FarCry Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Τελικά αγόρασα το Acer Aspire 2930Z 12.1" στα 599 ευρώ. Μπορεί να μην είναι 1 κιλό και κάτι αλλα 2 παρά κάτι, αλλά την δουλειά του την κάνει καλύτερα... Μπαταρία Li-Ion 6 cell 4800mAh μπαταρία? camera 0.3MP ONLY?
panos2000gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Μπαταρία Li-Ion 6 cell 4800mAh μπαταρία? camera 0.3MP ONLY? Εμένα πάλι μου φαίνεται μια χαρά η επιλογή του φίλου. Για κάποιον που δεν ενδιαφέρεται για την απόλυτη φορητότητα νομίζω ότι είναι η ιδανικότερη λύση καθότι συνδιάζει και μικρός μέγεθος και δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά και πολύ καλή τιμή. Αυτονομία λογικά θα έχει 3ωρο (ίσως και παραπάνω) με wifi on και όσο για την κάμερα νομίζω ότι μπορείς να κάνεις την δουλειά σου άνετα ακόμη και μια ταπεινή 0.3mp. Υ.Γ: Στο πλαίσιο το δίνει με λάθος φωτό. Πρόκειται για την καινούργια σειρά με μολυβί χρώμα που είναι σαφώς πιο μουράτο και πρακτικό από το παλιο λευκο 2920.
ripperakos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Μπαταρία Li-Ion 6 cell 4800mAh μπαταρία? camera 0.3MP ONLY? Η μπαταρία κρατάει άνετα ένα τρίωρο και η κάμερα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική! Και όντως είναι το μολυβί..λάθος η φώτο του πλαισίου...
kotetsi Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Τελικά αγόρασα το Acer Aspire 2930Z 12.1" στα 599 ευρώ. Μπορεί να μην είναι 1 κιλό και κάτι αλλα 2 παρά κάτι, αλλά την δουλειά του την κάνει καλύτερα... Καλοδούλευτο το δωδεκάρι! Πάρε και XP drivers.
ripperakos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Thanx, αλλά μια χαρά έχω βολευτεί τα Vista και στο σταθερό και στο φορητό!
panos2000gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Thanx, αλλά μια χαρά έχω βολευτεί τα Vista και στο σταθερό και στο φορητό! +++++1!!! Σωστός!!
mouridis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μπορώ να συνδέσω το ΕΕΕ σε μια 22αρα οθόνη; Και αν ναι μέχρι τη ανάλυση θα σηκώνει; Που και που το συνδέω στην 24άρα που έχω σπίτι (μια HP Pavillion w2408H) και λειτουργεί μια χαρά σε ανάλυση WUXGA (1920x1200). Ο driver της intel δείχνει ότι η μέγιστη ανάλυση είναι 2048×1536. -----Προστέθηκε 5/11/2008 στις 02 : 18 : 53----- Α! Και επειδή αρκετοί ψάχνετε για τσάντα μεταφοράς, δείτε την δική μου επιλογή σε άλλο thread.
orfeas76 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Α! Και επειδή αρκετοί ψάχνετε για τσάντα μεταφοράς, δείτε την δική μου επιλογή σε άλλο thread. δεν υπάρχει σε μαύρο...
ktsak Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Η δικη μου αποψη για την τσαντα : Δες στο www.tucano.com, όλες οι 13" για Apple κάνουν για το eeePC 1000H, μαζί με όλα τα παρελκκόμενα (φορτιστης, ποντίκι, usb εξωτερικος HDD, κλπ). Επισης εχουν στα καταστήματα Public και στα Multirama ενα 9"-11" μοντελο, το οποιο οριακά μεν, μεταφέρει ολα τα παραπάνω (για το eee pc 900 θα ειναι οτι πρεπει). Εγω τελικα πηρα από το Public της Θεσσαλονίκης την Tucano Work_Out Slim Case for Netbook 9"/11" (24,99 ΕΥΡΩ). Τη δοκιμασα και χωραει τελεια το Asus 1000Η, και επιπλεον οπως ειπα και παραπανω φορτιστη, ποντικι και τον WD 2,5" USB HDD. Ειχαν στο Public (μιλαω για τη Θεσσαλονικη στο Mediteranean Cosmos) την 9"/11" σε Ice White colour και την 13" σε πορτοκαλι. Επισης την εχουν και τα Multirama (για πληροφοριες εδω)
kotetsi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Έχω την πορτοκαλί 13άρα και μπορώ να πω ότι δεν έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος όσον αφορά τη μεταφορά των παρελκόμενων του 1000Η. Η τσάντα είναι πολύ λεπτή και δε χωράει πάντα το ποντίκι, ανάλογα με το τι άλλο προσθέτω μέσα. Βέβαια την κατάσταση σώζει η εσωτερική ασημί θήκη στην εμπρός μεριά που μπορεί να βγαίνει έξω από το κυρίως τμήμα της τσάντας και να χωράνε ογκώδη μικροαντικείμενα. Η ποιότητα κατασκευής της είναι εξαιρετική, οι θηκούλες αμέτρητες, οι χειρολαβές και το λουρί ώμου πολύ βολικά και το πορτοκαλί της χρώμα πολύ στυλάτο.
Stefanaras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μήπως ξέρει κανείς εάν είναι δυνατόν να τρέξει το asus 1000h προγράμματα όπως Matlab, Modelsim, Visual Studio 2005, κλπ...; Το έχει δοκιμάσει κανείς σας; Είμαι βλέπετε φοιτητής οπότε θα ήθελα να σιγουρευτώ ότι κάποιες αναγκαίες εφαρμογές θα μπορούν να τρέξουν χωρίς πολλά προβλήματα πριν προβώ στην αγορά του... Ευχαριστώ εκ των προτέρων
FarCry Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 ASUS Will Not Phase Out 7 and 8.9-inch Netbooks Yet Well, it turns out Digitimes was wrong (on one front). According to ZDNet, who spoke with an ASUS rep, there are no such plans to phase out smaller netbook sizes. They may get a “refreshment on the specifications”, but won’t go the way of the dodo. Apparently Mr. Shen was misquoted.
Starback Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους, Κάτοχος και εγώ του 1000H από την Παρασκευή, όλα καλά μέχρι σήμερα, απλά σκέφτομαι να βάλω 2Gb RAM. Απλά μου ήρθε μια ιδέα να αλλάξω τον σκληρό δίσκο με έναν μεγαλύτερο και στις 7.200 στροφές. Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος το έχει κάνει και τι αντίκτυπο έχει σε θερμοκρασίες και αυτονομία. Ευχαριστώ,
adamspir Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Να ρωτήσω κάτι που μου ήρθε στο μυαλό...μπορώ να κάνω εγκατάσταση των βιστα από μια κάρτα Micro SDHC από αυτές που υποστηρίζει το 1000Η?
gmaltk Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Από την πρώτη στιγμή αγοράς του 1000Η (πριν 1 μήνα περίπου), έχω το ακόλουθο πρόβλημα με το bluetooth: αν και η σύνδεση με bluetooth πληκτρολόγιο λειτουργεί απροβλημάτιστα, η σύνδεση με bluetooth ποντίκι είναι προβληματική. Συγκεκριμένα, μόλις το ποντίκι απομακρυνθεί περισσότερο από 30-50 πόντους από το μηχάνημα, αρχίζει να γίνεται αργό, ασαφές, σαν να κολυμπάει (σε ξένα forums χρησιμοποιούν τον όρο flaky). Δοκίμασα 2 διαφορετικά bluetooth ποντίκια καθώς και τόσο το Widcom stack όσο και το Microsoft stack. Η συμπεριφορά είναι ακριβώς η ίδια. Επειδή θέλω να λειτουργώ το ποντίκι από απόσταση ~2-3 μέτρα (χρησιμοποιώ projector για παρουσιάσεις), μου είναι απαραίτητη η σωστή λειτουργία του bluetooth. Στο forum.eeeuser.com διαπίστωσα και άλλους να παραπονιούνται. Έστειλα κι εγώ το πρόβλημά μου, αλλά.. τιπτις Κανείς ομοιοπαθής ή κανείς με λύση; Και κάτι μικρότερο: Σχετικά με τη διπλή εμφάνιση γραμμάτων κατά την πληκτρολόγηση και το προτεινόμενο "πείραγμα" της registry, όντως απαλύνει το πρόβλημα, αλλά δεν το εξαφανίζει. is it just me? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.