Προς το περιεχόμενο

asus eee pc 1000h

pctechgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
προφανως δεν φταιει το λαπτοπ αλλα το δικτυο σου.

ισως και το ρουτερ

Εχεις δικιο και τελικα βρηκα τι εφταιγε στο router. Ειχα αλλαξει τον τροπο συνδεσης απο WPA2 σε WPA και αυτο εριχνε την συνδεση στα 54!

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εχεις δικιο και τελικα βρηκα τι εφταιγε στο router. Ειχα αλλαξει τον τροπο συνδεσης απο WPA2 σε WPA και αυτο εριχνε την συνδεση στα 54!

Ρε παιδιά ρίξτε καμιά βοήθεια και κατά εδώ. Και εγώ το άλαξα σε wpa2-psk AES αλλά πάλι στα 54 το βλέπει. Τί κάνω λάθος???

Δημοσ.
Ρε παιδιά ρίξτε καμιά βοήθεια και κατά εδώ. Και εγώ το άλαξα σε wpa2-psk AES αλλά πάλι στα 54 το βλέπει. Τί κάνω λάθος???

Το router σου εχει draft n?

Δημοσ.

Εχει δοκιμασει κανενας να βαλει windows 7 στο asus. Εγω τα εβαλα απο προχθες αλλα ειδα τον επεξεργαστη να δουλευει σχεδον συνεχεια στο full και λεω να τα βγαλω να του βαλω παλι XP. Αν τα εχει δοκιμασει κανεις ας μας πει αν και σε αυτον δουλευει ετσι ο επεξεργαστης. Ευχαριστω!

Δημοσ.
κανας τροπος να μειωθει ο θορυβος του ανεμιστηρα σε ΧΡ υπαρχει?

το βρηκα ευχαριστω.

Δημοσ.

θελω να κάνω restore στο laptopaki.Επειδή δεν εχω usb cd rom όπως γραφει το βιβλιαράκι του και θελω να το κανω απο flasaki πως μπορει να γινει.Χρησιμοποιώντας το usb multiboot που διαβασα σε προηγουμενες σελιδες δεν γινεται.δεν βρίσκει το xp setup sourse path στο cd υποστήριξης και δεν μου προχοραει η διαδικασια.αντιθετως οταν βαζω ενα cd εγκαταστασης xp prof. ολα μια χαρα.sorry αν γινομαι κουραστικος αλλα χαθηκα λιγο.

Δημοσ.
Πες το και σε μας.

eeectl λενε το προγραμματακι και ειναι φοβερο!!!!!! ρυθμιζεις το ανεμιστηρακι οπου θες η στο αυτοματο που ειναι πιο αθορυβο απο της μαμας,επισης αμα θες κανει και overclock η τοχεις μονο για το fan! τελοιο!!!!

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιο κατάστημα με καλή τιμή για το συγκεκριμένο netbook είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό γιατί βλέπω απο Αμερική αρχίζει από 283 ευρώ και Ελλάδα από 360. Απλά θέλω κάποιο εγγυημένο κατάστημα από εξωτερικό.

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,έχω 2 Asus 1000E και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα όταν πάω να μιλήσω με το Skype δεν καταφέρνουν να επικοινωνήσουν,ενώ το κάθε ένα μεμονωμένα επικοινωνεί με όλους τους άλλους Η/Υ τα 2 μεταξύ τους δεν μπορούν όπως και με 2 άλλους φίλους που έχουν τα ίδια,συμβαίνει κάτι;έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα;

Δημοσ.

Εδω και 2 μερες εχω ενα προβλημα. Εγκατεστησα το gmabooster (το ειχα δοκιμασει για λιγο πριν απο κανενα μηνα με επιτυχια και δεν το ξαναχρησιμοποιησα). Χθες που πηγα να το ξανατρεξω μου εβγαλε ενα περιεργο μηνυμα - δεν θυμαμαι τι και απο τοτε παρολο που το εσβησα το asus μου σερνεται στην κυριολεξια. Ακομα και οταν ανοιγω και κλεινω τα win xp ο ηχος ειναι τρεμουλιαστος. Να μην μιλησω για video απλα ειναι απαραδεκτο - μεχρι και το mouse εχει σπαστη κινηση. Το προβλημα λυνεται οταν το βαζω σε high performance mode. Το θεμα ειναι οτι και στο power saving πριν πηγαιναν μια χαρα ολα. Πηγα να περασω τα win απο την αρχη αλλα το DVD ειναι μονο για recover και δεν τα κανει εγκατασταση. Συγνωμη αν σας κουρασα..... καμια ιδεα? κοντευω να σαλταρω......

Τελικα περασα δικα μου μη γνησια windows......συγχαρητηρια στην Asus που με εσπρωξε να περασω πειρατικο λογισμικο - αφου δεν μπορουσα καν να φορμαρω τον δισκο. H msi δινει κανονικο δισκακι win xp.....δεν ξερω ποιο ειναι το προβλημα της Asus με αυτο, να ειμαι νομιμα χρηστης και να μην εχω την δυνατοτητα να τα φρεσκοπερασω.

Δημοσ.
Εδω και 2 μερες εχω ενα προβλημα. Εγκατεστησα το gmabooster (το ειχα δοκιμασει για λιγο πριν απο κανενα μηνα με επιτυχια και δεν το ξαναχρησιμοποιησα). Χθες που πηγα να το ξανατρεξω μου εβγαλε ενα περιεργο μηνυμα - δεν θυμαμαι τι και απο τοτε παρολο που το εσβησα το asus μου σερνεται στην κυριολεξια. Ακομα και οταν ανοιγω και κλεινω τα win xp ο ηχος ειναι τρεμουλιαστος. Να μην μιλησω για video απλα ειναι απαραδεκτο - μεχρι και το mouse εχει σπαστη κινηση. Το προβλημα λυνεται οταν το βαζω σε high performance mode. Το θεμα ειναι οτι και στο power saving πριν πηγαιναν μια χαρα ολα. Πηγα να περασω τα win απο την αρχη αλλα το DVD ειναι μονο για recover και δεν τα κανει εγκατασταση. Συγνωμη αν σας κουρασα..... καμια ιδεα? κοντευω να σαλταρω......

Τι εγινε ρε παιδια ουτε ενα σχολιο? Ολοι εσεις που αγορασατε το 1000h και δεν υπαρχει κανονικο xp δισκακι δεν σας χαλασε? εκτος και αν εχει αναφερθει ηδη οποτε sorry

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...