Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυριο θα το παλεψω και εγω συμφωνα με αυτα που λεει ο zolas,παρατηρησα οτι η καμερα μου κανει κατι κολπα οταν την κλεινω και την ανοιγω με το fn,ειδα οτι υπαρχει στο site της msi αναβαθμιση το οποιο και αυτο με dos περναει:cry::cry:βελτιωνει την κατασταση καθολου,καποιος που το περασε ειδε διαφορα;

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχτές πάλι κοίταξα αυτά που έχουμε πει.Θα πρέπει να εκάνα τουλάχιστον 10 format στο στικάκι μου,μέχρι να δω τι γίνεται.Κι αυτό γιατί το έβαζα στο msi και δεν μπούταρε.Μου έβγαζε τον κέρσορα πάνω αριστερά.Χωρίς να αναβοσβήνει.Ωσπού δοκίμασα ένα άλλο στικ.Και έπαιξε με την μια.Η πλάκα είναι ότι τα πρώτα bios update τα είχα κάνει με αυτό.Γι αυτό:τσεκάρετε τα στικάκια σας.Οι οδηγίες είναι σωστές.Ειδικά το τελευταίο λινκ είναι ακριβέστατο.

Δημοσ.

και φυσικα ειχε δικιο ο zolas!!!!!!εφταιγαν και τα 2 στικακια που ειχα!!!αγορασα σημερα ενα καινουργιο και περασε το bios φυσικα δεν θυμαμε καν πως το εκανα!!!αν μου πει καποιος να το ξαναπερασω ουτε με σφαιρες....

Δημοσ.

Είναι αυτό που λέει ο φίλος ο Ηλίας :"Δεν υπάρχουν μυστήρια στο σύμπαν"...όλα έχουν εξήγηση...όλα καλά λοιπόν...

Δημοσ.

Πολυ ζορι ρε παιδες για ενα bios update! Βγαζω το καπελο στην asus που δινει προγραματακι - βρισκει αυτοματα την νεα εκδοση και με ενα πατημα πληκτρου κανει επανεκινηση και περναει αυτοματα το νεο! Ουτε στικακια ουτε τιποτε:-D

Δημοσ.

οντως!!!!αστα να πανε..τι καντηλια εχω ριξει 3 μερες τωρα...και στο λενοβο s10 που εχω ετσι ειναι,ενα κλικ και τελος!!!

Δημοσ.

τελικα τα καταφερα και εγω με το bios με την βοηθεια ενος φιλου και τις οδηγιες του zolas,τωρα συνεχεια στις αποριες....:Xτι ειναι καλυτερο να βαλω 1 giga μνημη συν αυτη που εχει το λαπτοπ η να απενεργοποιησω την onboard και να βαλω 2 giga;ποια ειναι η διαφορα;επισης εβαλα το bosskiller για να εχω o/c και με την μπαταρια αλλα βλεπω οτι μου μενει συνεχως ανοιχτο το led που δειχνει οτι φορτιζει η μπαταρια!!ακομα και οταν το κλεινω εντελως το μηχανημα!!!κανω κατι λαθος;;;για να σβησει πρεπει να βγαλω την μπαταρια:whistle: ευχαριστω για τυχον απαντησεις:-)

Δημοσ.

Εχω βάλει μνήμη 2GB στα 800,απενεργοποιώντας την εσωτερική.Δεν έχω συγκριτικό για την λύση του 1+1 αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα υπάρχει καμία δραματική διαφορά.Νομίζω ήταν αυτή:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553205 .Εχουν περάσει και 10 μήνες.

Δημοσ.

Σας τυχαινει να εισαστε συνδεδεμενοι στο δικτυο ασυρματα, να εχετε παρει κανονικα IP διευθυνση MAC μασκα υποδικτυου και πυλη αλλα εκει που δειχνει την ταχυτητα Τχ και Total επι τοις εκατο να μην υπαρχει κινηση? Αυτα τα βλεπω στο προγραμμα REATTEK RTL8187SE WIRELESS LAN UTILITY.Καποιοες φορες απενεργοποιοω και ενεργοποιω με Fn+F11 το ασυρματο και δειχνει πως ξεκολλαει αλλα οχι παντα. Την βοηθεια σας please!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:35 ----------

Σας τυχαινει να εισαστε συνδεδεμενοι στο δικτυο ασυρματα, να εχετε παρει κανονικα IP διευθυνση MAC μασκα υποδικτυου και πυλη αλλα εκει που δειχνει την ταχυτητα Τχ και Total επι τοις εκατο να μην υπαρχει κινηση? Αυτα τα βλεπω στο προγραμμα REATTEK RTL8187SE WIRELESS LAN UTILITY.Καποιοες φορες απενεργοποιοω και ενεργοποιω με Fn+F11 το ασυρματο και δειχνει πως ξεκολλαει αλλα οχι παντα. Την βοηθεια σας please!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:44 ----------

Δημοσ.
Εχω βάλει μνήμη 2GB στα 800,απενεργοποιώντας την εσωτερική.Δεν έχω συγκριτικό για την λύση του 1+1 αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα υπάρχει καμία δραματική διαφορά.Νομίζω ήταν αυτή:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553205 .Εχουν περάσει και 10 μήνες.
οποτε θα βαλω και εγω μια 2giga,οι μνημες που κανουν για το msi ειναι αυτου του τυπου; http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?offset=0&title=2GB&category2=SO%2520DIMM%2520DDR2 και συγκεκριμενα ελεγα για αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553845 πιστευω να κανει
Δημοσ.

καλημερα παιδια,λεω να δοκιμασω τα 7αρια στο "μικρο"απο drivers πως τα πανε;τους βρισκουν μονα τους;επισης το control manager παιζει ωστε να εχω και να βλεπω τα εικονιδια;πχ fn+f10 κλπ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...