Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση ταχύτητας adsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παίδες!προχτές είπα να παο να ανανεώσω τι ταχύτητα μου από 1 mbps σε 2 (μέχρι 2 πάει η περιοχή). σήμερα η forthnet (forthnet είναι η isp μου) μετά από δυο μέρες τις δήλωσις για αναβάθμιση μου στέλνει μήνυμα ότι η αναβάθμιση έγινε.Μέσα στη τρελή χαρά εγώ.... μη τα πολυλογώ παο στο pc μου και κάνω ένα test... το test μου έβγαλε τα αποτελέσματα που βλέπετε στη photo παρακάτω : <a href=292040607.png' alt='292040607.png'>

έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει με τι ταχύτητα και δεν ανέβηκε?ειμαι απο τις μία και μισή το πρωι που έλαβα το μύνημα και ακόμα να ανέβει.(τώρα είναι 6 και 20)θέλει καμία ρύθμιση το ρούτερ?

συγγνώμη για τα ορθογραφικά αλλά το έγγραψα εδώ και έκανε λάθοι http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp

ευχαριστώ!κάθε απάντηση δεκτή....

και αν είναι κανείς απο έυβοια-αρτάκη μήπως ξέρει πότε θα φτιαχτεί το ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet? περίπου?εγω πιστεύω σε καμιά δεκαριά χρονάκια....εσείς?

Δημοσ.

δες απο το site καταρχην αν η γραμμη σου οταν πας στο account σου ειναι 2 mbit Η οχι. η παρε την forthnet.αν ειναι τοτε ειναι πιτα το dslam.

Δημοσ.

σε ευχάριστο για το ενδιαφέρον σου poulinos αλλα όταν παο στο site και βάζο κανονικά το όνομα χρηστη και το κωδικό μου βγάζει ότι δεν υπάρχουν....αν και εγώ έχω internet :P . δε ξέρω τι κάνω λάθος . μήπως κάνω δε κάνω στο σωστό μέρος σύνδεση?

Δημοσ.

Αν πας στις ρυθμισεις του ρουτερ, μεσα απο το web interface θα πρεπει να σου λεει τις ταχυτητες στις οποιες χρονιζει το μοντεμ σου με αυτο στην αλλη ακρη απο τον ISP. Αν λεει 1024 down 256 up δεν εχει γινει αναβαθμιση. Βεβαια δοκιμασε και ενα restart στο ρουτερ για καλο και για κακο.

Αν λεει πιο κατω ακομα και απο 1024/256 μπορει η γραμμη σου να ειναι τοσο κακης ποιοτητας που ακομα και μετα την αναβαθμιση να μην μπορει να χρονισει σε καλυτερες ταχυτητες. Αλλα αυτο ειναι ακραια περιπτωση.

Δημοσ.

παιδια εγώ προσωπικά πιστεύω πως τα speedtest είναι όλα ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ.

εγώ έχω 24αρι forthnet και στο

speedtest.net με βγαζει 15000

στο adslgr με βγάζει 3000 -_-

στο τεστ της forthnet με βγάζει επίσης 15000

στο status του router λέει 20000

αλλα εγώ κατεβάζω με 2,3mb/sec (23000) :)

άρα δοκίμασε να κατεβάσεις τους drivers απο εδώ:

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp

και πες μας.

(sorry gia to ελαφρώς offtopic)

Δημοσ.

δυστηχώς κατεβάζει ακόμα με ένα (107-114 kbs/sec) :(

δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει...παίρνω στη forthnet και με βάζει όλο στη αναμονή και βαριέμαι....θα ξαναδοκιμάσω αύριο

και σασ ευχαριστώ για το ενδιαφέρο σας

Δημοσ.

Οταν ελεγα γραμμη, ναι εννουσα την ποιοτητα των γραμμων του σπιτιου η/και της περιοχης. Η μπορει να εισαι παρα πολυ μακρια απο το dslam.

Παντως αφου χρονιζει στα 1024 μαλλον δεν εχει γινει η αναβαθμιση ακομα. Δεν μπορει το μεγιστο να ειναι ακριβως 1024. Αν ελεγε πχ 1300 θα ελεγα οτι οντως εγινε η αναβαθμιση και δεν φτανεις τα 2μβιτ.

Απο την αλλη το upload θα επρεπε να ειναι 256 απο τωρα και ειναι 160. Αυτο δεν μπορω να το εξηγησω

Δημοσ.

γραψε ακριβως που κλειδωνει η γραμμη οπως και margin και attenuation γραμμης.το username σου θα το βαλεις χωρις @forthnet.gr

να δουμε δεν εχει γυρισει η γραμμη σου η δεν εχει γυρισει το account σου.

Δημοσ.

πήρα forthnet και μου είπαν οτι η αναβάθμιση έχει γίνει απο 5/7 .... εγώ ακόμα κλειδώνω στο 1 ....μήπως φταίει το ρούτερ?

Δημοσ.

αν η γραμμη σου κλειδωνει στο ενα τοτε το δηλωνεις σαν βλαβη οτι κλειδωνεις σε λαθος πακετο και το φτιαχνουν απο τον οτε.εκτος αν η γραμμμη σου δεν μπορει να παει παραπανω.πραγμα χλωμο αλλα γραψε τα χαρακτηριστικα του adsl σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...