Προς το περιεχόμενο

asus eee pc 1000h

pctechgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
και απο απου τροφοδοτειται με ρευμα ο σκληρος ή το dvd;

edit:

Ακυρο, δεν ειχα προσεξει την 2η φωτογραφια στο λινκ

καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!!

αν θελετε γίνετ ελίγο ποιό αναλυτικοί γιατί με ενδιαφέρει το θέμα.

συνδέεις το cd-rom του σταθερού με το καλώδιο με το netbook. ωραία?

μετά?πως συνδέεις την τροφοδοσία?

βασικά, το cd-rom το έχεις βγάλει??

Δημοσ.

Βγάζεις το dvd απο τον σταθερό και το συνδεεις στην πατέντα αυτή μετά συνδέεις και την τροφοδοσια που παρεχεται μαζι και τελος συνδεεις με το usb το netbook ,bootareis και κανεις φορματ.

Δημοσ.

Απίστευτο μαραφέτι!!!

Προτείνω σε όλους τους κατόχους netbook να το πάρουν τώρα, γιατί όταν το χρειαστούν -αργά ή γρήγορα- δεν θα το έχουν. Όπως εγώ, που παραμονή Χριστουγέννων χάλασα το δικό μου netbook, έτρεχα σαν τον χαζό στα μαγαζιά για εξωτερικό drive και έσκασα 49 ευρώ για ένα USB DVD-R της LG.

Kαλή τιμή, πολύ εύχρηστο, αλλά μπροστά στα €10 που κοστίζει αυτό δεν υπάρχει σύγκριση.

Δημοσ.
Βγάζεις το dvd απο τον σταθερό και το συνδεεις στην πατέντα αυτή μετά συνδέεις και την τροφοδοσια που παρεχεται μαζι και τελος συνδεεις με το usb το netbook ,bootareis και κανεις φορματ.

ευχαριστώ πολύ φίλε, με έσωσες απο περιττά έξοδα!!!!!

;);):-D:-D

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση?

Έβαλα ubuntu απο το ubuntu-eee.com και όλα καλά δουλεύουν μια χαρά αλλά έχω μεγάλη διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας με το linux περίπου 4 ώρες και 15 λεπτά ενώ με XP είχα περίπου 6-7 ώρες ,έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτή την διαφορά και υπαρχει κάποιος τρόπος να εξοικονομήσουμε και άλλο χρόνο διάρκειας της μπαταρίας (εκτός από φωτεινότητα κτλ.) να πώ επίσης ότι έχω το eee 1000 με τον SSD.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

δεν θυμαμαι ακρβως τι ειχα διαβασει αλλα εν ολιγοις τα ΧΡ κανουν καλυτερη διαχειριση ενεργειας, και οταν μπαινουν σε idle ο επεξεργαστης πεφτεις σε μικροτερη συχνοτητα απο οτι στα ubuntu.Και εγω με το 901 το ιδιο παρατηρω. βεβαια δεν μου δουλευει το μπλε δοντι και αλλα,αλλα τελικα ισως απλα φταιει οτι ειμαι ασχετος

Δημοσ.
Να κάνω μια ερώτηση?

Έβαλα ubuntu απο το ubuntu-eee.com και όλα καλά δουλεύουν μια χαρά αλλά έχω μεγάλη διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας με το linux περίπου 4 ώρες και 15 λεπτά ενώ με XP είχα περίπου 6-7 ώρες ,έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτή την διαφορά και υπαρχει κάποιος τρόπος να εξοικονομήσουμε και άλλο χρόνο διάρκειας της μπαταρίας (εκτός από φωτεινότητα κτλ.) να πώ επίσης ότι έχω το eee 1000 με τον SSD.

Ευχαριστώ!

Το WiFi σου δουλευει με τα Ubuntu-eee ? Γιατι εγω το δοκιμασα σαν liveCD και δεν παιζει, και φοβαμαι και ουτε με την εγκατασταση :shifty:

Δημοσ.

Εβαλα το Everest και γενικα περιεργαζόμουν το συστημα .Εκει μου σκαλωσα λιγο ειναι στην μπαταρια.Μπορείτε να μου δωσετε μια εξηγηση;Υπαρχει περίπτωση να φτασει η χωρητικοτητα στην σχεδιασμένη οπως λέει;Οπως βλέπετε και στην φωτο το μηχανημα ειναι φορτισμενο και λειτουργει με την μπαταρια.Το εχω αρκετό καιρο και πιστευω οτι εχω κανει πολλές πλήρεις φορτίσεις και αποφορτίσεις.

post-13880-129062980353_thumb.jpg

Δημοσ.
Εβαλα το Everest και γενικα περιεργαζόμουν το συστημα .Εκει μου σκαλωσα λιγο ειναι στην μπαταρια.Μπορείτε να μου δωσετε μια εξηγηση;Υπαρχει περίπτωση να φτασει η χωρητικοτητα στην σχεδιασμένη οπως λέει;Οπως βλέπετε και στην φωτο το μηχανημα ειναι φορτισμενο και λειτουργει με την μπαταρια.Το εχω αρκετό καιρο και πιστευω οτι εχω κανει πολλές πλήρεις φορτίσεις και αποφορτίσεις.

Προφανως είναι η φθορα της μπαταρίας (~3%, όπως λεει αμεσως παρακατω η αναφορα - wear level). Αν κανεις τις πραξεις δεν είναι ακριβως 3%, αλλα μάλλον στρογγυλοποιημένο είναι.....

Δημοσ.
Κατάλαβα τι λές. Το είδα κ στο help, απλά δεν ξέρω γιατί αλλα εμένα μου βγάζει στις εφαρμογές-πελάτες μόνο τα εξής:

όνομα εφαρμογής Ασφαλής σύνδεση Θύρα COM

Συγχρονισμός PIM Απαιτείται

Μεταφορά αρχείων Απαιτείται

Μεταφορά στοιχείων PIM Απαιτείται

Ιδιότητες

Λείπουν τα άλλα....

κοίτα και τον print screen

http://img95.imageshack.us/img95/3176/clipimage002yg9.jpg

ρε παιδια ουτε εγω μπορω να το βρω μπορει να με βοηθεισει κανεις???

Δημοσ.

Γρήγορη ερώτηση, απλά για επιβεβαίωση.

Ο reader διαβάζει κανονικά μια SDHC class 6, 8gb σωστά;

Δημοσ.
Το WiFi σου δουλευει με τα Ubuntu-eee ? Γιατι εγω το δοκιμασα σαν liveCD και δεν παιζει, και φοβαμαι και ουτε με την εγκατασταση :shifty:

Όλα δουλεύουν με το Ubuntu-eee (web-camera,bluetooth,wi-fi) ακόμα δουλεύουν και τα shortcut keys αν θυμάμαι καλά το 1ο κλείνει την οθόνη ,το 2ο ανοιγοκλέινει το bluetooth ,το 3ο αλλάζει συχνότητα στην cpu και το 4ο απεργοποιεί/ενεργοποιεί το fan της cpu, καλό θα είναι επίσης να δεις αν τα έχεις ενεργοποιημένα και απο το bios όλα αυτά για να λειτουργούν σωστά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...