egalps Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Περιγράψτε περιστατικά απ τη ζωή σας που ήσασταν πραγματικά άτυχος.Μοιραστείτε με τα υπόλοιπα μέλη του forum αναποδιές που σας έτυχαν και σας έκαναν να πείτε "Όχι ρε γαμώτο.Δε μπορεί να είμαι τόσο γκαντέμης"... Συγγνώμη αν υπάρχει παρόμοιο θέμα στο forum.
ippo00 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Έχασα την μπλούζα μου και με έδειρε ο πατέρας μου
andreapaog328 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 πρίν απο καμια βδομάδα,περπάταγα στο δρόμο, [δεν είχα βάλει τα γυαλιά μου (οπότε δεν πολυέβλεπα)]. Κοιτάω λοιπόν στο απέναντι πεζοδρόμιο, και βλέπω μια κυρία που μου ''φάνηκε'' μια παλιά μου δασκάλα. Προσπαθώ με ελαφρά πηδηματάκια να την κάνω, για να αποφύγω χερετούρες και φιλιά (γιατί βιαζόμουνα κιόλας) και στρίβω στην γωνία του τετραγώνου. Με το που σηκώνω το κεφάλι μου βλέπω την μοναδική και ανεπανάληπτη δασκάλα να έρχεται απο απέναντι. Εγώ μένω άγαλμα και για περίπου 10 sec δεν βγαζω λέξη... Προφανώς η πρώτη κυρία που είχα δεί δεν είχε καμία σχέση με την δασκάλα...
The_Judas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Κοιτάω λοιπόν στο απέναντι πεζοδρόμιο, και βλέπω μια κυρία που μου ''φάνηκε'' μια παλιά μου δασκάλα. Προσπαθώ με ελαφρά πηδηματάκια να την κάνω, για να αποφύγω χερετούρες και φιλιά (γιατί βιαζόμουνα κιόλας) και στρίβω στην γωνία του τετραγώνου. Χαιρετούρες και φιλιά με την δασκάλα??? Εχουν αλλάξει πολύ τα σχολεία
andreapaog328 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 ναι σε μικρό σχολείο πήγαινα οπότε ο ένας ήξερε τον άλλον πολύ καλά.
TeZaS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Έγω μια μέρα που έκανα ποδήλατο στο χωριό κοιτούσα το μπροστινό σασμάν γιατί κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά συνέχιζα να κάνω ποδήλατο... Ξαφνικά σταματάω απότομα χωρις να έχω καταλάβει τί έγινε σηκώνω το κεφάλι λοιπόν και βλέπω μία αραγμένη BMW που μόλις είχε αποκτήσει ένα μικρό βαθούλωμα..... Ευτυχώς δεν με είδε κανείς που γέλαγα μόνος!
elena blue Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Έγω μια μέρα που έκανα ποδήλατο στο χωριό κοιτούσα το μπροστινό σασμάν γιατί κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά συνέχιζα να κάνω ποδήλατο... Ξαφνικά σταματάω απότομα χωρις να έχω καταλάβει τί έγινε σηκώνω το κεφάλι λοιπόν και βλέπω μία αραγμένη BMW που μόλις είχε αποκτήσει ένα μικρό βαθούλωμα..... Ευτυχώς δεν με είδε κανείς που γέλαγα μόνος! εχμ... μου θυμισες τον keep walking...:-D πριν απο αρκετα χρονια, εκανα παρεα με μια κοπελα, της οποιας οι γονεις ειχαν μεγαλη οικονομικη ανεση. ομως, ηταν (και ειναι) πολυ τσιγκουνηδες, γενικα δε χαλουσαν μια σε εκδρομες και διακοπες. λοιπον, καθε φορα που θα πηγαινα με τους δικους μου η με αλλους φιλους εκδρομη και της το ελεγα, η θα ακυρωνοταν η εκδρομη την ημερα αναχωρησης, η θα εβρεχε καταρρακτωδως μεσα στον ιουλιο, η θα πηγαινα στην πιο κρυσταλλινη παραλια και ξαφνικα εκεινη τη μερα η θαλασσα θα ηταν βρωμικη και απαγορευτικη για μπανιο. σιγα σιγα συνειδητοποιησα πως η κοπελα αυτη με "ματιαζε" (το πιστευω το ρημαδι το ματι). ε! απο τοτε σταματησα να της λεω για τις εκδρομες η τα ταξιδια που κανονιζω και -oh yes, believe it- επιτελους τπτ κουλο δε συμβαινει!
Chrisxxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Ειναι κατι μεταξυ ατυχιας και μεγιστης ντροπης το οποιο εγινε πριν λιγο καιρο: Εχει απειρη ζεστη και ειμαι με το μποξερακι στο σπιτι ειναι περιπου 2 το βραδυ και περναει ενας φιλος με το αμαξι να του δωσω σημειωσεις για ενα μαθημα. Κλασικα κατεβαινω κατω με το μποξερακι και παντοφλιτσα του τις δινω για να διαπιστωσω αργοτερα οτι δεν πηρα μαζι μου τα κλειδια και κλειδωθηκα εξω (καλος μα..ας ειμαι)... Τηλ. δεν εχω, ολοι οι φιλοι μου μενουν μακρυα και δεν ξερω καποιο κινητο απ'εξω οποτε παω ως το γειτονικο νετ-καφε με μποξερακι και παντοφλιτσα και περνω τηλ. εναν κλειδαρα... Πρεπει να γελουσαν καμια 50αρια ατομα οταν με ειδαν να μπαινω ετσι στο νετ-καφε
De@th L0rd Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Μετακόμισα επειδή οι προηγούμενοι μου γείτονες έκαναν φασαρία...Στο καινούριο σπίτι που μένω τώρα ,(παρ όλοι όσους ρώτησα έλεγαν πως είχε ησυχία) και κάτι κωλόπαιδα έχουν κ μένει και μια κάρια από πάνω που πρέπει πάσχει από υπερκινητικότητα...Την ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΓΑΜΩ!
mindtrapper Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Ειναι κατι μεταξυ ατυχιας και μεγιστης ντροπης το οποιο εγινε πριν λιγο καιρο: Εχει απειρη ζεστη και ειμαι με το μποξερακι στο σπιτι ειναι περιπου 2 το βραδυ και περναει ενας φιλος με το αμαξι να του δωσω σημειωσεις για ενα μαθημα. Κλασικα κατεβαινω κατω με το μποξερακι και παντοφλιτσα του τις δινω για να διαπιστωσω αργοτερα οτι δεν πηρα μαζι μου τα κλειδια και κλειδωθηκα εξω (καλος μα..ας ειμαι)... Τηλ. δεν εχω, ολοι οι φιλοι μου μενουν μακρυα και δεν ξερω καποιο κινητο απ'εξω οποτε παω ως το γειτονικο νετ-καφε με μποξερακι και παντοφλιτσα και περνω τηλ. εναν κλειδαρα... Πρεπει να γελουσαν καμια 50αρια ατομα οταν με ειδαν να μπαινω ετσι στο νετ-καφε Legen - wait for it - DARY! Ωραίος
sam sam Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 :mad:εδω και 3 ημερες δεν εχει αερα... :mad: τι ζηταω; 4 μποφορ με σταθερο ανεμο... ζηταω πολλα;
thanocaster Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Πριν δυο χρόνια τα Χριστούγεννα (γύρω στις 20 Δεκεμβρίου) με ξυπνάει ένας γείτονας να μου πει ότι έπεσε μια σκαλωσιά (!!!) στο αυτοκίνητό μου, και ως γνωστός γκαντέμης πήρε παρ-πριζ, καπώ, φτερό και πόρτα. Το συνεργείο που έπρεπε να το πάω ήταν στην άλλη άκρη της Αθήνας, και με τα πολλά γύρω στις 5 Ιανουαρίου πάω να το πάρω μαζί με την αδερφή μου. Επειδή λοιπόν η ώρα είχε πάει 4 το μεσημέρι, της λέω να σταματήσουμε να πάρουμε κανά σουβλάκι. Παρκάρω επί της Δεκελείας στη Φιλαδέλφεια και καθόμαστε σε ένα σουβλατζίδικο για κανα τεταρτάκι, το πολύ μισάωρο. Όταν φτάσαμε στο αμάξι συνειδητοποίησα ότι μου είχαν σπάσει το τζάμι του συνοδηγού και είχαν πετάξει έξω όλα τα πράγματα από το ντουλαπάκι. Ο legendary διάλογος στο τηλέφωνο με τον συνεργειά: - Ναι, γεια σας. Είμαι ο φίλος που παρέλαβε ένα Seat Ibiza πριν λίγο. - Ναι σας θυμάμαι. Μην μου πείτε ότι κάναν τσαπατσουλιές τα παιδιά, θα τα κρεμάσω ένα ένα. - ... Όχι, απλά μου το ξανασπάσανε. - ... - ... - Ε δεν το πιστεύω. Του του του του Τότε μου είχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Τώρα όποτε το θυμάμαι κλαίω από τα γέλια!
iced Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 :mad:εδω και 3 ημερες δεν εχει αερα... :mad: τι ζηταω; 4 μποφορ με σταθερο ανεμο... ζηταω πολλα; Ελα Λουτσα να δεις τι αερα εχει .. Ειδικα σημερα αισθανθηκα ενα αθωο ανθρωπακι πανω στην μηχανη με τετοιο αερα 95 κιλα ανθρωπος
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Σας εχει τυχει ποτε κατι να ΜΗ δουλευει στο σπιτι σας αλλα σε αλλους (φιλους κτλ) να ειναι αριστο? Πηγα εναν φουρνο μικροκυματων στη Daewoo για φτιαξιμο (εκτος εγγυησης), καθως εριχνε στην ασφαλεια. Την αλλη μερα τον ειχαν ετοιμο, μου ειπαν οτι αλλαξαν διακοπτη και δε πηραν λεφτα. Τους εδωσα εναν ταλιρο ετσι για το καφε ρε παιδι μου... Παω σπιτι: ξανα επεφτε η ασφαλεια. Παιρνω τηλ: ''Ε δε το πιστευω'' μου κανει. Τον ξαναπαω στη Daewoo (1 ωρα δρομος ε ), την αλλη μερα μου λεει ''ειχε ξανασπασει το διακοπτακι''. Του λεω: ''βαλε το στη μπριζα να το δω οτι δουλευει'' Πραγματι δουλευε. Παω σπιτι: Δεν εριχνε την ασφαλεια αλλα ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕ! Οπως ειναι τον πεταω στο καδο και παω και παιρνω εναν καινουριο...
sam sam Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Ελα Λουτσα να δεις τι αερα εχει .. Ειδικα σημερα αισθανθηκα ενα αθωο ανθρωπακι πανω στην μηχανη με τετοιο αερα 95 κιλα ανθρωπος ψηνομαι... εδω κατω στην πατρα για 3 μερες ακομα, δεν δινει τιποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.