Προς το περιεχόμενο

Ατυχίες που σας έχουν τύχει.

egalps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν κανα μήνα μου κλέψαν τον γερο-κινέζο μου.Ένα σκουτεράκι rex50 που το είχα για να πηγαίνω στην δουλειά και στις μικρές διαδρομές.Πάνω στα νεύρα μου,μιας και εδώ που μένω πολλές τέτοιες ιστορίες έχω πάω αγοράζω το πρώτο σκούτερ που βρήκα μπροστά μου σαν κανα πρωτάρης.Μετά από μια βδομάδα είδα ότι ήταν ερείπιο.Σήμερα μου ήρθε χαρτί από την αστυνομία,βρήκανε το παλιό,το ανασύρανε από ποτάμι,έτσι κατάλαβα από την περιγραφή.Από βδομάδα θα πάω να παραλάβω ότι απέμεινε.

Τύχη στην ατυχία.Μπορεί να καταφέρω να το επισκευάσω μόνος μου.Αλλιώς το κοματιάζω και στο ebay για ότι καλό ανταλακτικό του απόμεινε.

Δημοσ.
Ειναι κατι μεταξυ ατυχιας και μεγιστης ντροπης το οποιο εγινε πριν λιγο καιρο:

Εχει απειρη ζεστη και ειμαι με το μποξερακι στο σπιτι ειναι περιπου 2 το βραδυ και περναει ενας φιλος με το αμαξι να του δωσω σημειωσεις για ενα μαθημα. Κλασικα κατεβαινω κατω με το μποξερακι και παντοφλιτσα του τις δινω για να διαπιστωσω αργοτερα οτι δεν πηρα μαζι μου τα κλειδια και κλειδωθηκα εξω (καλος μα..ας ειμαι)... Τηλ. δεν εχω, ολοι οι φιλοι μου μενουν μακρυα και δεν ξερω καποιο κινητο απ'εξω οποτε παω ως το γειτονικο νετ-καφε με μποξερακι και παντοφλιτσα και περνω τηλ. εναν κλειδαρα... Πρεπει να γελουσαν καμια 50αρια ατομα οταν με ειδαν να μπαινω ετσι στο νετ-καφε :mad:

epicfailnb8.jpg

Δημοσ.

γνωριζω την κουκλαρα της γειτονιας.Μα μου σου ξου μου δινει τηλεφωνο.Μετα απο 2 ωρες,για πρωτη φορα στη ζωη μου,ενας ναρκομανης μου κλεβει το κινητο...

Φυσικα μετα απο 2μερες που την ξαναπετυχα και απεπειραθην να της μιλησω αντε να με πιστεψει....

Δημοσ.
...ενας ναρκομανης μου κλεβει το κινητο....

Σκεψου ομως μετα να σου εκλεβε και τη γκομενα ο ναρκ! :lol:

last entry... calling... :-)

Δημοσ.

7 μέρες και 7 νύχτες μοντάζ για ένα ντοκυμαντέρ 2 ωρών. Την ώρα που έφτιαχνα τους τίτλους τέλους, shut down το pc. Με τα πολλά, είχε χτυπήσει ο δίσκος και χάθηκαν τα πάντα....

και πολλές άλλες τέτοιες ιστορίες που φαντάζομαι ο καθένας έχει και δεν θέλει να θυμάται....

Δημοσ.

Έχω κάνει φορματ 3 φορες τις τελευταιες 2 μερες. Μια ιος μια κολαγε και σημερα το αποτελειωσε η ΔΕΗ με την διακοπη της...

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ 4η ΦΟΡΑ ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...