Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ειναι αληθεια. αν και υπαρχουν και μεθοδοι πια σημερα που ειναι λιγοτερο παρεμβατικες. ρωτα τον οδοντιατρο σου.

Toν οδοντογιατρο πρεπει να τον ρωτησεις τελευταιο, γιατι θα σου απαντησει συμφωνα με το συμφερον του.

Σα να ρωτας μια εταιρια αλλαντικων αν το σαλαμι ειναι βλαβερο:-)

ολοι αυτοι εχουν βαλει πορσελανες οποτε το ελυσαν το θεμα..

Ολα τα δοντια τους ειναι πορσελανινα? λιγο δυσκολο...

Μηπως μιλας για τον Πετριδη? :-D

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

μήπως γνωρίζει κανείς πόσο κοστίζει ο καθαρισμός με laser, και κανένα καλό οδοντιατρείο που να εφαρμόζει?

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πήγα σε οδοντίατρο με κουπόνι των 20€ στο Κολωνάκι, είναι μόνο για διαφημιστικούς λόγους, ο καθαρισμός κράτησε 15', φανταζόμουν ότι μου έκανε καλή δουλειά. Μου βρήκε κιόλας ένα κατεβατό πράγματα που έπρεπε να κανω επιπλέον! (Να σημειώσω ότι δεν έχω ούτε ενα σφράγισμα στα δόντια)

Όταν μετά από έξι μήνες πήγα σε οδοντίατρο συστημένο από φίλο, ο καθαρισμός κράτησε μία ώρα (τόσο κάνει σε όλους,εκτός κι αν έχεις μεγάλο πρόβλημα) και μου είπε ότι είχα πέτρα στα πίσω δόντια που δεν είχε καθαριστεί ποτέ!!! Έδωσα 60€ και από τότε μόνο σε αυτόν πηγαίνω και δεν τον αλλάζω με τίποτα!! Είναι πολύ ψείρας σε ό,τι κάνει, τα υλικά του είναι πολύ καλά και όχι αγνώστου προελεύσεως. Τα μηχανήματα είναι τελευταίας τεχνολογίας, ο καθαρισμός με λέιζερ και σου αφαιρεί και ό,τι χρωστικές από τσιγάρα, καφέδες κ.λπ. Καλύτερα λοιπόν να δίνεις κάτι παραπάνω και να σου κάνει καλή δουλειά, παρά να πηγαίνεις σε φτηνούς, να σε ξεπετάνε και να σε κοροϊδεύουν!

Δημοσ.

απο τις τιμες που ειδα εδω δεν με φτανει κανεις

καθαρισμος και σενιο τσεκ απ με ακτινογραφιουλες

92€ και μου τα δινει ολα πισω η ασφαλεια :P

Ποια ασφαλεια εχει οδοντιατρικα μεσα?

εννοεις σε νοσοκομειο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...