Spyros_tz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 είχε καεί η motherboard στο pc μου. Όταν μου έφεραν πίσω μια καινούργια(εγγύηση), αγόρασα και ένα σταθεροποιητή τάσης, το MGE PROTECTION BOX 5 DIN, http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701047. Το pc μου από τότε που έχει τι νέα motherboard, κολλάει ξαφνικά σε οποιοαδήποτε φάση μέσα στα Windows. παγώνουν τα πάντα στην οθόνη και τίποτα δεν μεταβκινείται(ποντίκι κλπ). Αυτό το παθαίνει 1-2 φορες την ημερα. Δοκίμασα να βρω το πρόβλημα σε αρκετά πράγματα (memory , xp, vista..) τίποτα από αυτά... Στο διαμέρισμα μου μάλλον δεν υπάρχει γειώση. Είναι δυνατό οποτε έχει υπερτάσεις, λόγο του ότι δεν υπάρχει ούτε και γειώση, να παγώνει το pc μου λόγο του σταθεροποιητή?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 δεν είναι σταθεροποιητής τάσης αλλά προσφέρει προστασία από υπέρταση... όχι δεν νομίζω να φταίει το πολύμπριζο... τροφοδοτικό checkαρες?
Spyros_tz Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Όχι εγώ, το έλεξε ο πωλητής όταν του πήρα πίσω το PC για την καμένη motherboard. Αρχικά, είπε ότι μπορεί να θέλω και τροφοδοτικό. Φυσικά αφού δεν το κάνει συχνα, μπορεί στον έλεγχο που του έκανε να μην υπήρξε κανένα προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.