Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω ποσο μεγαλα ειναι τα εξοδα αλλα δεν πιστευω πως ειναι και τοσο ακριβο λιγο σφραγισματακι που βαζει για 50?..

παντως ο δικος μου που εχει πολυ πελατεια κυκλοφορει με ενα παλιο LADA :-P

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικά πιστευώ οτι οι περισσότεροι προσαρμόζουν τις τιμές συμφωνα με το "τί παιρνουν οι περισσοτεροι". Οπως ισχυει και με τους γυναικολόγους και τις εξετάσεις που κανουν στο ιατρείο τους.

Μάλλον ειναι θεμα συλλόγου, αλλά μπορει να κανω και λάθος. Για παράδειγμα εχω ακουσει, οτι ο οδοντιατρικός σύλλογος ειναι λιγο αυστηρός, για παράδειγμα δε τους αφήνουν να κανουν εμφανίσεις στην τηλεόραση για διαφημιστικούς λόγους.

(π.χ. ηταν μια με στραβά δοντάκια, πηγε στη Στεφανίδου, την πηγαν σε μια Οδοντίατρο να της τα φτιάξει, αλλά δεν ανέφεραν το όνομα της Οδοντιάτρου γιατί τους ειπε οτι θα εχει μετά πρόβλημα με τον συλλογο τους).

Μπορεί να ισχυει κατι τετοιο και με τις τιμες για τις διάφορες εργασίες που κάνουν.. Καποιος επιστήμονας του χώρου θα μπορουσε να μας διαφωτίσει.. Αλλωστε οπως εγραψα, για οποιαδηποτε άλλη εργασία το καταλαβαινω το κόστος (ή μπορω να το καταλαβω) αλλά για εναν απλο καθαρισμούλη 70 ευρω? Μόνο για τη συγκεκριμενη εργασία προβληματίστηκα και γενικά η τιμή 60 ευρώ για εναν καθαρισμό παίζει πολύ γενικα απο την παρέα μου που ρώτησα...

Μπορει να μου πηρε 70 γιατι ειχα μπόλικη πετρα... Ειχα και 2-3 χρονια να παω σε οδοντιατρο γαρ! :P

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

απο τις τιμες που ειδα εδω δεν με φτανει κανεις

καθαρισμος και σενιο τσεκ απ με ακτινογραφιουλες

92€ και μου τα δινει ολα πισω η ασφαλεια:P

Δημοσ.
Σκεψου ομως και τα εξοδα ενος οδοντιατρειου.Εκτος απο τα νοικια,ΔΕΗ,κοινοχρηστα κλπ κλπ υπαρχουν αρκετα εξοδα καθε μηνα για υλικα και εργαλεια.Απο γνωστους μου οδοντιατρους εχω ακουσει οτι στο σφραγισμα πχ τα 15-20 ευρω περιπου ειναι τα εξοδα(δεν ειμαι ο ιδιος οδοντιατρος).

Δε μου φαινονται παραλογα χρηματα ομως,ειναι επιστημονες εχουν σπουδασει και πρεπει να αμοιβονται αναλογα...

ε ναι εγω απορω αν βγαινουν κιολας δηλ. στρογγυλα 15000ε-20000ε το μηνα χμμμ ειναι κ πολλα τα εξοδα ... σωστα ... κ φυσικα τα δηλωνουν ολα αυτοι οι σπουδαγμενοι κ που εχουν δωσει κ ορκο .

Χμμ ασε που μερικους αν δεν τους πληρωσεις-φακελακι (δεν μιλω για οδοντιατρους αλλα εφοσον εκατσε με τους σπουδαγμενους) φοβασαι μην σε αφησουν στον τοπο κ το πιο τραγικο ? ακομα κ να τους δωσεις κανα φακελακι επειδη ειναι τοσο σπουδαγμενοι παλι στον τοπο μπορει να σε αφησουν...

Αραγε γιατι δηθεν σπυδασανε ... αυτοι οι επιστημονες... απλο κ κατανοητο για να μας βοηθησουν οχι να απλωνουν το χερι κ να μας το πετσοκοβουν απο πανω ...

Δημοσ.

μα καλα που δινετε 20/30 ευρα για καθαρισμο και 30/40 για σφραγισμα?

μαλλον με κλεβουν και μενα.

για στειλτε σε πμ διευθυνσεις και τηλεφωνα μην μας πιανουν κωτσους...

Δημοσ.

Έχει πάει κανείς στους φοιτητές Οδοντιατρικής για εξέταση? Αν ναι, ας μας πει πως είναι τα πράγματα γιατί φαίνεται καλή εναλλακτική λύση.

Δημοσ.

Ο δικός μου ο οδοντίατρος παίρνει 80 ευρώ για καθαρισμό.

Γενικά είναι από τους ακριβότερους στην Θεσσαλονίκη και όλες του οι

τιμές είναι από αρκετά έως πολύ τσιμπημένες.

Και πάλι όμως αυτά που βλέπω για 20 και 30 ευρώ δεν τα έχω ακούσει από κανέναν, μου κάνει μεγάλη εντύπωση, λιγότερα από 50 ευρώ για καθαρισμό δεν ξέρω κανέναν να παίρνει. Τώρα σε επαρχιακές πόλεις, χωριά κτλ. δεν μπορώ να ξέρω τι παίζει, αλλά για κέντρο Θεσσαλονίκης δεν θα πολυεμπιστευόμουνα γιατρό που να παίρνει 20 ευρώ ενώ άλλοι παίρνουν 60 και 80.

Η λύση με τους φοιτητές οδοντιατρικής είναι λύση τρελής ανάγκης και είναι λογικό και αναμενόμενο. Σε καμιά περίπτωση δεν πλησιάζει η ποιότητα της δουλειάς που θα σου κάνουν με αυτή ενός επαγγελματία και έμπειρου γιατρού.

Έχω 2 κολλητούς οδοντίατρους και οι ιστορίες που άκουγα για το τι γινόταν όσο ήταν φοιτητές ήταν τρομακτικές. Τα παιδιά μαθαίνουν πάνω σου το πως γίνεται η δουλειά, λογικό είναι να γίνονται και λάθη, από μικρά έως μεγάλα.

Φυσικό είναι όταν κάποιος σε χρεώνει 500 ευρώ π.χ. για μια δουλειά και πας εκεί και είναι τσάμπα, να μην είναι ίδια η ποιότητα της εργασίας.

Βέβαια για κάτι το απλό, όπως ένας καθαρισμός, θα μπορούσε κάποιος να πει "τι μπορεί να πάει στραβά;"

Διαλέγεις και παίρνεις, προσωπικά δεν θα πήγαινα.

Δημοσ.
Μην κάνετε λευκάνσεις βρε,χαλάει το σμάλτο...

Eιναι αληθεια αυτο ή ραδιο αρβυλλα?

Δηλ. ολοι αυτοι οι ανθρωποι του θεαματος που τα δοντια τους ειναι καταλευκα, εχουν κατεστραμμενο σμαλτο?

Δημοσ.
Eιναι αληθεια αυτο ή ραδιο αρβυλλα?

Δηλ. ολοι αυτοι οι ανθρωποι του θεαματος που τα δοντια τους ειναι καταλευκα, εχουν κατεστραμμενο σμαλτο?

ειναι αληθεια. αν και υπαρχουν και μεθοδοι πια σημερα που ειναι λιγοτερο παρεμβατικες. ρωτα τον οδοντιατρο σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...