dj-victor Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Έχω ένα Vaio laptop και προσπαθώ να περάσω τα Vista με ένα DVD, τα οποία δεν είναι αυθεντικά (είμαι κατά της συγκεκριμένης κίνησης αλλά δεν έχω την δυνατότητα τώρα να αγοράσω τα αυθεντικά)..Έβαλα στα Bios primary τον optical disk για να το τρέξει και να κάνω format, αλλά μόλις εκκινώ τον υπολογιστή δείχνει μια μαύρη οθόνη με τον κέρσορα να αναβοσβήνει πάνω αριστερα για 3-4 λεπτά και μετά μπαίνει πάλι στα παλιά Windows..! Όταν έχω ανοικτά τα Windows αναγνωρίζει ότι υπάρχει μέσα Dvd αλλά δείχνει ότι είναι κενό..! Το έβαλα σε άλλο PC και το DVD τρέχει κανονικά !! Δοκίμασα να βάλω Cd από XP αλλά ούτε αυτό το αναγνωρίζει.. Σκέφτηκα μήπως είναι χαλασμένη η μονάδα δίσκου του Vaio και έβαλα ένα παιχνίδι αλλά το παίζει μια χαρά..! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν φορτώνει DVD και CD από λειτουργικά..! Έλεος..! Μήπως η Sony δεν δέχεται πειρατικά λειτουργικά.... Τι να πώ.. Μπορεί να με βοηθήσει κανένας ρε παιδιά..;
kotetsi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μήπως δεν έχει γίνει finalize στο dvd ή μήπως απλά δεν είναι bootable;
dj-victor Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μήπως δεν έχει γίνει finalize στο dvd ή μήπως απλά δεν είναι bootable; Το σκέφτηκα φίλε μου αυτό και το δοκίμασα στον άλλο μου υπολογιστή αλλά τρέχει κανονικά και από Bios και από Windows..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.