Προς το περιεχόμενο

Αγορα Φορητου στις 14''

kalwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,ποια ειναι η γνωμη σας για αυτον τον φορητο;;;

http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=6849

Με ενδιαφερει η φορητοτητα κυριως και η χρηση του κυριως web,καμια ταινια και κανενα απλο παιχνιδακι για να περνα η ωρα....

Δημοσ.

Βασικα ειναι απο τα ελαφρυτερα 14" που κυκλοφορουν (ελαφρυτερο και απο μερικα 13.3"), ειναι με 3 χρονια εγγυηση και εχει και εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης..

Με λιγα λογια ειναι απο τα καλυτερα 14" που μπορεις να παρεις!

Δημοσ.
Βασικα ειναι απο τα ελαφρυτερα 14" που κυκλοφορουν (ελαφρυτερο και απο μερικα 13.3"), ειναι με 3 χρονια εγγυηση και εχει και εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης..

Για τις εφαρμογες που εχω σκοπο να το δουλευω,θα τα καταφερει λες;;;

Δημοσ.

Αν τα παιχνιδάκια που θέλεις να παίζεις είναι όντως πολύ απλά τότε θα την κάνει την δουλειά σου.

Εμένα πάντως μου φαίνεται ελαφρώς ακριβό για αυτά που προσφέρει....τι λέτε οι υπόλοιποι?

Δημοσ.

Οχι από τα καλύτερα. ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Ιδιαίτερα αν συνυπολογίσεις ότι το Τ61 δεν το βρίσκεις σε αυτή τη διάσταση στο Ελλαδιστάν είναι μονόδρομος.

Εχω όμως μια ένσταση. Είναι προτιμοτερο να αγοράσει κανείς το GB961EA αντί του GB960EA και να χτυπήσεις έναν 200GB Seagate στις 7200rpm και ένα dimm 2GB RAM με τη διαφορά στη τιμή. Θα είναι σημαντικά ταχύτερο από το "μεγάλο".

Δημοσ.
Για τις εφαρμογες που εχω σκοπο να το δουλευω,θα τα καταφερει λες;;;

Ανετοτατα και για χρονια!!

Εμένα πάντως μου φαίνεται ελαφρώς ακριβό για αυτά που προσφέρει....τι λέτε οι υπόλοιποι?

Εγω προσωπικα το βρισκω φθηνο αν σκεφθεις την αριστη ποιοτητα του, την εξαιρετικη οθονη με αναλυση 1440x900, τον ταχυτατο επεξεργαστη, τα windows vista business(δικαιουσαι δωρεαν και τα xp pro) και οχι τα πετσοκομμενα home, την 3ετη εγγυηση και το πολυ μικρο βαρος του για 14"..

Εχω όμως μια ένσταση. Είναι προτιμοτερο να αγοράσει κανείς το GB961EA αντί του GB960EA και να χτυπήσεις έναν 200GB Seagate στις 7200rpm και ένα dimm 2GB RAM με τη διαφορά στη τιμή. Θα είναι σημαντικά ταχύτερο από το "μεγάλο".

+1 για το φθηνοτερο μοντελο και τις αλλαγες-αναβαθμισεις που προτεινεις.

Δημοσ.
Ανετοτατα και για χρονια!!

Εγω προσωπικα το βρισκω φθηνο αν σκεφθεις την αριστη ποιοτητα του, την εξαιρετικη οθονη με αναλυση 1440x900, τον ταχυτατο επεξεργαστη, τα windows vista business(δικαιουσαι δωρεαν και τα xp pro) και οχι τα πετσοκομμενα home, την 3ετη εγγυηση και το πολυ μικρο βαρος του για 14"..

+1 για το φθηνοτερο μοντελο και τις αλλαγες-αναβαθμισεις που προτεινεις.

Εχει ηδη επανω τα xp pro και εσυ,εαν θελεις εχει μεσα στην συσκευασια του recovery cd vista business!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...