Προς το περιεχόμενο

"Έχασε την τηλεόραση

Praetorianos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω συνδέσει με dvi καλώδιο την τηλεόραση στο pc μου. Ξαφνικά μια μέρα σταμάτησε να αναγνωρίζει την τηλεόραση και να αναγνωρίζει μόνο την κανονική οθόνη. Δεν θυμάμαι να είχα κάνει μια αλλαγή αλλά επειδή η μνήμη μου δεν είναι και πολύ καλή μπορεί να είχε συμπέσει καμιά διακοπή της ΔΕΗ (αν και δεν νομίζω)

Από τότε έχω αλλάξει καλωδιώσεις, έχω κάνει όλους τους δυνατούς συνδυασμούς με καλώδια/dvi θύρες και οθόνες και ενώ η κανονική οθόνη του pc παίζει και στις 2 θύρες της κάρτας γραφικών και αναγνωρίζεται κανονικά, η τηλεόραση δεν παίζει πουθενα.

Η τηλεόραση δεν βγάζει μήνυμα "Όχι σήμα στην είσοδο" και αυτό είναι που με μπερδεύει. Αν την βάλω σαν μοναδική οθόνη το pc ξεκινάει, κανει τους ήχους εκκίνησης αλλά δεν δείχνει τίποτα. Έχω μια αμυδρά (και απαίσια) υποψία ότι ίσως κάτι έπαθε η dvi θύρα της τηλεόρασης, εσείς έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει ή τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω?

Δημοσ.

Έτσι όπως τ' ακούω, θα ψήφιζα υπέρ της απαίσιας υποψίας σου.

Το ίδιο πιστεύω συμβαίνει και στην δική μου περίπτωση, γι' αυτό επέτρεψε μου να την παραθέσω μπας και διαψεύσει κανείς φωστήρας τις όποιες υποψίες.

dvi->tv, για 2 sec σήμα από pc και μετά νεκρό. Μαύρο. Δεν είναι θέμα settings tv ( μπας και παίζει τίποτα τέτοιο με τη δική σου; Θα μου πεις μόνα τους άλλαξαν; ... ), καλωδιού, προβλήματος του pcιου.

Δημοσ.

Όχι σίγουρα δεν είναι θέμα settings της οθόνης, ούτε καλωδίων ούτε του pc. Η μ@λ@κι@ είναι ότι δεν μπορώ να την πάω και σε κανά ερασιτέχνη/ιδιώτη να την τσεκάρει γιατί σιγά μην ασχολείται ο μπαρμπα-Θανάσης με dvi και tft. Αν από την άλλη πάω σε μεγάλο κατάστημα ότι και να μου πουν θα το πληρώσω επειδή δεν έχω ιδέα

Δημοσ.
απο τον driver της vga οι ρυθμισεις ειναι σωστες?

πχ αναλυση 1366χ768 αν η τιβι ειναι hd ready

Την τηλεόραση δεν την εμφανίζει καθόλου στις επιλογές, σαν να μην την βλέπει/υπάρχει. Μόνο την οθόνη του υπολογιστή δείχνει..:-(

αν συνδεσεις μονο την τηλεοραση και οχι την οθονη τι γινεται?

Ο υπολογιστής ξεκινάει κανονικά, όλοι οι ήχοι κανονικά ακούγεται και ο ήχος που κάνουν τα windows όταν ξεκινάνε αλλά από οθόνη τίποτα σαν να μην παίρνει καθόλου σήμα. Και δεν βγάζει και το "όχι σήμα στην είσοδο" αυτό είναι που με προβληματίζει.

Δημοσ.

Έχει και άλλες θύρες άρα προς το παρόν ψάνω τα καλώδια για να το δοκιμάσω. Το πισι λίγο δύσκολο να δοκιμάσω άλλο αν και είμαι 99% σίγουρος ότι δεν φταίει αυτό, καθώς αν πχ ήταν πρόβλημα της κάρτας, ούτε η κανονική οθόνη θα έπρεπε να δουλεύει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...