DIMITRISG Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Νοσταλγώ τα χρόνια που κάναμε παρτυ στα σπίτια, ωραίες εποχές ε;
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Νοσταλγώ τα χρόνια που κάναμε παρτυ στα σπίτια κι εγώ το ίδιο. Τώρα έχουν αντικατασταθεί από SMS.
slipknot Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Κι εγώ νοσταλγώ τα σπιτικά πάρτυ...εποχών δημοτικού.Γαριδάκια,τυροπιτάκια,ζαμπονοτυροπιτάκια,πίτσα,κόκα κόλα.Κάνα φτηνό βιβλίο για δώρο,καμιά φορά δικό σου για να κρατήσεις τα λεφτά και να αγοράσεις playboy. Τώρα όλα είναι ψεύτικα...
TeZaS Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Κι εγώ νοσταλγώ τα σπιτικά πάρτυ...εποχών δημοτικού.Γαριδάκια,τυροπιτάκια,ζαμπονοτυροπιτάκια,πίτσα,κόκα κόλα.Κάνα φτηνό βιβλίο για δώρο,καμιά φορά δικό σου για να κρατήσεις τα λεφτά και να αγοράσεις playboy. Τώρα όλα είναι ψεύτικα... Μήν ξεχνάς και τις κορνίζες για φωτογραφίες...
antonl Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 @ ^ : Και τις προσκλήσεις σε χαζοχαρούμενα φακελάκια
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 ναι, τι ωραια ηταν τοτε που χορευαμε twist.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Κι εγώ νοσταλγώ τα σπιτικά πάρτυ...εποχών δημοτικού. Εσύ μόνο στο δημοτικό πήγαινες σε πάρτι; Αϊντέ.... κι αναρωτιόμαστε μετά... SMS
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Ο πρώτος λόγος που εξαφανίστηκαν τα πάρτι είναι πως όποιος καλοθελητής θελήσει να κάνει σήμερα ένα, πριν καλά-καλά κλείσει μία ώρα κάποιος κομπλεξικός γείτονας θα φωνάξει την αστυνομία. Πράγμα που σπανίως συνέβαινε σε άλλες εποχές. Αυτό συμβαίνει γιατί οι άνθρωποι στις πόλεις όσο πάνε κι αρρωσταίνουν, τα ψυχολογικά προβλήματα υπερπολλαπλασιάζονται. Ο δυστυχισμένος δυστυχεί περισσότερο με την χαρά των άλλων, δεν μπορεί να το επιτρέψει. Η τηλεόραση παίζει καθοριστικό ρόλο σ' αυτό. Τρομοκρατεί τα έτσι κι αλλιώς άρρωστα μυαλά. Εκεί κολλάνε και άλλα νήματα κατά τα οποία άνθρωποι ενοχλούνται από γαβγίσματα σκύλων, από κλανιές γειτόνων και από παρκαρισμένες μηχανές παράλληλα στο πεζοδρόμιο. Ψάχνουν αφορμές.
washcloud Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 ...εγώ νομίζω ότι δεν γίνονται τόσα πάρτυ σήμερα γιατί υπάρχει ο γουίντος λάιβ μέσετζερ, τα μουλτιμίντια πισί, τα μπλογκς, τα φόρουμς . Η επιστολή Κίσιγκερ υπήρξε, ήταν αληθινή πέρα ως πέρα, και ο Μπιλ Γκέιτς την έβαλε σ' εφαρμογή. Κιλ Μπιλ. ...ίσως φταίει βέβαια εκτός απ΄τον Gates και το γεγονός ότι γίναμε όλοι μικροί καπιταλίστες, πέσαμε με τα μούτρα στην προσπάθεια συγκέντρωσης λίγου ακόμα χρήματος να καλύψουμε τις μικροαστικές τεχνολογικές - και όχι μόνο - ανάγκες μας ,αποζωοποιούμαστε μέρα με τη μέρα, αποξενωνόμαστε, γκαρίζουμε στους δίπλα που κάνουν "φασαρία" που λέει κι ο Aegeas, και πάει λέγοντας....Είναι αυτό που έλεγε κι ο Quino,δεκαετίες πριν, μέσω "στόματος" Μαφάλντας, "έχω την αίσθηση πως ο σύγχρονος άνθρωπος είναι περισσότερο σύγχρονος, απ΄ό,τι άνθρωπος"...
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 ...εγώ νομίζω ότι δεν γίνονται τόσα πάρτυ σήμερα γιατί υπάρχει ο γουίντος λάιβ μέσετζερ, τα μουλτιμίντια πισί, τα μπλογκς, τα φόρουμς .Η επιστολή Κίσιγκερ υπήρξε, ήταν αληθινή πέρα ως πέρα, και ο Μπιλ Γκέιτς την έβαλε σ' εφαρμογή. Κιλ Μπιλ. Πράγμα που σημαίνει πως η επιτυχία του ίντερνετ έχει να κάνει μόνο με την αποτυχία του πραγματικού κόσμου. Δηλαδή αν μπορούσαν οι άνθρωποι να αφήσουν τα σώματά τους και να μπούνε σε σκληρούς δίσκους, θα το είχαν ήδη κάνει. Το να τσατάρεις με την άγνωστη γκόμενα είναι σαφώς ευκολότερο από το να την κοιτάζεις στα μάτια και να την φλερτάρεις. Βεβαίως σ' αυτήν την περίπτωση δεν είναι καν απαραίτητη η γκόμενα, αλλά εντάξει, όλα μια ιδέα είναι.
kage Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 για να κανεις παρτυ χρειαζεται ενας ψιλο αδειος χωρος,δυνατη μουσικη,φωτισμος κ πολυ κοσμος....δηλ να μεταφερεις την ιδεα του κλαμπ σε σπιτι. εδω κλεινουν τα κλαμπ για ηχορυπανση ενα τετοιο παρτυ που συνηθως γινεται κ σε πολ/κιες δεν θα κλεισουν? απο την αλλη υπαρχει η συνεστιαση.δηλ.μαζευομαστε σε ενα κανονικο σπιτι καθομαστε στους καναπεδες ακουμε μουσικη,κουβεντιαζουμε,τρωμε κ αυτο ηταν ολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.