newtech Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 μας κραταει σε ετοιμοτητα η msi για να μην χαλαρωνουμε λογω εορτων προσωπικα τα πιστολακια τα φοβαμαι να σου πω την αληθεια,μην χαλασουμε και "πετσικαρουν"τιποτα πλαστικα και το κανουμε αηδια το μηχανημα,ασε που πιστευω οτι δεν θα γινει δουλεια K πως θα το κανουμε?
panos2000gr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 K πως θα το κανουμε? ...να ρωτήσω κάτι? Κατι τί έγινε αν χάσετε την εγγύηση? Οι πιθανότητες να χαλάσει στον πρώτο χρόνο είναι νομίζω ελάχιστες, αλλά και κάτι τέτοιο να συμβεί δε νομίζω να ρίξουμε τόσο κλάμα για τα 199 ευρώ που δώσαμε.
paylidis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 και εγω το πιστολακι το φοβαμαι από θέμα χρωμάτων και πλαστικών. Μαγκες εντόπισα πότε κολλάει όταν ανοίγει. Λοιπον, σε μπαταρία με ενεργοποιημένο το o/c στο 15% (Παρόλο που δεν τρέχει o/c, δεν εχω βάλει το πρόγραμμα). Οταν το απενεργοποιήσω είναι εντάξει... λέτε με ενα καινούργιο bios να στρώσει; απαραδεκτη η αλμαν, πήρα να τους ρωτησω για αυτό το πρόβλημα και λενε στειλτε το μας...(που το πιο πιθανό να στρώνει με ενα φoρματ η bios) Ενδεχομένως να επισκευθώ ενα μαγαζί σημερα που φτιάχνει αυτοκόλλητα σημερα. Ενδιαφέρεται κανείς άλλος για να επιμερίσουμε το κοστος; (δεν θα έχουν κόστος ως αυτοκόλλητα χρεώνουν τη "μακετα")
mikeharitakis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 λογικά μπορεί να σου ερθει... εγω είδα αυτήν http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=16116 αλλά θα μου βγεί κοντα 20 € για να μου ερθει με αντικαταβολη... δεν μου λες εξωτερικος σκληρος οχι slim χωραει σε καμοια θηκη του?
lagoudakis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 και εγω το πιστολακι το φοβαμαι από θέμα χρωμάτων και πλαστικών. Μαγκες εντόπισα πότε κολλάει όταν ανοίγει. Λοιπον, σε μπαταρία με ενεργοποιημένο το o/c στο 15% (Παρόλο που δεν τρέχει o/c, δεν εχω βάλει το πρόγραμμα). Οταν το απενεργοποιήσω είναι εντάξει... λέτε με ενα καινούργιο bios να στρώσει; απαραδεκτη η αλμαν, πήρα να τους ρωτησω για αυτό το πρόβλημα και λενε στειλτε το μας...(που το πιο πιθανό να στρώνει με ενα φoρματ η bios) Ενδεχομένως να επισκευθώ ενα μαγαζί σημερα που φτιάχνει αυτοκόλλητα σημερα. Ενδιαφέρεται κανείς άλλος για να επιμερίσουμε το κοστος; (δεν θα έχουν κόστος ως αυτοκόλλητα χρεώνουν τη "μακετα") εγω μεσα ειμαι K πως θα το κανουμε?εγω δεν βρηκα τροπο οσο και να το παλεψα,στο τελος το τρυπησα και εκανα την δουλεια μου,σιγα μην μου σπασουνε τα νευρα ...να ρωτήσω κάτι? Κατι τί έγινε αν χάσετε την εγγύηση? Οι πιθανότητες να χαλάσει στον πρώτο χρόνο είναι νομίζω ελάχιστες, αλλά και κάτι τέτοιο να συμβεί δε νομίζω να ρίξουμε τόσο κλάμα για τα 199 ευρώ που δώσαμε.και εγω μαζι σου,αλλωστε δεν ειναι ζημιαρικα,το πρωτο msi το δουλεψα για μια βδομαδα "μαμα" και μετα το εσφαξα.το plus δεν το εχω πειραξει(αλλωστε ειναι μεσα στο κουτι του) παντως το εχω ξαναπει δεν την ψαχνω και πολυ γιατι με 199 ευρω που εχει δεν αγοραζεις ουτε κινητο της προκοπης σημερα
zolas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Αν μετά από έναν μήνα λειτουργίας το μηχανάκι δεν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα,προχωρήστε σε αναβάθμιση.Το κρίσιμο χρονικό διάστημα για commercial ηλεκτρονικά προιόντα είναι 30 μέρες.Τώρα αν σας σκάσει πρόβλημα αργότερα,είσαστε άτυχοι.Τον σκληρό μπορείς να τον τσεκάρεις με κάποιο SMART read πρόγραμμα.Τρέξτε και κανένα benchark tool (Everest πχ).Αν παραμείνει σταθερό χωρίς να κολλήσει τότε μάλλον και η CPU-RAM-MB είναι εντάξει.Γενικά κάνετε την αναβάθμιση και άμα χτυπήσει στο ενδιάμεσο,παίρνετε με 350 ευρώ ένα καινούργιο...όπως αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906696 ...ελπίζω αν το χτυπήσω να μην με χάσετε από εδώ....
gagarin Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 και εγω το πιστολακι το φοβαμαι από θέμα χρωμάτων και πλαστικών. Μαγκες εντόπισα πότε κολλάει όταν ανοίγει. Λοιπον, σε μπαταρία με ενεργοποιημένο το o/c στο 15% (Παρόλο που δεν τρέχει o/c, δεν εχω βάλει το πρόγραμμα). Οταν το απενεργοποιήσω είναι εντάξει... λέτε με ενα καινούργιο bios να στρώσει; απαραδεκτη η αλμαν, πήρα να τους ρωτησω για αυτό το πρόβλημα και λενε στειλτε το μας...(που το πιο πιθανό να στρώνει με ενα φoρματ η bios) Ενδεχομένως να επισκευθώ ενα μαγαζί σημερα που φτιάχνει αυτοκόλλητα σημερα. Ενδιαφέρεται κανείς άλλος για να επιμερίσουμε το κοστος; (δεν θα έχουν κόστος ως αυτοκόλλητα χρεώνουν τη "μακετα") Και εγω μεσα... Εβαλα το αυτοκολλητο κατω απο φως δεν βλεπω να εχει καποια ασφαλεια.... Ενα απλο αυτοκολλητο ειναι... Απλα πρεπει να ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟ!!! Γραμματοσειρα-μεγεθος-κλπ Αντε γιατι εχω μνημη κ εναν 250 σκληρο σε ετοιμοτητα...(απο τον ACER που μου καψε motherboard)
paylidis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 μάγκες αυριο. έχω κατα νου 2 μαγαζία ο ενας είναι τζιμάνι... το τσεκαρα και εγω οτι δεν εχει ταινίες ασφαλείας και ειναι απλο αυτοκόλλητο γι'αυτό και θα πάω. Lagoudakis ώρες ώρες με θαυμάζω που είμαι τοσο Ελληνάρας... ο χψζ ευρωπαίος που παίρνει πολλαπλάσιους μισθούς ας τα δώσει στην χψ-ΑΛΜΑΝ ας ελπίσουμε οτι θα το καταφέρουμε το αυτοκόλλητακι... Καμία ιδεα για τη γραμματοσειρα του αυτοκόλλητου εχουμε; εγώ είμαι πολύ all-times-classic στις times new roman και arial οπότε μου λείπει φαντασία...
lagoudakis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 φιλε μου δεν πιστευω να το πηρες προσωπικα και στραβα το "ελληναρες"και εγω μαζι σου...αλλωστε την αλμαν δεν θελω ουτε να την ακουω και το θεωρω κοροιδια να σου λενε χανεις την εγγυηση ενω σε αλλες εταιρειες δεν ισχυει αυτο,και το χειροτερο να σου ζητανε 90 ευρω για να σου βαλουν την μνημη,καλα λορδο εχουν για να ξεβιδωσει 6 βιδες;
paylidis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 φιλε μου δεν πιστευω να το πηρες προσωπικα και στραβα το "ελληναρες"και εγω μαζι σου...αλλωστε την αλμαν δεν θελω ουτε να την ακουω και το θεωρω κοροιδια να σου λενε χανεις την εγγυηση ενω σε αλλες εταιρειες δεν ισχυει αυτο,και το χειροτερο να σου ζητανε 90 ευρω για να σου βαλουν την μνημη,καλα λορδο εχουν για να ξεβιδωσει 6 βιδες; οχι ρε συ. είμαι περηφανος ελληναρας με το φραπέ μου, τα με τα σε και τη μπουγατσα. Αν καταφέρω και αυτη τη λαμογιά θα κανω κ κονκαρδα με σημα το φραππε και το σουβλακι δε με λετε, αυτο το κόλλημα το εχει παρατηρησει κανενας αλλος υπο τις συνθηκες που ανεφερα; καμια λύση; (υ.γ. προφανως και δε θα εδινα 90€ + μεταφορικα στην Αλμαν... ειδικα οταν το μηχανημα κανει 200)
olga1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 παιδια το νεο bios που βγηκε τι λεει;οι εντυπωσεις σας οσοι το περασατε ποια ειναι;αξιζει τον κοπο να το περασω η μαλλον να δοκιμασω
gagarin Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 παιδια το νεο bios που βγηκε τι λεει;οι εντυπωσεις σας οσοι το περασατε ποια ειναι;αξιζει τον κοπο να το περασω η μαλλον να δοκιμασω Καθε εκδοση του bios σιγουρα κανει κατι παραπανω... Μπορει να ειναι κατι που για σενα και για μενα να μην ειναι χρησιμο αλλα για αλλους ειναι... Αν εχεις καποια προβληματα (π.χ εχεις windows 7 γιατι η εκδοση 1.0F ηταν για αυτα) τοτε καλο ειναι να το αναβαθμισεις... Αν δεν εχεις το αφηνεις ετσι... Αν παλι θες να εισαι updated τοτε το κανεις... Φοβος δεν υπαρχει παντως... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΟΨΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ 20-30!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ LAPTOP ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΛΕΠΤΑ!!! Οτι αλλο θες εδω ειμαστε...
mikeharitakis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 εγω που εβαλα την 10G δεν θα οφελειθω απο τις λειτουργιες στα 7 που ελεγε η F?η περιεχονται μεσα στην G?
paylidis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 πέρασα από τα 2 μαγαζία. ο ενας είχε μονο 2.5 μέτρα εκτυπωτη και δε συνεφερε να το κανει όλο αυτό και ο αλλος μου εδωσε μερικές ιδεες να δοκιμάσω και αν δεν τα καταφέρω να πάω αλλα παλι θα βγεί ακριβούτσικό γιατι θα πρεπει να κοπουν με το χερι... ειναι πολυ μικρά... μου ηρθε και άλλη μια ιδέα θα το δοκιμασω και θα σας πω. Βρηκε κανεις τι γραμΜατοσειρα ειναι; (νομιζω τελικα Arial Italics) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:14 ---------- εγω που εβαλα την 10G δεν θα οφελειθω απο τις λειτουργιες στα 7 που ελεγε η F?η περιεχονται μεσα στην G? προφανώς ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.