ngalanis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στα παρακάτω: Έχω 1 αρχείο με χρονοσειρές και πρέπει να κάνω το εξής: Για κάθε χρονοσειρά πρέπει να παράγω ενα διάνυσμα χαρακτηριστικών που θα χρησιμοποιηθεί για την αναπαράσταση της (αυτό γίνεται μέσω κάποιου μετασχηματισμού (FOURIER ή WAVELET που υπάρχουν στη MATLAB)) και να ανακτήσω για κάθε χρονοσειρά τους πρώτουσ Ν συντελεστές για την δημιουργία του αντίστοιχου χαρακτηριστικού διανύσματος!!! Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει???
Dr.Fuzzy Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στα παρακάτω:Έχω 1 αρχείο με χρονοσειρές και πρέπει να κάνω το εξής: Για κάθε χρονοσειρά πρέπει να παράγω ενα διάνυσμα χαρακτηριστικών που θα χρησιμοποιηθεί για την αναπαράσταση της (αυτό γίνεται μέσω κάποιου μετασχηματισμού (FOURIER ή WAVELET που υπάρχουν στη MATLAB)) και να ανακτήσω για κάθε χρονοσειρά τους πρώτουσ Ν συντελεστές για την δημιουργία του αντίστοιχου χαρακτηριστικού διανύσματος!!! Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει??? Δειξε μου το script που εχεις φτιαξει μεχρι τωρα και θα σε βοηθησω.
ngalanis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δειξε μου το script που εχεις φτιαξει μεχρι τωρα και θα σε βοηθησω. Σε ευχαριστω φίλε μου αλλά το βρήκα!!!
Dr.Fuzzy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Σε ευχαριστω φίλε μου αλλά το βρήκα!!! Well Done!
e1bar7o Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδες κανω κατι υπολογισμους με πινακες και χρονομετρω τον χρονο εκτελεσης τους με tic,toc. αλλα στο αποτελεσμα μου βγαζει ενα e. τι ειναι αυτο? score = 1.0e-004 * 0.2769 0.2886 0.3051 0.3268 0.3915
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.