Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για αγορά καινούργιου laptop..

sspetsie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,πρόκειτε να αγοράσω ένα καινουργιο laptop και επειδή είναι και η πρώτη φορά θα ήθελα κάποια βοήθεια ή υποδείξεις . Έχω καταλήξει σε αυτα τα δύο μοντέλα 1)http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=BrandedNote&cp_id=142367

2)http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1137581. Πιο προτιμάτε και γιατι(δεν με απασχολούν τα παιχνίδια)? Κάποια άλλη πρόταση? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

τα 2 που βλεπεις ειναι σχεδον ιδια σε hardware, και ιδια τιμή.

αν ηταν τα μοναδικά λαπτοπ στον κόσμο*, 99 στους 100 θα σου πουν Dell, γιατι η εταιρεία έχει καλή φήμη στο θέμα ποιότητα, και για αυτό το πολύ σημαντικό :

Δώρο ο δεύτερος χρόνος εγγύησης . Με 24ωρη απόκριση στον χώρο σας σε όλη την Eλλάδα.

(δηλ, αν χαλάσει έρχεται σε σένα ο τεχνικός, προσπαθει να το φτιάξει και αν δεν γίνεται, το παιρνει και σου επιστρέφει πάλι ο ίδιος το επισκευασμένο ή το νέο λαπτοπ).

με την έκπτωση ,στα 899 ειναι πολύ καλό, συγκρίνοντας πχ με το κατώτερο DELL INSPIRON 1525 στα 830ε.

*αλλα δεν ειναι τα μοναδικά. αν θελεις φτηνότερο, με τα βασικά κριτήρια ( δεν ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, το βάρος, και 15'' οθόνη), υπάρχουν και φορητά με 200-250ε χαμηλότερη τιμή.

Δημοσ.

Ευχαριστώ καταρχην,κοιτα υπολογιστή για παιχνίδια έχω για αυτό είπα ότι δεν με πολύ απασχολεί απο την άλλη όμως θέλω κάτι σύγχρονο κάτι που να μην χρειστεί να το αλλάξω σε ενάμιση χρόνο επειδή δεν τραβάει μία... Αν έχεις κάποια καλύτερη προσφορά στον φάσμα των χιλίων ευρο εδώ είμαι..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα Dell Inspiron 1525 μέσω της Dell.gr αλλά έχω κάποιες απορίες....

1. Επέλεξα 160GB Free Fall Sensor (7200RPM) Hard Drive αλλά δεν διευκρινίζει αν είναι ΑΤΑ, SATA, SATAII. Πώς θα μάθω?

2. Τι μπαταρία να διαλέξω? 9-cell 85WHr Li-Ion ή 9-cell 85WHr Li-Ion primary battery with 9-cell 85WHr Li-Ion additional battery. Έχουν την ίδια τιμή.

3. Widescreen WXGA+ (1440x900) TFT Display with TrueLife™ είναι η οθόνη. Είναι glossy ή matt?

4. Πώς γίνεται η πληρωμή? Μέσω πιστωτικής μόνο?

Αν τώρα κάποιος έχει προτιμήσει το ίδιο μοντέλο και μπορεί να μου πει τις εντυπώσεις του ή τυχόν προβλήματα θα με βοηθούσε πολυ... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...