RadioactiveToy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 ευχαριστω για την απαντηση,αλλα θελω να ρωτησω οι drivers με την ονομασια NB WLAN Drivers for XP (Ralink-6890/6891) αφορουν το ασυρματο;σε ρωταω γιατι αυτο που μου εδωσες δεν το αναφερει,εχει 3 αλλους,μηπως ειναι κατι αλλο αυτοι οι drivers;γνωριζω οτι φοραω τους 2700 απο το sticker που εχει το μηχανημα Οι NB WLAN Drivers for XP (Ralink-6890/6891) είναι για το RΤ2700Ε wlan (το ανααφέρει... ειναι το 2ο sticker)
olga1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 τελεια!!!!τα εχω μπλεξει εντελως!!!!!λοιπον το δευτερο sticker στο μηχανημα μου λεει RT 2700E(MS 6890) εγω εχω περασει αυτους που λενε WLAN Drivers for U100 (RT2700E) εχω κανει λαθος;πρεπει να περασω αυτους που λενε NB WLAN Drivers for XP (Ralink-6890/6891) ;μα αφου δεν αναφερουν πουθενα το 2700Ε !!!οι δευτεροι βεβαια λενε το 6890 που το γραφει το sticker στο μηχανημα!!ποιο ειναι το σωστο; ευχαριστω
RadioactiveToy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 αυτοί ειναι οι σωστοι... http://www.msi.com/index.php?func=driverfile&dno=9646&i=0 Πάντως αν εχεις περάσει τα xp από το cd της msi εχουν περαστεί ήδη οι παλαιότεροι drivers. Δηλαδή δεν είναι απαραίτητο να βάλεις τους καινούργιους. Εγω τους παλιούς εχω ακόμα δουλευουν μια χαρά. Το σημαντικό αμα αποσυνδέεται είναι να κάνεις αυτό:Control panel/Network Connections/right click your wireless connection/properties/click configure/advanced tab/power saving mode/select CAM Happy WLANing
olga1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 περασα αυτους που μου ειπες,εχεις δικιο για τις αποσυνδεσεις,γιατι ειχα αρκετα συχνα,αλλα το θεωρησα οτι ισως φταιει το ρουτερ του αδελφου μου,τωρα βλεπω οτι μετα απο 3 ωρες δεν μου εχει κανει καμμια,πειραζει που τους περασα απο πανω η επρεπε να κανω πρωτα απεγκατασταση;παντως δουλευουν ολα στην εντελεια μεχρι στιγμης,σε ευχαριστω:-)
RadioactiveToy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δεν πειράζει καθόλου. Μην εχεις τόσο αγχος, μηχανήματα είναι και στραβή να γίνει φτιάχνουν.
olga1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 σιγουρα φτιαχνουναρκει να υπαρχει βοηθεια,και βλεπω οτι στο insomnia υπαρχει,ευτυχως για μερικους ασχετους που τωρα μαθαινουν οπως εγω
lagoudakis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 ακριβως και εγω ειχα τα ιδια προβληματα με εσενα,περασα το νεο bios εκανα και ενα φορματ για να στησω το μηχανακι και εβαλα και εγω τους ιδιους drivers και καθε 1-2 ωρες ειχα αποσυνδεση και ειμουνα 99% σιγουρος οτι μου την εκανε το bios,με το που εβαλα αυτους που ειπε ο radioactive ολα φτιαξαν και το μηχανημα απλα πεταει!!!
olga1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 παιδια για αλλη μια φορα τα φωτα σαςεβαλα σημερα τα 7αρια,ειναι η εκδοση 7100,μου εκανε 1 ωρα ακριβως να τελειωσει η εγκατασταση!!!!και ειναι πολυ αργα,σιγουρα κατι δεν εχει παει καλα,η γνωμη σας στο τι μπορει να φταιει,το μηχανημα εχει 2g μνημη,γιατι του επεσαν βαρια;
RadioactiveToy Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 τα 7 είναι πιο αργά από τα xp,γιατί το έκανες? Τα 7 θέλουν τουλάχιστο 4g για να δουλεύουν γρήγορα. Τα xp είναι τα καλύτερα για αυτά τα μηχανήματα. Ισως θα επρεπε να αλλάξεις και σκληρό σε 7200αρι ή σε γρήγορο SSD αλλά χάνεις έτσι τη λογική του netbook...Αν τα έχεις βαρεθεί τα xp και το περιβάλλον τους μπορείς να δοκιμάσεις και τα ubuntu που είναι πολύ ευχάριστα και κανουν τα πάντα. Εχω βάλει σε ένα παλιο desktop που το έχω για downloads τα ultimate edition 2.3 που βασίζονται σε ubuntu και έχουν όλα τα πιο χρήσιμα προγραμματα ενσωματωμενα με την εγκατάσταση του λειτουργικού. Ούτε ένα codec δεν βάζεις... Αν θες να το πας και πιο ομαλά βάζεις XP με ubuntu se dual boot (το κάνεις έτσι και μαθητικό το msi ) Τα 7 θέλουν τουλάχιστο 4g για να δουλεύουν γρήγορα. Πάντως αν θες να το παλέψεις με τα 7, δοκίμασε να βάλεις το tune up utilities 2009 που μπορούν να κάνουν σε καπιοιο βαθμό tweaking.
olga1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 γιατι το εκανα ε;γιατι γραφουν καποιοι οτι ειναι το ιδιο γρηγορα με τα xp,αντε παλι πισω
chem Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Πάντως εγώ που εγκατέστησα τα Windows 7 RTM στο Advent 4211 πήρε περίπου μόνο 25 λεπτάκια το πολύ. Από απόδοση είναι μια χαρά (λίγο πιο αργά από τα XP)και σε καμιά περίπτωση δε σέρνονται. Όσο για το ότι τα 7 για να λειτουργήσουν ομαλά θέλουν 4GB τουλάχιστον δεν ισχύει,και με 2 μια χαρά είναι.
zolas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Με τα 7 το μηχανάκι πετάει.Από το ξεκίνημα εως το shutdown.20-25 λέπτα η εγκατάσταση.Και με 2 γίγα μνήμη.Μόνο στην διάρκεια της μπαταρίας έχω μια ένσταση.Στα ΧΡ μου κρατάει παραπάνω.
olga1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 με επιασαν τα νευρα μου και τα ξηλωσα τα 7αρια,να ρωτησω κατι αλλο;εχω 2 διαμερισματα στον σκληρο μου,στο ενα εχω τα χp μπορω στο αλλο να περασω τα 7αρια;θα εχω προβλημα στο boot του μηχανηματος;η οταν ξεκιναει θα με ρωταει με ποια θελω να ξεκινησω;μην κανω καμμια βλακεια και τρεχω ξανα μετα
zolas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Φυσικά και μπορείς.Ετσι όπως είσαι.Βάζεις τα 7 στο άλλο και όταν ξεκινάς σε ρωτάει ποιο από τα δύο θέλεις να φορτωσεις.Το έχω κάνει πολλές φορές.Και όταν θέλεις να τα αλλάξεις με Pro,Ultimate,Home το κάνεις όπως τώρα.Προυπόθεση να έχεις κρατήσει τα ΧΡ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:18 ---------- Λοιπόν ακούστε μια ιστορία.Ανοίγω προχτές το μηχανάκι και φορτώνω τα 7.Ολα καλά μέχρι που το battery bar μου δείχνει 25%.Ξαφνικά σβήνει τελείως.Φορτώνω τα ΧΡ.Δουλέυω,φτάνει στο 25% το ίδιο.Σβήσιμο.Δύο μέρες πριν είχα αναβαθμίσει το bios στην τελευταία έκδοση.Εχω μια μπαταρία 7200 mah.Την φορτίζω πλήρως.Ξανα δουλέυω σήμερα.Φτάνει στο 33% και ξαφνικά μαυρίλα πάλι.Βάζω την μαμά μπαταρία των 2200mah.Το battery bar πλέον δείχνει και 15% και 10%.Δείχνει να δουλεύει κανονικ'α."Μήπως λέω φταίει το bios?"Δεν κολλάει αλλά πολλά έχουν δει τα μάτια μας.Βάζω την προηγούμενη έκδοση.Πάλι τα ίδια.Προσωρινό συμπέρασμα:Κάποιο στοιχείο τα έχει πάιξει από την 7200 και σιγά σιγά παίρνει και άλλα μαζί του.Το γαμώτο είναι ότι η μπαταρία είναι 4 μηνών,αγορασμένη από έξω.Θα την ανοίξω να δω τι φοράει και να ψάξω να βρω στοιχεία εδώ.Εαν συμφέρει οικονομικά,θα την φτιάξω.Ερώτηση: Εχεις κανείς άλλος παρόμοια εμπειρία?
lagoudakis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 βεβαια φιλε zolas!!!εχει τυχει σε αρκετους προβλημα με μπαταρια,και συνηθως σε αυτες που ειναι 6cell το κανουν αυτο που σου ετυχε,εκει γυρω στους 4 μηνες σκαει το παραμυθι,θυμαμε το προβλημα που ειχε ο odytsak και ο giannis64 και ειχε ανοιξει εδω ενα θεμα αλλα η περιπτωση του ηταν οτι ενω ειχε φορτισει εμενε το λαμπακι ανοιχτο,δεν θυμαμε αν ηταν 3 η 6 cell,γενικα απο οτι εχω καταλαβει οι μπαταριες για το μηχανακι μας ειναι για κλωτσιες,και ειδικα αυτες οι κινεζικες του ebay,μιλαμε για σαβουρα,εγω εχω παρει μια 6αρα απο ebay με 32 ευρω την εχω ενα μηνα και μου κανει απο την αρχη αλλο κολπο,με του παει στο 5%αναβει το λαμπακι και μενει ανοιχτο και ας εχω κλεισει το μηχανημα!!!μετα βεβαια φορτιζει και ολα οκ,περιμενω σε λιγο καιρο να αρχισουν τα κολπα να κλεινει οπως το δικο σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.