olga1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 αυριο θα το παλεψω και εγω συμφωνα με αυτα που λεει ο zolas,παρατηρησα οτι η καμερα μου κανει κατι κολπα οταν την κλεινω και την ανοιγω με το fn,ειδα οτι υπαρχει στο site της msi αναβαθμιση το οποιο και αυτο με dos περναει:cry:βελτιωνει την κατασταση καθολου,καποιος που το περασε ειδε διαφορα;
zolas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Εχτές πάλι κοίταξα αυτά που έχουμε πει.Θα πρέπει να εκάνα τουλάχιστον 10 format στο στικάκι μου,μέχρι να δω τι γίνεται.Κι αυτό γιατί το έβαζα στο msi και δεν μπούταρε.Μου έβγαζε τον κέρσορα πάνω αριστερά.Χωρίς να αναβοσβήνει.Ωσπού δοκίμασα ένα άλλο στικ.Και έπαιξε με την μια.Η πλάκα είναι ότι τα πρώτα bios update τα είχα κάνει με αυτό.Γι αυτό:τσεκάρετε τα στικάκια σας.Οι οδηγίες είναι σωστές.Ειδικά το τελευταίο λινκ είναι ακριβέστατο.
lagoudakis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 και φυσικα ειχε δικιο ο zolas!!!!!!εφταιγαν και τα 2 στικακια που ειχα!!!αγορασα σημερα ενα καινουργιο και περασε το bios φυσικα δεν θυμαμε καν πως το εκανα!!!αν μου πει καποιος να το ξαναπερασω ουτε με σφαιρες....
zolas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι αυτό που λέει ο φίλος ο Ηλίας :"Δεν υπάρχουν μυστήρια στο σύμπαν"...όλα έχουν εξήγηση...όλα καλά λοιπόν...
kostasfalcon Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Πολυ ζορι ρε παιδες για ενα bios update! Βγαζω το καπελο στην asus που δινει προγραματακι - βρισκει αυτοματα την νεα εκδοση και με ενα πατημα πληκτρου κανει επανεκινηση και περναει αυτοματα το νεο! Ουτε στικακια ουτε τιποτε
lagoudakis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 οντως!!!!αστα να πανε..τι καντηλια εχω ριξει 3 μερες τωρα...και στο λενοβο s10 που εχω ετσι ειναι,ενα κλικ και τελος!!!
olga1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 τελικα τα καταφερα και εγω με το bios με την βοηθεια ενος φιλου και τις οδηγιες του zolas,τωρα συνεχεια στις αποριες....τι ειναι καλυτερο να βαλω 1 giga μνημη συν αυτη που εχει το λαπτοπ η να απενεργοποιησω την onboard και να βαλω 2 giga;ποια ειναι η διαφορα;επισης εβαλα το bosskiller για να εχω o/c και με την μπαταρια αλλα βλεπω οτι μου μενει συνεχως ανοιχτο το led που δειχνει οτι φορτιζει η μπαταρια!!ακομα και οταν το κλεινω εντελως το μηχανημα!!!κανω κατι λαθος;;;για να σβησει πρεπει να βγαλω την μπαταρια ευχαριστω για τυχον απαντησεις
zolas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω βάλει μνήμη 2GB στα 800,απενεργοποιώντας την εσωτερική.Δεν έχω συγκριτικό για την λύση του 1+1 αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα υπάρχει καμία δραματική διαφορά.Νομίζω ήταν αυτή:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553205 .Εχουν περάσει και 10 μήνες.
olga1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 ευχαριστω για την απαντηση για το αλλο θεμα που εχω με το bosskiller για το o/c εχω κανει εγω καμμια βλακεια;
jimakos75 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Σας τυχαινει να εισαστε συνδεδεμενοι στο δικτυο ασυρματα, να εχετε παρει κανονικα IP διευθυνση MAC μασκα υποδικτυου και πυλη αλλα εκει που δειχνει την ταχυτητα Τχ και Total επι τοις εκατο να μην υπαρχει κινηση? Αυτα τα βλεπω στο προγραμμα REATTEK RTL8187SE WIRELESS LAN UTILITY.Καποιοες φορες απενεργοποιοω και ενεργοποιω με Fn+F11 το ασυρματο και δειχνει πως ξεκολλαει αλλα οχι παντα. Την βοηθεια σας please!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:35 ---------- Σας τυχαινει να εισαστε συνδεδεμενοι στο δικτυο ασυρματα, να εχετε παρει κανονικα IP διευθυνση MAC μασκα υποδικτυου και πυλη αλλα εκει που δειχνει την ταχυτητα Τχ και Total επι τοις εκατο να μην υπαρχει κινηση? Αυτα τα βλεπω στο προγραμμα REATTEK RTL8187SE WIRELESS LAN UTILITY.Καποιοες φορες απενεργοποιοω και ενεργοποιω με Fn+F11 το ασυρματο και δειχνει πως ξεκολλαει αλλα οχι παντα. Την βοηθεια σας please!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:44 ---------- Σας τυχαινει να εισαστε συνδεδεμενοι στο δικτυο ασυρματα, να εχετε παρει κανονικα IP διευθυνση MAC μασκα υποδικτυου και πυλη αλλα εκει που δειχνει την ταχυτητα Τχ και Total επι τοις εκατο να μην υπαρχει κινηση? Αυτα τα βλεπω στο προγραμμα REATTEK RTL8187SE WIRELESS LAN UTILITY.Καποιοες φορες απενεργοποιοω και ενεργοποιω με Fn+F11 το ασυρματο και δειχνει πως ξεκολλαει αλλα οχι παντα. Την βοηθεια σας please!!
lagoudakis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω βάλει μνήμη 2GB στα 800,απενεργοποιώντας την εσωτερική.Δεν έχω συγκριτικό για την λύση του 1+1 αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα υπάρχει καμία δραματική διαφορά.Νομίζω ήταν αυτή:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553205 .Εχουν περάσει και 10 μήνες.οποτε θα βαλω και εγω μια 2giga,οι μνημες που κανουν για το msi ειναι αυτου του τυπου; http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?offset=0&title=2GB&category2=SO%2520DIMM%2520DDR2 και συγκεκριμενα ελεγα για αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553845 πιστευω να κανει
olga1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 για πειτε ρε παιδια,αυτη που λεει ο lagoudakis στα 800 ειναι οκ;πιστευω οτι ειναι καλη
kavaliotis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Εμενα παντως μια 800αρα που πηρα 2GB ΔΕΝ μου δουλευε overclocked στο MSI WIND U100 ενω με 1GB 667 δουλευει τωρα μηνες με 24% overclock σταθεροτατα!
lagoudakis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 σοβαρα;ποια 667 εχεις;αν ειναι ετσι να παω στα σιγουρα μην την πατησω
lagoudakis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 καλημερα παιδια,λεω να δοκιμασω τα 7αρια στο "μικρο"απο drivers πως τα πανε;τους βρισκουν μονα τους;επισης το control manager παιζει ωστε να εχω και να βλεπω τα εικονιδια;πχ fn+f10 κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.