Προς το περιεχόμενο

!!!!Help!!!!Πρόβλημα με τον εξωτερικό...

giorgos_76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και λίγες μέρες έχω πρόβλημα με τον My Book Premium ES 500GB...

Συγκεκριμένα μετά απο κάποιο delete του partition του δίσκου, τα windows ξαφνικά άρχισαν να τον βλέπουν σαν RAW από NTFS που ήταν, οπότε τώρα με το που πάω να τον ανοίξω μου ζητάει να τον κάνω φορμάτ...Όπως καταλαβαίνετε κινδυνεύω να χάσω όλα μου τα αρχεία...

Τι μπορώ να κάνω, πείτε μου γιατί είμαι πολύ απελπισμένος..Μπορώ με κάποιο τρόπο να γλιτώσω το φορμάτ και να αναγνωρίζεται ο δίσκος σαν NTFS....Και αν αναγκαστικά κάνω φορμάτ, μπορώ με κάποιο πρόγραμμα να επανακτήσω τα αρχεία μου όπως ήταν;;;

Έστειλα και στην WD email, να δούμε τι θα μου απαντήσουν...

Δημοσ.

Τελικά μάγκες μετά από πολύ ψάξιμο τα κατάφερα ...

Επειδή είναι συχνό πρόβλημα αυτό, δηλαδή ο δίσκος ξαφνικά από NTFS να εμφανίζεται σαν RAW ( δηλαδή αφορμάριστος) λόγο κάποιου προβλήματος, δεν χρειάζεται να τα χάνετε..Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να επανακτήσετε τα αρχεία σας τα οποία ασφαλώς δεν έχουνε χαθεί...Μην προχωρήσετε σε φορμάτ μέχρι να εξαντλήσετε όλες τις πιθανότητες...

Αυτό που χρειάζεται είναι να σκανάρετε με κάποιο πρόγραμμα τον δίσκο (ο οποίος εμφανίζεται αλλά δεν ανοίγει λόγο RAW) και να ελέγξετε που βρίσκεται το πρόβλημα..

Εγώ χρησιμοποίησα το Active Data Recovery Software και μετά από ένα σκανάρισμα 3 ωρών περίπου, εντόπισε τα προβλήματα και όλα τα αρχεία και το μόνο που είχα να κάνω ήταν να πατήσω recovery το partition και ένα restart τον υπολογιστή...

Αυτό ήταν...Ο δίσκος εμφανίζεται κανονικά σαν NTFS..

Δημοσ.

...άμα το κλείδωνες κι όλας τώρα το θέμα, θα ήσουν τέλειος...:-D

*να τονίσω πως όντως το active data recovery suite (που εμπεριέχει τα file και partition recovery είναι από τις καλύτερες περιπρώσεις...για τέτοιες περιπτώσεις :-) )

Εναλλακτικά, για partition recovery , υπάρχει επίσης και το TestDisk

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...