Προς το περιεχόμενο

βιταμινες???

xarhs133

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορεις να βαλεις κι ενα μονοζυγο σε καποιο διαδρομο του σπιτιου σου..βοηθα σε ολο το σωμα..για χερια αφου δεν πας γυμναστηριο παρε αλτηρες που μπορεις να αυξομειωνεις τα βαρη προσθετοντας και αφαιρωντας κιλα..μπορεις να βρεις και σε μεγαλα σουπερμαρκετ..εγω πηρα προσφατα στο καρφουρ..

ειναι πολυ ευκολο να βρεις ασκησεις η πληροφοριες στο ιντερνετ..γραψε μια λεξη μια φραση στ γκουγκλ..δες εδω πχ.. http://health.in.gr/gym/Article.asp?ArticleId=17855&CurrentTopId=17821&IssueTitle=%C1%F3%EA%DE%F3%E5%E9%F2+%E3%F5%EC%ED%E1%F3%F4%E9%EA%DE%F2

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
προφανώς το να σηκώνεις στην τύχη αλτήρες ή μέχρι failure ... αυτό δεν είναι προπόνηση , αυτό είναι πιθανή αποτυχία έως και καταστροφή.

:mrgreen:

Απλώς λίγο προσοχή στο παραπάνω γιατί απ'ό,τι κατάλαβα αυτό θέλει να κάνει ο αρχικός poster. Εφόσον δεν έχεις ξανασχοληθεί, καλύτερα να σε επιβλέπει κάποιος που ξέρει.

Ή δοκίμασε αυτό στην τελική

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ειμαι πολυ λεπτος και εγω αλλα επειδη θελω να δω αποτελεσμα σε 1 μηνα θα κανω οτι μπορω και αποφασισα να παρω πρωτεινες σε σκονη..αλλα επειδη ειμαι ασχετος μπορειτε να μ προτεινετε μια συγκεκριμενη σκονη?εχω αρχισει γυμναστικη αλλα για πιο γρηγορο αποτελεσμα τηα χρειαστω και την σκονη για ογκο

Δημοσ.

Δεν γνωριζω τιποτα για σκευασματα. Αλλα το μονο που μπορω να πω ειναι οτι καλο ειναι να φτασετε πρωτα στα ορια της γυμναστικης και διατροφης που μπορειτε να κανετε και μετα να πλακωθειτε στις πρωτεινες. Για το Θεο σκευασματα ειναι οχι καραμελες.

Επισης αν δεν κανετε σωστα γυμναστικη για ογκο πως περιμενετε να σας βοηθησουν οι πρωτεινες;

Τελος σε ενα μηνα και κατι οτι και να παρεις εκτος απο βαρια αναβολικα διαφορα δεν προκειται να δεις...

Δημοσ.

γυμναστικη κανω κανονικα και τρωω και φαγητα με πρωτεινες αλλα θελω και την σκονη για βοηθεια ...

Δημοσ.

Πατε σε ενα μαγαζι με αναλογα σκευασματα και ζητηστε πρωτεινες τυπου Whey. Μη παρετε και τη φθηνοτερη μαρκα, γιατι συνηθως οι φθηνες εχουν ετικετα Whey (δλδ 100% προωτεινες) ενω δεν ειναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...