opts Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Αν και ο Dreamweaver είναι πάντα σταθερή αξία τι άλλο πρόγραμμα χρησιμοποιείται ? WYSIWYG / Graphic / ή όχι
opts Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 text based και οι 2 Καμιά προτίμηση σε WYSIWYG ?
blashyrkh+ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 coffeeCup ,windows bluefish ,linux τωρα αρκετοι με vim ,κανουν δουλεια αλλα και με jedit bbEdit,TextMate,ΒΒΕdit mac Προσωπικη επιλογη TextMate αν θες προεπισκοπηση πηγαινε για Dreamweaver αλλα προσεχε το σαβουροκωδικα που ρεει αφθονος εκει μεσα!
silverthan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Notepad++ πιο παλιά, τώρα ανοίγω το .html και το .css με το Dreamweaver και είναι όλα πολύ άνετα...
HighT3ch Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Homesite βλέπω κανείς δεν έχει δουλέψει. Πέρα από το κλασικό notepad για ultra low budget/ultra low tech τώρα τελευταία hand coding (όπως πάντα) σε Dreamweaver.
_GiorgosK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Editplus, Notepad, Notepad ++ Αποφέυγω το DreamWeaver !! HighTech To Homesite της Macromedia ?? υπάρχει ακόμα ??
HighT3ch Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 _GiorgosK σταμάτησε στην έκδοση 5.5+ και έκτοτε τέλος - τον ανέφερα κυρίως για ιστορικούς λόγους μιας και είναι αρκετά αξιόλογος editor και είχα δουλέψει αρκετά μαζί του. Σκέψου ότι ακόμα τον χρησιμοποιώ για .jsp και .jspf με βολεύει πολύ.
doomya Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 χρησιμοποιώ το winsyntax διότι είναι πολύ εύκολο και έχει μερικές ρυθμίσεις παραπάνω
_GiorgosK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 _GiorgosK σταμάτησε στην έκδοση 5.5+ και έκτοτε τέλος - τον ανέφερα κυρίως για ιστορικούς λόγους μιας και είναι αρκετά αξιόλογος editor και είχα δουλέψει αρκετά μαζί του. Σκέψου ότι ακόμα τον χρησιμοποιώ για .jsp και .jspf με βολεύει πολύ. Homesite και 1st Page 2000 ήταν και εμένα οι αγαπημένοι μου editors αλλα τώρα προτιμώ απλά text editing με code highlighting
HighT3ch Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Ε ναι και εγώ κυρίως για το highlighting τους θέλω τους editors πάντα hand coded τα κάνω όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.