Προς το περιεχόμενο

Opera 9.50 tips & tricks

million_voices

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με 30 tabs μαλλον φυσιολογικη μου φαινεται η καταληψη μνημης που αναφερεις,αν μεσα σε ολες τις σελιδες υπαρχουν και flash games,video κλπ τοτε ειναι απολυτως δικαιολογημενη

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδιά να ρωτήσω δυο πράγματα αν γνωρίζετε

1- έχω εγκαταστήσει ένα flashblock το οποίο το ενεργοποιώ από το μενού εμφάνιση , styles. Δουλεύει αλλά όταν πατάω να παίξει ένα flash δεν κάνει τίποτα, και πρέπει να απενεργοποιήσω την επιλογή μέσα στο styles. Υπάρχει τρόπος να πατιέται το κουμπί ή άλλος τρόπος για flashblock ;

2- Όταν πατάω δεξί κλικ και Αναζήτηση, η αναζήτηση γίνεται στο ίδιο παράθυρο, υπάρχει τρόπος να γίνεται σε νέο tab ;

σε mandriva 2009 και opera 9.63 όλα αυτά

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Hi all!!!

Τι στο διαολο παει στραβα και δεν μπορω να γραψω σε facebook και hotmail? Μπαινει κανονικα και στις 2 ιστοσελιδες αλλα δεν γραφει πουθενα.

Cheers

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Oταν παω να ακουσω ιντερνετικο ραδιοφωνο η παω να ανοιξω ενα βιντεακι απο μια σελιδα μου πεταει μηνυμα:

Χρειάζεστε μια επέκταση Windows Media Player για την προβολή αυτού του περιεχομένου.

Θέλετε να μεταφορτώσετε την επέκταση τώρα;

παταω ναι αλλα με παει στην σελιδα του media player και δεν ξερω τι πρεπει να κατεβασω απο κει, μπορει να μου πει καποιος?

στο σημειο της σελιδας που υποτιθεται πρεπει να κανω κλικ για να ακουσω η να δω βιντεο βλεπω αυτην την εικονα

problemmu6.jpg

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

να κάνω μια ερώτηση: ξέρετε καμιά συμβουλή για optimization στον Opera? όσον αφορά το scrolling καθότι σπάει απίστευτα το vertical scrolling, να σημειώσω ότι έχω ρυθμισμένο από το λειτουργικό να κάνει 4 lines scroll σε κάθε περιστροφή της " ρόδας"

Δημοσ.

...σε κάπως "χειρότερο" μηχάνημα της υπογραφής σου πάντως, δεν έχω κανένα θέμα (κάτω από νορμάλ συνθήκες, εννοείται).

Μήπως φτάιει κάτι άλλο, κι όχι η ανάγκη για "optmisation" ?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:03 ----------

Oταν παω να ακουσω ιντερνετικο ραδιοφωνο η παω να ανοιξω ενα βιντεακι απο μια σελιδα μου πεταει μηνυμα:

Χρειάζεστε μια επέκταση Windows Media Player για την προβολή αυτού του περιεχομένου.

Θέλετε να μεταφορτώσετε την επέκταση τώρα;

παταω ναι αλλα με παει στην σελιδα του media player και δεν ξερω τι πρεπει να κατεβασω απο κει, μπορει να μου πει καποιος?

στο σημειο της σελιδας που υποτιθεται πρεπει να κανω κλικ για να ακουσω η να δω βιντεο βλεπω αυτην την εικονα

problemmu6.jpg

..αν βρεις λύση, πες το και σε 'μενα, που δεν έχω βρει εδώ και χρόνια...

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος πατώντας πάνω στα κουμπάκια back ή forward να εμφανίζεται η λίστα με τις προηγούμενες / επόμενες σελίδες (όπως στον Iexplorer) αντι να χρειάζεται να πηγαίνεις πίσω μια μια τις σελίδες;

Μέχρι τώρα πάντως δεν έχω βρει κάτι... :o

Δημοσ.

...δεν ξέρω αν για 'σενα δούλεψε αυτό, δούλεψε;

Γιατί δεν είναι κανένα μυστικό η σελίδα βοηθείας του Όπερα...

Το έχω δοκιμάσει εδώ και καιρό, αλλά τίποτα. Και αυτό και πολλά άλλα....

(έχω μια εντύπωση πως φταίει το ότι δεν έχω ο,τιδήποτε αυθεντικό από Win :P....)

Επίσης δεν ξέρω αν μιλάμε για το ίδο ακριβώς.... Αν πάω ν' ακούσω ραδιόφωνο (οποιοδήποτε), μου βγάζει τούτο :

error0pe.jpg

Επίσης το θέμα είναι ότι βίντεο που είναι σε streaming με τον media player, κάποια τα παίζει...κάποια όχι

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ενα tip για το speeddial

στο αρχειο speeddial.ini εχω τροποποιησει τις στηλες και ετσι εχω 20 speeddial τετραγωνακια

μπορεις να βαλεις οσα θελεις

>[size]
Rows=4
Columns=5

Δημοσ.

ΜΗΤΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ u r a gοddddddddd

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:18 ----------

...ώπα, κάτσε, τί είν' αυτά,

Rows=4

Columns=5

δεν βλέπω τέτοια στο .ini εγώ ;!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...