Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έβαλα τους drivers για το wifi πατάω δεξί κλικ για προβολή διαθεσιμων δικτύων- ανανέωση λίστας και δυστυχώς δεν μου εμφανίζει κανένα δίκτυο.πριν βάλω τους drivers έπιανα κανονικά δίκτυα αλλα εκεί που είχα σύνδεση κοβόταν και ξαναερχόταν.άρχισαν τα προβλήματα???έχει να προτείνει κανεις κάτι???

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θυμάμαι στο φόρουμ της MSI ότι μερικά είχαν πρόβλημα με το wifi στην αρχή... Αλλά με update στους drivers λυνόταν. Εσύ είπες το έπαθες μετά την εγκατάσταση τους?

Το πρόβλημα με τη σύνδεση να κόβεται και να ξανάρχεται το είχα πάθει κι εγώ, αλλά ήταν επειδή είχα πατήσει κατα λάθος το shortcut για το bluetooth... :-)

Δημοσ.

ναι μετά την εγκατάσταση.απεγκατέστησα τους drivers και ξανά έχω κανονικά δίκτυο αλλα πάλι διακόπτεται και επανέρχεται.αν ξέρει κάποιος από δίκτυα και δεν βαριέται λόγο ζεστης:-) ας βοηθήσει.

πάντως το θέμα με την μπαταρία είναι τραγικό ρε γαμώτο .έχω απογοητευτεί τελείως.να υπολογίζεται και εμενα για μαζική αγορά μεγαλύτερης μπαταρίας

• Super Moderators
Δημοσ.
Το μαλλί.... ;

Όχι πολύ φθηνά (φεύγω αύριο για μερικές ημερες επαρχία και είχα ξεμείνει από laptop), 490 ευρώ με την 6άρα μπαταρία (φαίνεται να βγάζει άνετα πάνω από 5 ώρες με wifi klp)

B)

Δημοσ.
Γνωρίζει κανείς αν θα πωλείται ξεχωριστά 6-cell μπαταρία (σαν εφεδρική); Αν ναι,θα κοστίζει καμιά 50άρα ?,σωστά;

Δεν ξέρει κανένας;

Δημοσ.

50 δολλάρια (βάλε 50+ ευρώ) είναι η MSRP (επίσημη) διαφορά της τιμής μεταξύ του wind με 3άρα και wind με 6άρα μπαταρία...

Δείτε εδώ http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Description=MSI+Wind&x=0&y=0

550$ (366 ευρώ) το 6-cell..

Η 6άρα μόνη της έχει ακουστεί ότι θα βγει ίσως μέσα Σεπτεμβρη (με τα χρονοδιαγράμματα της MSI βρες το και πάρτο) και θα πάει μάλλον 100-110 δολλάρια (100+ ευρώ, έτσι όπως κλέβουνε εδώ, εκτός αν τη βρείτε πουθενά έξω)...

Δημοσ.

Eχουμε πει για το msi wind οτι μπορουμε να μαζευτούμε όσοι θέλουν και να κάνουμε μαζική παραγγελία όταν κυκλοφορήσει η 6αρα μπαταρία. Νομιζω ότι μπορούμε να πετύχουμε και καλή τιμή παιδιά...

Δημοσ.

Πολυ καιγεστε για την μπαταρια. Και 100 ευρω να την δωσουν στα μαγαζια, δεν πρεπει να σας ενδιαφερει μιας και στο ebay θα την βρειτε στα μισα λεφτα σιγουρα. Εδω στου φορητου μου την extended ζητουσαν σχεδον 200 ευρω και γω πηρα την ιδια original μπαταρια με 60 ευρω μεσω ebay. :-)

Δημοσ.

Υπάρχει για παραγγελία μόνο, από e-shop και multirama, αλλά με παραλαβή σε άγνωστο χρόνο δυστυχώς...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...