gerr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Το Ιστορικό κτήριο του πολυτεχνείου όντως είναι στην Πατησίων αλλά πλέον μόνο η αρχιτεκτονική κάνει μάθημα εκεί. Οι ηλεκτρολόγοι ,οι μηχανολόγοι ,οι χημικοί μηχ. ,οι πολιτικοί μηχ. κτλ κάνουν στην πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου.
klainmaingr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Θεσσαλονίκη... Για την παραλία της Για τα καφέ της Για τις ταβέρνες της Για τη ζωή της Για τις αποστάσεις της Για τις παρέες της Για τις κρυμμένες γωνιές της Για τις γυναίκες της Για τα μεσημέρια της στην παραλία και για πολλούς πολλούς άλλους λόγους... Επίσης και για το δικαίωμα που θα έχεις να πάς στην Κατασκήνωση του Αριστοτελείου στο Ποσείδι και να ζήσεις απίστευτες στιγμές..
mindtrapper Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Αθήνα... Γιατί δε σου είπε κανείς από Αθήνα να μην πας Θεσσαλονίκη αλλά σου είπαν από Θεσσαλονίκη να μην πας Αθήνα. Sorry, had to
Delirium Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Σαλονικα = Νινοθυελλα Αθηνα = Αρχ*δοκαμπος Φ-Φ [φανταρος & φοιτητης], Σαλονικη και θα τρελαθεις
klainmaingr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Και έιπανε πράγματα που δεν ισχύουν; no worries
klainmaingr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Σαλονικα = Νινοθυελλα Αθηνα = Αρχ*δοκαμπος Φ-Φ [φανταρος & φοιτητης], Σαλονικη και θα τρελαθεις Προφανώς και η Αθήνα έχει περισσότερες γυναίκες.. Απλά δεν είναι τόσο μαζεμένες σε ορισμένο χώρο όσο στη Θεσσαλονίκη ή στην Κομοτηνή για παράδειγμα...
Dr_adre Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 @Dr_adre πολυ φοβαμαι οτι εξαιτιας του μεγαλου αριθμου φοιτητων στα πανεπιστημια της αθηνας(μεταγραφες κλπ κλπ τουλαχιστον σε ορισμενες σχολες οπως η δικη μου) τελικα το επιπεδο σπουδων μαλλον ειναι χαμηλοτερο. επισης Dr_adre δεμου απαντησες . τελικα ομως κανεις τιποτα απο ολα αυτα σε συστηματικη βαση η σε τρωει η καθημερινοτητα και μενεις μονο με τη δυνατοτητα?? για να μην αναφερθω και στο θεμα περιβαλλον στην αττικη. που για να βρεις μια εκταση πρασινου να τρεξεις 3-4 κμ πρεπει να κουβαληθεις σε αλλο μερος της πολης Συμφωνώ για τις μεταγράφες,άλλα όχι το επίπεδο σπουδών,τουλάχιστον στη δικιά μου σχολή είναι αρκετά υψηλό. Εγώ προσωπικά ναι τα κάνω,αλλά το θέμα δεν είναι τι κάνω εγώ προσωπικά αλλά γενικά. Σαφώς και δεν έχει τόσο πράσινο αλλά γιατί Θεσσαλονική είναι καλύτερα?Ή όπως έγραψες βρίσκεις πανάκριβα σπίτια(γιατί Θεσσαλονική είναι φθηνά?),όπως ότι βλέπεις τις μπουγάδες των απέναντι οικοδομών(γιατί στη Θεσσαλονική,τι βλέπεις).Αυτά είναι προβλήματα όλων των μεγαλουπόλεων. Για να συνοψίσουμε: Θεσσαλονική : λίγοτερες επιλογές,μικρότερες οι αποστάσεις,φοιτητούπολη. Αθήνα : περισσότερες επιλογές,πολύ μεγαλύτερες οι αποστάσεις,πρωτεύουσα. Το παιδαγωγικό που θέλει το παιδί είναι στην Ιπποκράτους.Στο κέντρο,κοντά στη νομική.Άρα εύκολα προσβάσιμο.Άθλια κτίρια,όμορφος κόσμος
Dr_adre Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Προφανώς και η Αθήνα έχει περισσότερες γυναίκες..Απλά δεν είναι τόσο μαζεμένες σε ορισμένο χώρο όσο στη Θεσσαλονίκη ή στην Κομοτηνή για παράδειγμα... Τσάμπα το μ00νί.
-aram- Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 ρε συ andre με μπερδευουν τα αντεπιχειρηματα σου xD δεν λεω,καλα κανεις,εγω ρωτησα Επίσης και για το δικαίωμα που θα έχεις να πάς στην Κατασκήνωση του Αριστοτελείου στο Ποσείδι και να ζήσεις απίστευτες στιγμές.. α πιστεψε με,ειμαι πολυ πιο κοντα του απο οσο φανταζεσαι. heheh:devil: ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια,μαλλον θεσσαλονικη θα δηλωσω πρωτη επιλογη. οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα γιατι μπαινουν στη μεση τα οικονομικα. damn the money:fear:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.