Προς το περιεχόμενο

από το παλιό στο καινούργιο--> αλλά πώς θα είναι??? :-/

pontios16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα!!!

Έχω το honda innova 125 το παλιό και αύριο θα το πουλήσω(για διάφορους προσωπικούς λόγους)για να πάρω το καινούργιο honda innova anf 125i.

Το παλιό έχει τεράστια δύναμη και το αγάπησα πάρα πάρα πολλή, του είχα και protech εξάτμιση :P. Λοιπόν η απορία μου είναι Αν το καινούργιο έχει την ίδια ή και παραπάνω δύναμη και αν το έχει κανένας σε φωτό χωρίς ποδιές να μου δείξει για να ξέρω αν τα βγάλω και εγω :D...

ANF125i.jpg

Δημοσ.

γιατί Λολ βρε ???

πριν λίγο έβαλα τις τελευτέαις βίδες για να το δώσω αύριο και να πάρω το καινούργιο... Απλά όσο νάνε το έχω αγαπήσει το δικό μου και έχει τρελή δύναμη το μοτέρ του και θα ήθελα από τώρα να ξέρω πως θα είναι το καινούργιο για να μην κάνω βλακία ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ HONDA και αυτό τα λέει όλα οπότε η εμπιστοσίνη στο FUEL...

Δημοσ.

Παιδιά πείτε γρήγορα γιατί 1-2 μέρες μείναν για να διαλέξω....

Ή το ΙΝΝΟΒΑ που είναι και το αγαπημένο μου ή το SUZUKI που έχει σπάσει φέτος ρεκόρ πωλήσεων....

Δημοσ.

Να ζητήσεις να το δοκιμάσεις από εκεί που θα το πάρεις.

Ότι και να σου πει ο καθένας, θα είναι η δικιά του άποψη και αίσθηση...

Δημοσ.

Δεν έχει... έχω ψάξει πάρα πολύ, μόνο στο ΜΟΤΟΤΡΙΤΗ έχει.

Τελικά θα πάρω το καινούργιο Ιννοβα :D

Δημοσ.

το καινουργιο ειναι (ακομα) πιο ασχημο...εγω θα επερνα το Suzuki που και μηχανικα ειναι μια χαρα και πιο ομορφο..τωρα για το i χωρις ποδιες μαλλον δεν θα ειναι τοσο ωραιο γιατι ειναι σαν τετραγωνο το κομματι κατω απο τη μασκα

Δημοσ.

Ενας φιλος ειχε το Innova και το δωσε να παρει το Suzuki. Απο τα λεγομενα του πολυ πιο καλο το Suzuki στην οδηγηση. Βεβαια δεν το πηρε για καγκουριες αλλα για να κανει την δουλεια του.

Αν θες παραπανω γκαζι πανε σε Kawa Ninja 250 που ναι και μουρικο. Απο παπια σε παπια οι διαφορες ειναι μικρες στην δυναμη, εκτος και αν ανηκεις στο ιδιαιτερο club των ανθρωπων που ξοδευουν 2000ευρω σε παπακι για να μπορει να πηγαινει αντι 130 τελικη, 145.

Δημοσ.

Σωστά και τα δύο που λέτε αλλά το θέμα είναι πως ΝΑΙ υπάρχει λίγο καγκουργιά, δεύτερον θα δουλέψω και πακέτο μερικές φωρές και τρίτον Ημμμμ.... μάλλον δεν θα υπάρχει.Ο θείος μου από κάτω έχει το Suzuki εγώ φυσικά θα γούσταρα κανένα ΧΤ.

Δημοσ.

για μεταχειρισμενο δεν συζητας ε?κανενα FX?(αν βρεις σε καλη κατασταση)

επισης το Crypton Χ που ειναι υδροψυχτο?παρα πολυ καλη επιλογη,εκτος αν υπαρχει προβλημα που ειναι 135...

Δημοσ.

Πρόβλημα για 135 δεν υπάρχει απλά δεν είναι καλό το crypton και έχει τις πιο λίγες πωλήσεις και όλοι τα πουλάνε, άσε που και το υδρόψυκτο έχει πιο πολλά προβλήματα όπως να σπάσει κάποιος σωλήνας(ψυγείο έχει μην το ξεχνάς).

Για μεταχειρισμένο ξέχνατο γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι το έκανε ο άλλος.

ήμαστε μεταξύ HONDA INNOVA ANF 125i και το SUZUKI ADDRESS 125i

Εγώ τώρα έχω το παλιό ιννόβα και πραγματικά είναι ΤΕΡΑΣ!!! γι αυτό θέλω το καινούργιο ΙΝΝΟΒΑ απλά όλοι μου λένε το συζύκι και θέλω να ακούσω από κάποιον έστω και έναν καλό λόγω για το ιννόβα.

Δημοσ.

what about το Joey?ειναι και αυτο πολυ καλο και ομορφο(οχι για καγκουριες και τετοια ομως)...

παντως αντικειμενικα το πιο ομορφο για να το "πειραξεις" σε ομορφια ειναι το Crypton R που το εχει ο αδερφος μ και συντομα το περνω εγω και μηχανικα φυσικα ειναι μια χαρα και οπως ειπα απο ομορφια ειναι το πιο προσητο να του κανεις οτι θες...

παντως καλοριζικο οτι και να παρεις :)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ... Για το crypton r δεν θα μιλήσω καθόλου γιατί σε σύγκριση με το innova to palio exei megalh diafora γι αυτό και πείρα το ιννοβα εγώ.Το θέμα είναι πως εγώ θέλω να ακούσω γνώμες για το καινούργιο Innova όπως π.χ. αν τρίζουν πάλη τα πλαστικά ή το πίσω ταμπούρο.Ασχολούμαι πολλά χρόνια με μηχανάκια και σαν το Innova και το cub 90cc δεν έχω δει καλύτερα (μιλάω για το όλο πακέτο και το τι μπορείς να το κάνεις)Ακόμα και στην πρωηστορία αν πάμε το honda mate ήταν καλύτερο από το yamaha townmate. τέλος πάντων εγώ θέλω γνώμες για το καινούργιο innova και η ομορφιά του είναι πάρα πολύ ωραία!!!

Να και μια φωτό από το δικό μου όταν ήταν στις καλές του...

2007%5C07%5C09%5Cbikepics-956547-full.jpg

Δημοσ.

Λοιπόν ένα πράγμα με κρατά μακριά από το Innova, θέλω κάποιος να μου πει τι είναι αυτό ""Μέγιστη ροπή (Kgm/rpm) 1,0/3000""το παλιό innova λέει πως είχε μέγιστη ροπή 4500rpm, στο address γράφει ""Ροπή 1,3 kgm / 6.500 rpm"".Ένας μου είπε πως όσο πιο μικρό το νούμερο τόσο το καλύτερο και σ' ένα site λέει πως η μία από τις σιμαντηκότερες αλλαγές είναι η μέγιστη ροπή του :-/ ????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...