Προς το περιεχόμενο

Βάζοντας άλλη τροφοδοσία θα τον κάψω???

xfactor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα ενα Seagate εξωτερικό σκληρό δίσκο,ο οποίος μας άφησε από μια πτώση...Έτσι μου χει μείνει το τροφοδοτικό του..

Τώρα έχω ένα Western Digital του οποίου χάλασε το βύσμα της τροφοδοσίας..

Υπάρχει πιθανότητα να βάλω το τροφοδοτικό του παλιού στο νέο δίσκο,και να μην καεί το σύμπαν???

Τί ακριβώς πρέπει να προσέξω?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

• Moderators
Δημοσ.

Ταιριαζουν τα βισματα?

Ταιριαζουν τα χαρακτηριστικα των μετασχηματιστων? (τα V και Α που λενε πανω τους)

Προσεξε στην αλλαγη βισματων οταν κοψεις το καλωδιο να συνδεσεις το ιδιο χρωμα με το ιδιο χρωμα καλωδιο και στους μετασχηματιστες να αναγραφεται οτι δινουν την ιδια πολικοτητα ρευματος στο καθε μερος του βισματος (δηλαδη στο μεσα μερος, εαν προκειται για στρογγυλο βισμα, να εχουν σκιτσο και οι 2 οτι βρισκεται το + )

Δημοσ.
Ταιριαζουν τα βισματα?

Ταιριαζουν τα χαρακτηριστικα των μετασχηματιστων? (τα V και Α που λενε πανω τους)

Προσεξε στην αλλαγη βισματων οταν κοψεις το καλωδιο να συνδεσεις το ιδιο χρωμα με το ιδιο χρωμα καλωδιο και στους μετασχηματιστες να αναγραφεται οτι δινουν την ιδια πολικοτητα ρευματος στο καθε μερος του βισματος (δηλαδη στο μεσα μερος, εαν προκειται για στρογγυλο βισμα, να εχουν σκιτσο και οι 2 οτι βρισκεται το + )

Τα βίσματα ταιριάζουν απόλυτα ,και τα input kai output..Δεν σκοπευα δλδ να κόψω καλώδια κλπ...Η μόνη διαφορά που βλέπω στις ενδείξεις ειναι οτι αυτος με το χαλασμενο βισμα διπλα απο την ενδειξη 50/60 ΗΖ λεει 0.8 Α ενω ο αλλος (αυτος που σκεφτομαι να βάλω στο δίσκο) λεει 50/60 ΗΖ 0.6Α...

Μονο σ αυτο διαφερουν οι ενδειξεις τους..

Τελικη ετυμηγορια? Να το δοκιμασω?

• Moderators
Δημοσ.

Ποσα βολτ και ποσα αμπερ δινουν στην ΕΞΟΔΟ τους? Οχι ποσα σου καινε απο τη μπριζα.

Νομιζω οτι ειναι λιγο παρακινδυνευμενο να το δοκιμασεις καθως ενας νεος μετασχηματιστης δε θα σου στοιχισει ουτε 10ευρω.

Παρολα αυτα εαν ταιριαζουν τα στοιχεια δοκιμασε αφοβα.

Δημοσ.
Ποσα βολτ και ποσα αμπερ δινουν στην ΕΞΟΔΟ τους? Οχι ποσα σου καινε απο τη μπριζα.

Νομιζω οτι ειναι λιγο παρακινδυνευμενο να το δοκιμασεις καθως ενας νεος μετασχηματιστης δε θα σου στοιχισει ουτε 10ευρω.

Παρολα αυτα εαν ταιριαζουν τα στοιχεια δοκιμασε αφοβα.

Oλα οκ φιλε..Το εβαλα και δουλευει ρολοι αφου οντως εχουν ιδια εξοδο..Ευχαριστω.:-D

• Moderators
Δημοσ.

Προσεξε λιγο.

Τα χαρακτηριστικα εξοδου να ειναι ιδια (ακομα να μου τα πεις), οχι μονο να ταιριαζει το βισμα.

Δημοσ.
Προσεξε λιγο.

Τα χαρακτηριστικα εξοδου να ειναι ιδια (ακομα να μου τα πεις), οχι μονο να ταιριαζει το βισμα.

Η εξοδος και στα 2 λεει 12 V-2.0 A..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...