Προς το περιεχόμενο

Μια ερωτηση για οποιον γνωριζει σιγουρα

steant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερωτηση για οποιον γνωριζει σιγουρα! Τελειωσα απο ιεκ τεχνικος Η/Υ και ηλεκτρονικων μηχανων γραφειου, εδωσα τωρα για πιστοποιηση και λογικα τη πηρα. Τωρα σκεφτομαι να ανοιξω ενα μαγαζι τεχνικου υπολογιστων.

Αλλα δε ξερω τι χρειαζετε.. Χρειαζετε δηλαδη προυπηρεσια-πρακτικη-ενσημα και αν ναι ποσο καιρο ή ποσα ενσημα???

Δημοσ.

δε ξερω για τα ενσημα κτλ αλλα σαν δουλεια θα πρεπει να τη ξερεις για να ανοιξεις μαγαζι!

αν δεν εχεις δουλεψει σε αυτο το επαγγελμα, δε μπορεις να εχεις γνωμη για πως θα φτιαξεις το μαγαζι και τη χρειαζεσαι ακριβως.

αν η πειρα σου ειναι μονο απο το pc στο σπιτι σου, τοτε εισαι μακρια μεχρι να το κανεις επαγγελμα....

Δημοσ.

Επειδη η ΕΜΠΕΙΡΙΑ μετραει παρα πολυ σε οποιαδηποτε δουλεια κι αν κανεις

και ειδικα πανω σε τεχνικα ζητηματα ....

κανε πρωτα 1,5-2 χρονακια εξωτερικες εργασιες σαν ελευθερος επαγγελματιας να ''μαθεις'' λιγο περισσοτερα πραγματακια και μετα ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑ

Καλη τυχη σου ευχομαι σε οτι κι αν κανεις

Δημοσ.

Απαντάω επειδή το ξέρω απο προσωπική εμπειρία.

Δεν χρειάζεσε τίποτα απολύτος!!! Όσο αστείο και αν ακούγετε αυτό, είναι αλήθεια.

Δεν ζητάει κανείς τίποτα.

Δημοσ.
Απαντάω επειδή το ξέρω απο προσωπική εμπειρία.

Δεν χρειάζεσε τίποτα απολύτος!!! Όσο αστείο και αν ακούγετε αυτό, είναι αλήθεια.

Δεν ζητάει κανείς τίποτα.

Ειναι σιγουρο αυτο φιλε μου??? Οσο αφορα για εμπειρια ειναι σιγουρο οτι χρειαζετε, απλα το ποσο θα χρειαστει θα το κρινει ο καθενας για τον εαυτο του..

Δημοσ.

Nαι! Αλλα σε ενα χωριο που δεν εχει αλυσιδες και ανταγωνισμο... Τελος παντον, η ερωτηση δεν ειναι αυτη :shifty:

Δημοσ.
Ειναι σιγουρο αυτο φιλε μου??? Οσο αφορα για εμπειρια ειναι σιγουρο οτι χρειαζετε, απλα το ποσο θα χρειαστει θα το κρινει ο καθενας για τον εαυτο του..

Είναι.

Μιλάς για προσωπική εταιρεία φαντάζομαι μιας και θέλεις να ανοίξεις δικό σου κατάστημα

Τα έξοδα του μαγαζιού είναι σοβαρή υπόθεση, ίσως καλύτερα να δουλέψεις σαν υπάλληλος και μετά να ανοίξεις κάτι δικό σου

Δημοσ.

Είναι 100% σίγουρο στο λέω διότι βρέθηκα και εγώ στην ίδια διαδικασία όταν άνοιγα το μαγαζί μου :-D

Όσον αφορά την εμπειρία προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να δουλέψεις πρώτα κάποια χρόνια σε κάποια εταιρία για να πάρεις και το "κολλάει" της δουλειάς.

Προσωπικά δούλευα απο πολύ μικρός σε μία εταιρία και με τον καιρό (διαβάσματα, σπουδές) μεγάλωσα κι όλας, άλλαξα εταιρία, μπλα μπλα μπλα, και αφου έιχα δουλέψει συνολικά καμμια 10αριά χρόνια αλλού, άνοιξα δικό μου μαγαζί.

Και πίστεψε με όσο με βοήθισε η εμπειρία που απέκτισα απο την εργασία δεν με βοήθησε καμμία σπουδή και κανένα βιβλίο.

Μόνο στην πράξη έρχετε η πραγματική γνώση και καλό για σένα θα ήταν να εργαστείς πρώτα κάπου αλλού για κανα χρόνο έστω.

Δημοσ.

Επίσης να ξέρεις ότι το μαγαζί δεν είναι λύση για την οικονομική σου επιτυχία

Βλέπω κάτι πατεράδες που λένε, άντε και θα σου ανοίξω ένα μαγαζί όταν τελειώσεις

Διαλέγουν μια super περιοχή με τρελλό ενοίκιο χωρίς να κάνουν έρευνα αγοράς και μετά απο κανα 2-3 χρόνια τα μαγαζιά αυτά κλείνουν και έρχονται τα "Ενοικιάζεται" ξανά....

Δημοσ.

Καλα οσο αναφορα την προιπηρεσια εννοειτε, σκεφτομαι για κανα 2 χρονια και μετα να ανοιξω. Απλα επειδη ζω σε επαρχια δεν εχει αλλα μαγαζια και θα ειναι μονοπολιο, ξερω εναν τυπο που ανοιξε στο διπλανο χωριο και εχει ξεσκιστει στο φραγκο... Εννοειτε οτι για μια πολη που ειχει μεγαλυτερα μαγαζια, αλυσιδες κτλ δε κανει, θα σε φανε λαχανο..

Thanks παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες να στε καλα!!! :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...