gerr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 καταντάει ενοχλητικό το να γράφεις 2 ίδια μηνύμα. Και όπως είχα δει και στην υπογραφή ενός mod "θάνατος στους double posters" :-P no offense πλάκα κάνω
jason_rethymno Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 καταντάει ενοχλητικό το να γράφεις 2 ίδια μηνύμα. Και όπως είχα δει και στην υπογραφή ενός mod "θάνατος στους double posters" :-P no offense πλάκα κάνω Σε ποιον moderator το είδες?
Ναυτάκι Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Το ξέρω ρε φίλε ότι είναι σπαστικό αλλά είμαι νέος στο forum και τώρα μαθαίνω... Όσο για το θέμα, μου το είπε ο πατέρας μου που είναι πλοίαρχος.
vandermonde Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 δεν σε συμφερει κατι τετοιο γιατι δεν ξερεις αν θα προλαβεις να συμπληρωσεις υπηρεσια μετα....π.χ εχεις στο δευτερο εκπαιδευτικο δεκα ημερες ακομη για να συμπληρωσεις το 12μηνο..το πλοιο ειναι ολλανδια ερχεται ναυλο για αυστραλια και η σχολη αρχιζει σε 11 μερες....αντε γεια!!!(εκτος αν πρατιγαρει ο καπετανιος - free pratique - και φυγεις απο κανα suez...αλλα τεσπα επιασες το σκεπτικο) Συμβουλες: 1)Στο πρωτο εκπαιδευτικο κανεις οσο πιο πολυ σε παιρνει για να μην τρεχεις μετα για υπηρεσια για να παρεις το πτυχιο ακομη κ αν εχεις περασει ολα τα μαθηματα 2)Κατσε διαβασε και ξανα δωσε πανελληνιες
gerr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Σε ποιον moderator το είδες? δεν θυμάμαι σε ποιον. Μπορεί και σε άλλο site. Ήταν μία είκονα που έδειχνε έναν double poster και έναν mod να του επιτίθεται.
zisis134 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 θα μιλησω ρεαλιστικα τελιως..η κατασταση στο εμπορικο ναυτικο ειναι αισχως...ο πατερας μου ειναι πλοιαρχος στην ΑRCADIA...πρωτα απ ολα ας μην μιλησω για το επιπεδο στις αεν οπου αν οχι ολοι οι περισσοτεροι ειναι αμορφωτοι δεν αποχτας ενα καλο μορφωτικο επιπεδο....μεσα στισ αεν...δευτερονδεν εχετε καταλαβει κατι οτι τα λεφτα δεν τα δινουν σταμπα ουτε γιατι θα εισαι ωραιαοσ πλοιαρχοσ η μηχανικος.....στη γεφυρα μπορει να εισαι μεχρι και 12 ωρες....δεν υπαρχει ωραριο και αμα ειναι αναγκη δεν θα τουσ πεισ (συγνωμη τελιωσε το οχταρωρο μου)τριτον..δεν εχετε καταλαβει τι ειναι να ειναι το σπιτι σου το tanker .....οπου οταν θα φτασεισ σε μια ηλικια και θα αφησεισ πισω την οικογενια σου θα αναρωτιεσαι τι γινεται τι κανουν αυτοι πισω??οπου θα φτασεισ 50 χρονων και θα λες τι εκανα στη ζωη μου??? {{{ενα τιποτα}}}} απλα ημουν σε μια λαμαρινα και ταξιδευα...και οσο για ταξιδια ναι ωρεα ειναι τα πρωτα χρονια σαν ανθυποπλοιαρχος πραγμταικα ωραια...αλλα μετα θα σηχαθεισ οσο και αν σαρεσει μα οσο και αν σου αρεσει.....τωρα ασ μιλσουμε για τα πληρωματα...ολοι ξενοι εκτοσ απο κανα δυο αξιωματικοσ και μην νομιζεισ και θα τα πηγαινεις απαραιτητωσ καλα και με αυτουσ ....θα αισθανεσαι μονος πραγματικα μονος...και μην νομιζεισ πωσ ολοι οι αλλοδαποι ειναι ησυχοι οι περισσοτεροι πινουν και μεθαν και μολις του λες οτι στο επομενο λιμανι θα τον κατεβασεισ τοτε η θα σε μαχαιρωσει.... η στον υπνο με πιστολι θα σε βαρεσει στα πλευρα για να μεινεισ αναπηροσ και αν γλιτωσεισ απο ολα αυτα θα σου την στεισει σε κανενα αλλο λιμανι...παντα με εξαιρεσεισ για τισ καλες εταιριες οχι οτι αυτες ειναι καλυτερεσ...τον αγχος που θα εχεισ τεραστιο ειδικα αμα εισαι σε container θα κανεισ ενα ταξιδι αυστραλια αμερικη....και ενδιαμεσα θα πιασεις 700 λιμανια και θα αφηνεισ και απο δυο container δηλαδη θα κουτσουλας κουτσουλιερηδες τα λενε οι ναυτικοι που ειναι εμπειροι...τα ταξιδια οχι απαραιτητα μικρα θα κανεισ ενα ταξιδι 30 μερες και θα βλεπεισ καθε μερα τα ιδια ατομα....γεια σου abdoul geia soy niko geia soy giorgo geia sou moxamet kαθε μερα τα ιδια....θα ξεπληθεισ απο αλμυρα πουλας τη ζωη σου για λεφτα..σας αρεσει δεν σασ αρεσει ετσι ειναι ελπιζω να σασ καλυψα.....
Mika Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 ειλικρινα προσπαθησα να το διαβασω και δεν μπορεσα. συγχαρητηρια
Panathachamp Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Προτείνω ανεπιφύλακτα να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, αξίζει τον κόπο. Ιδίως από τη μέση και μετά
sotciologist Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Εχω μια απορια. Ημουν μαγειρας του πολεμικού ναυτικού επι 21 μηνες, μαγειρας σε ιστιοπλοικο και τωρα θελω να μπω στο εμπορικο ναυτικο. Ειμαι 30 χρονων, αποφοιτος λυκειου, με proficiency και μερικη γνωση υπολογιστων καθως και αλλα κερατα, αλλα κυριως μου αρέσει η θάλασσα. Τι πρεπει να κανω για να προσληφθω ως μαγειρας σε καραβι διεθνων μεταφορών?
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ θα έλεγα αν γουστάρεις έστω και λίγο να πας. Συγγενής μου το μετάνοιωσε πικρά που δεν είχε πάει και τώρα ψάχνει σερβιτοριλίκια... Αν γουστάρεις και λίγο μοναξιά και περισυλλογή πήγαινε.
Daimon Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Εχω μια απορια. Ημουν μαγειρας του πολεμικού ναυτικού επι 21 μηνες, μαγειρας σε ιστιοπλοικο και τωρα θελω να μπω στο εμπορικο ναυτικο. Ειμαι 30 χρονων, αποφοιτος λυκειου, με proficiency και μερικη γνωση υπολογιστων καθως και αλλα κερατα, αλλα κυριως μου αρέσει η θάλασσα. Τι πρεπει να κανω για να προσληφθω ως μαγειρας σε καραβι διεθνων μεταφορών? Σαν αξιωματικός (Μηχανικός η Πλοίαρχος) δεν μπορείς να γίνεις επειδή η ακαδημία παίρνει άτομα κάνω και τον 25 ετών. Σαν απλός μάγειρας δεν είναι δύσκολο, πηγαίνεις σε μια από τις "άπειρες" ελληνικές έτερης του εμπορικού ναυτικού (οι περισσότερες είναι στο Πειραιά) και τους λες αυτά.
krustallenia Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Θα ηθελα να κανω κι εγω μια ερωτηση σχετικη με το εμπορικο ναυτικο! Τα πραγματα για τις γυναικες πως ειναι? Πως αντιμετωπιζονται?
Daimon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Στη ειδικότητα τον Πλοιάρχων εδώ και πολλά χρονια εισάγονται τα κορυτσά, Μηχανικών εδώ και 3 χρονια. Στη Ακαδημία μου (AEN ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) πλέον είναι το κάτι συνηθισμένο. (Αν και βεβαια τις μιχανικινες τις από-παίρνουν λιγάκι )
krustallenia Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 kι αλλη μια ερωτηση! Οταν δωσει καποιοσ πανελληνιες και περασει εμπορικο ναυτικο, τον βαζουν σε οποια σχολη θελουν? Εγω ας πουμε που ειμαι κοντα στον ασπροπυργο εχει σημασια? Ή μπορει να με περασουν μακεδονια?
Daimon Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Oταν δόσης πανελλήνιες και περάσεις, πρέπει να πας στη κοντινότερη AEN και να κανεις εγγραφη, κατά τι διάρκεια εγγραφης θα συμπλήρωσης κάπου που θες να πας με σειρά προτεραιότητας (συνήθως αυτή που μπαίνουν με πανελλήνιες πάνε εκεί που επιλεγουν, αυτή με προκήρυξη όχι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα