Leite33 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Καλημέρα.. Θέλω να ρωτήσω ύπαρχει προγραμμά για να κόψεις τραγούδια(mp3) σε όποιο σημείο θέλεις για να τα χρησιμοποιήσεις μετα σαν ήχο κλήσης στο κινητο;;;
flik Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Αυτά είναι πολύ καλά προγράμματα που κάνουν κι άλλες δουλειές, επαγγελματικές. Γι αυτό που θες καλύτερα βρες ή το audacity, ή καλύτερα το mp3directcut, που αν και δεν μ αρέσει το περιβάλλον του, απλά δεν επανακωδικοποιεί το εκάστοτε αρχείο, άρα δεν χάνεται ποιότητα.
Stavros_Ribo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Audacity for ever!!! πανεύκολα εισάγεις το mp3 επιλέγεις το κομμάτι και πατάς delete. έπειτα το κάνεις εξαγωγή σε όποια μορφή θες.
geioannou Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 κατι σε αρκετα επαγκελματικο και βεβαια εξερετικο ειναι το Sound Forge 9.0c της sony. ειναι πολυ ευκολο στη χρηση για την δουλεια που το θελεις εσυ. δεν ειναι free οποτε πρεπει να πεις στο θειο να στο αγορασει
TechnoState Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 mp3 to RingTone Gold (στην ιδια ποιοτητα με ποιοτητα της μητρας με πολλα διαφορετικα format) ...το Nero μου ριχνει την ποιοτητα κ ακουστικα, μου χαλαει τα αρχεια.
darkkzero Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Sony Sound Forge απλα το καλυτερο.... κανεις τα παντα... και οχι πολυ δυσκολο στην χρησει του, τουλαχιστον για εμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.