποιας διακοπής ή συνέχεια; Πάντως δύο 1000άρια Turbo-X που έχουμε στη δουλειά δεν κάνουν την παραμικρή φασαρία. Μάλλον δεν έχουν καθόλου ανεμιστήρα, αλλά η αλήθεια είναι πως ζεσταίνονται αρκετά, είναι αρκετά ζεστά όταν τα πιάνω.

Δυστυχώς το θέμα PC έχει καταντήσει να είναι ένα τεράστιο φουρφούρι...

Δημοσ.

Έχω ακριβώς το ίδιο UPS και κάνει φασαρία συνέχεια απο την στιγμή που θα το βάλεις στην πρίζα. Και ναι, όντως κάνει πολύ θόρυβο αυτό το ανεμηστιράκι του. Ήθελα να ήξερα, αμα το ξηλώσω τελείως τι θα γίνει;

Δημοσ.

ναι παιδια, κανει συνεχεια θορυβο απο το πρωτο δευτερολεπτο που το ανοιγει κανεις.

οπως αναφερω και στο αρχικο post, ψιλοφοβαμαι να το ανοιξω χωρις να ξερω τι και πως. ξερει κανεις αν γινεται στανταρ η αλλαγη, τι μεγεθος ανεμηστηρα να παρω και αν θα κανει σωστα τη δουλεια του? το λεω και απο αποψης να ψηχει καλα την μοναδα ωστε να μην παθει βλαβη αλλα και ασφαλειας, μην τυχον με χτυπησει κλπ.

Δημοσ.

To αλλάζεις με έναν ακριβότερο ανεμιστήρα καλύτερης ποιότητας ίδιου amperage (τα αμπερ που γράφει πάνω) και ίδιου CFM?(ποσότητα ροής αέρα).Αν έχεις κάποιο φίλε που ασχολείται με ηλεκτρονικά και έχει κολλητήρι επιστράτευσέ τον.Αλλιώς αν μένεις θεσσαλονίκη με χαρά να σε βοηθήσω.

Δημοσ.

ευχαριστω De@th L0rd, αλλα δυστυχως μενω σαλαμινα.

θα το παω σε κατι καλα παιδια που επισκευαζουν διαφορες συσκευες εδω στη γειτονια να δω τι μπορει να γινει.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

και να με παλι 2 χρονια αργοτερα εχω ακομα το ιδιο προβλημα απλα ειχα αφησει το ups αυτο στη σαλαμινα και ειχα καιρο να το δουλεψω. το ειχα παει σε ενα μαγαζι με ηλεκτρικα ηδη παλιοτερα αλλα δεν μπορεσε να το ανοιξει γιατι δεν ειχε τοσο μακρι κατσαβιδι.

υπαρχει κανεις στο ηρακλειο κρητης που μπορει να με βοηθησει η να πειτε καμια ιδεα τι να κανω?

Δημοσ.
και να με παλι 2 χρονια αργοτερα εχω ακομα το ιδιο προβλημα απλα ειχα αφησει το ups αυτο στη σαλαμινα και ειχα καιρο να το δουλεψω. το ειχα παει σε ενα μαγαζι με ηλεκτρικα ηδη παλιοτερα αλλα δεν μπορεσε να το ανοιξει γιατι δεν ειχε τοσο μακρι κατσαβιδι.

υπαρχει κανεις στο ηρακλειο κρητης που μπορει να με βοηθησει η να πειτε καμια ιδεα τι να κανω?

`

παρε ενα καινούριο καλύτερα, νομιζω και η ζωη της μπαταριας θαχει πεσει αισθητα μετα απο 2 χρονια

δεν αξιζει το κοπο νομιζω να το κρατας ακομα... χαρισε το κ παρε καινουριο

με 60-70 Ε βρισκεις ενα καλο-αξιοπιστο ups

Δημοσ.

για να λύσω το πρόβλημα του θορύβου πήρα ένα eaton από το Πλαίσιο (http://www.plaisio.gr/Search.aspx?keyword=eaton)... δεν ξέρω τι λέει πραγματικά σαν UPS πάντως είναι απόλυτα αθόρυβο..

ποιητη... με 60-70 ευρώ βρίσκεις πολύ καλά Ups, σίγουρα, αλλά είναι πολύ μικρά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...